Aма ама не е фер вие постиравте веќе 5 лица, јас уште го шминкам моето треба да има малце подолго време моето
Се мислев меѓу Name и Agrona И двете подеднакво ми се допаѓаат,но се одлучив победник да е Name Убаво што те почекав да ставиш слика и да ја видам и твојата нашминкана девојка,и ти си победник,честитки
Ти благодарам сиренке Тема, хмм, шминка за на дејт Spoiler Шминка за на шопинг Шминка за денска прошетка Шминка за во дискотека Шминка за на роденден во ресторан Шминка за матурска вечер Шминка за класичен концерт Шминка за забава во школо Шминка во зимски стил Шминка за доделување на Оскари (црвен тепих). Шминка за комплетен невестински изглед Шминка за на кафе Шминка за интервју за работа Шминка за деловна вечера Geisha makeup Шминка од стариот Холивуд (60-те, 70-те, 80-те...) Gothic style Шминка за тинејџери Шминка за Нова година Шминка за на дејт
Навистина не е фер што толку брзо одбирате победник, треба барем 10 нашминкани лица да се стават па да се одбере победникот. Еве ја мојата слика
Спичлес, ми се допаѓа целосно, замерка имам само за сенката, некако многу боја ми доаѓа со карминот Сиренке, кај тебе замерка имам за устата, многу сија некако Ноненце, мноогу ќе ми беше по вкус ако немаше толку многу црно околу очите..светла коса плус светол тен, не ми иде со толку нападни очи. WarriorAngel убаво е, али исто карминот ми е замерка..гламур ми е повеќе изгледов Се мислев помеѓу Глоси и Umbrella али глоси, топ и стои карминот ама не ми е за на дејт, ќе пребега дечкото Вич минс, д уинер ис....Umbrella22
Јас победник, а не ни очекував Нека биде, нека бидее... Шминка за на свадба може Периодов сум опседната со свадби, па еве тоа нека биде, како вие би се нашминкале за нечија свадба Spoiler Шминка за на шопинг Шминка за денска прошетка Шминка за во дискотека Шминка за на роденден во ресторан Шминка за матурска вечер Шминка за класичен концерт Шминка за забава во школо Шминка во зимски стил Шминка за доделување на Оскари (црвен тепих). Шминка за комплетен невестински изглед Шминка за на кафе Шминка за интервју за работа Шминка за деловна вечера Geisha makeup Шминка од стариот Холивуд (60-те, 70-те, 80-те...) Gothic style Шминка за тинејџери Шминка за Нова година Шминка за на дејт