Еве еве чекајте бре девојки, многу сте нестрпливи Speechless За момент помислив дека е истата слика, ама потоа видов дека не е, сенките се различни. Name Некако многу бледо нашминкана, а и тоа на главата ми боде очи, според мене не му е местото таму. Mermaid90 Едноставно и нежно, искрено се двоумам меѓу тебе и belieber Dala Според мој вкус многу е нападно, незнам освен фризурата другото не ми одговара за на свадба. Сории l0vE...-love Собро е само некако премногу сенка е. belieber Преубаво и нежно, бојата на карминот совршено се вклопува со шминката на очите, фризурата е супер. Elennaa Бојата на косата и тоа тоа црното на очите , не ми се допаѓат, некако не ми изгледат убаво. the-girl1 Добредојде во темава Бојата на косата, карминот и венчето на главата одлично се поклопуваат со шминката на очите. Иииииииииии победник ееееее Танананананнннн Spoiler belieber
Не ни очекував да бидам јас Сепак фала. Следна тема ќе биде Шминка за на факултет. Spoiler Шминка за на шопинг Шминка за денска прошетка Шминка за во дискотека Шминка за на роденден во ресторан Шминка за матурска вечер Шминка за класичен концерт Шминка за забава во школо Шминка во зимски стил Шминка за доделување на Оскари (црвен тепих). Шминка за комплетен невестински изглед Шминка за на кафе Шминка за интервју за работа Шминка за деловна вечера Geisha makeup Шминка од стариот Холивуд (60-те, 70-те, 80-те...) Gothic style Шминка за тинејџери Шминка за Нова година Шминка за на дејт Шминка за на свадба Едит: поради желбата на повеќе феминки мислам дека треба да се зголеми бројот на поставени шминки од 5 на 10 и потоа да се одреди победник
Се двоумам помеѓу Mermaid90 и Name. И двете се убави и едноставни. Тоа што се бара. Додека пак MaggieTatum и the-girl1 се скоро исти. Разликата беше во бојата на очите. А последните три девојки што ставија слики не ми се свиѓаа. ИИИИ после тешка одлука победникот е Spoiler Mermaid90
Spoiler Шминка за на шопинг Шминка за денска прошетка Шминка за во дискотека Шминка за на роденден во ресторан Шминка за матурска вечер Шминка за класичен концерт Шминка за забава во школо Шминка во зимски стил Шминка за доделување на Оскари (црвен тепих). Шминка за комплетен невестински изглед Шминка за на кафе Шминка за интервју за работа Шминка за деловна вечера Geisha makeup Шминка од стариот Холивуд (60-те, 70-те, 80-те...) Gothic style Шминка за тинејџери Шминка за Нова година Шминка за на дејт Шминка за на свадба Шминка за на факултет Шминка за сценски настап Фала Еве нова тема-шминка за сценски настап пример:пејачка сте и треба да настапувате на некој фестивал