Озборувачка (Gossip Girl)

Discussion in 'Серии и емисии' started by viki44e, Jun 9, 2010.

1. viki44e

viki44e Популарен член

Дали ја гледате серијатаа и дали ви се допаѓа?Јас сум зависник од овие ликови,ги обожаваам посебно Ден и Серена :inlove: Паа кои ви се омилени дешавки од серијава,ликови,што би сакале да се случи во наредната сезона??

mileystar, Princess.Serena and maryJ like this.
  2. lylaby

lylaby Популарен член

Ја гледам редовно мн ми се допаѓа ,едно време отупеа некако кога почнаа тројки да се случуваат :) но се вратија во форма :) би сакала блер и чак да се заедно др штознам двапати неделно да искачаше :)

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Многу ја сакам GG, самошто заврши третата сезона пред некоја недела, се надевам ќе има 4та, зашто и покрај високиот рејтинг, продуцентите се думале дали да го продолжат шоуто! :^)

Ги имам сите епизоди, гледани во просек 2-3 пати секоја од нив :lol: , првата сезона ми се допадна многу, другиве две можеа и подобро, ама ајде... простено.

Омилен лик - кој друг ако не Blair! И ако го умрат Chuck во новата сезона, гледање амин, ама мислам дека нема! Може само да го осакатат, а Blair да го бутка во количка :D
    Неомилен лик - мадам Serena, која глупача! Тука се некаде со Dan, ми се јадат, какви моронски ликови. За таткото на Dan и неговите вафли не сакам ни да правам муабет! :D

Се' на се' - одлична серија, едвај чекам пак, мој совет е да си го симнете и Soundtrack-от од секоја сезона, зашто песните се одлични ! :D I :inlove: GG! :lol:

4. femina90

femina90 Популарен член

леле многу ги сакам,вчера ја изгледав и последната сезона,едвај чекам септември.
    инаку блер ми е најпаметна некако, и со чак ми се преубави,сигурно ќе се смират.
    џени толку се трудев да ја оправдувам за се то правеше демек ете мала,ова-она,ама последниве епизоди одвратна ми стана.
    исто и со серена-откога се заплетка со оној женетиот не ми е тоа тоа.многу е наивна.
    се е убаво во серијава,само ме нервира што ете веќе три сезони се се врти околу истите луѓе,сите идеа,се напраија,а живеат во милионски град.тоа е малку нелогично,али како и да е многу е убава серијата :inlove:

5. femina90

femina90 Популарен член

инаку во реален живот,заедно се ден и серена и ванеса и чак :D

6. Trendafilka

Да. :tmi: И јас кога видов за Ванеса и Чак, тотално ми се утна филмот. :D Ама секако во вистински живот се далеку од тоа во филмот... :doh:

Заборавив да кажам, девојки додека ја чекаме новата сезона на GG, истите продуценти имаат нова серија за летово - Pretty little liars, првата пилот епизода беше вчера:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SUO8B47XtGY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SUO8B47XtGY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Јас веќе ја симнав ;)

Chocolate.me and maja.kostovska like this.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Ги имам изгледано првите две сезони,ама некако ми ја отупеа,секој со секого,не знаат што сакаат.
    Серена ми глуми двојна улога,не можеш да и го дефинираш ликот,Ден исто,од една страна фин романтичен,од друга страна знае да откачи,Блер ми е хировита и безвезна,Нејтан зависен лик,Чак ми е фраер и пол.И некако почнаа од една насока на движење на нештата во сосема друга и некако ми го расипа филмот за серијава.
    Во суштина ми е ок,ама не е во мој стил.Повеќе ги сакам сличните на Хау ај мет јор мадр,Хаус,Лај ту ми,а на врвот ми е Калифорникејшан заради кој и го засакав Буковски,иако и претходно го читав и му го ценев стилот,но инает ми создаваше,ама сега со серијава просто го обожувам.
    Оваа новава за која сте ја пишале се чини добра,па ќе видиме.

8. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Браво за темата! :) Јас ја имам само книгата прочитано мн ми се допадна само незнам дали има продолжение а за серијата само на youtube имам нешто гледано,книгата е закон :D :D а на некоја македонска телевизија да не ја даваат серијата?

9. femina90

femina90 Популарен член

ја нема кај нас,додека да почнат да ја даваат нема да е веќе актуелна :^)

10. viki44e

viki44e Популарен член

Лелее па јас ја обожавам Серенаа а и Ден заљубена сум во него :D Блер ми е се супер али многу е кучкеста некако :devil: При крај сум со втората сезона и што е тоа со Серена и женетиот ?? :o Во трета сезона ???

11. gwen

gwen Истакнат член

Од кој сајт ја симна????
    Шерувај инфо :D

12. Trendafilka

13. pilence

pilence Истакнат член

леле ги обожавам сите од филмов, ама со Chuck и Blair се соживувам многу ми се одлепени и двајцата и баш си одговараат, а Serena дефинитивно е најубава, и како што знам една другарка од USA ми каза дека GG ќе има 6 сезони така да имаме уште 3 години што да гледаме :)

mileystar likes this.
  14. Pain

Pain Истакнат член

like it :clap: :clap:

15. Hipica

Hipica Форумски идол

А да ве прашам: може некаде онлајн да се гледа серијава.... пошо сакам да ја гледам, а мака ми е да спуштам :lol:

16. viki44e

viki44e Популарен член

17. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Ги изгледав сите...одвај ја чекам новата сезона. :)

18. Trendafilka

Генерално сите во серијата ги облекуваат убаво, ама Блер е одлична! Еве неколку омилени Блер-овски парчиња од серијата ;)

Ова е исто занимливо, да не редам пак слики, ама вреди да се погледнат ;)
    http://www.google.com/images?um=1&hl=en ... a&gs_rfai=

poison.ivy likes this.
  19. Hipica

Hipica Форумски идол

Фала мнооооогу вики44е :))

20. viki44e

viki44e Популарен член

Ноуу проблем Хипи....