Онлајн шопинг

Discussion in 'Мода и стил' started by lady-gaga, Jun 13, 2010.

1. drvce1000

drvce1000 Истакнат член

Предлог за страна која што има бесплатна достава на козметика од типот на Cover Girl,Sleek(поефитна козметика) ?!

2. Avenged

Avenged Популарен член

Ова ми пишаа :^)
    Screenshot_2.png

okcenzi likes this.
  3. magic.girl

magic.girl Истакнат член

Ќе може некоја страна за оргинал парфеми ?

4. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Тука имаш 100% оригинални парфеми и козметика, и често добри парфеми можат да се земат по многу поевтини цени на супер попуст. Секој ден имаат по некоја акција и на парфеми и на козметика, повеќето од парфемите пред Нова Година им беа на 70% :)
    http://eu.strawberrynet.com/main.aspx

5. Kaley

Kaley Популарен член

Луѓе, на картичкава од стопанска - виза интернет, земаат ли чланарина нешто од банка? Вака сега отворам на е-банкинг гледам во минус ми е сметката ..(wtf)? Ја користам година ако не и повеќе оваа картичка, никогаш не ми фалеле пари на неа, се си било во ред, и како сега во минус наеднаш:?: по тоа си претпоставувам дека имаат земено нешто од банка, ама да си прашам за сигурно ...Вие што порачувате со оваа картичка, знаете ли?

CrystalNoir likes this.
  6. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Јас ја користам околу 5-6 месеци, освен што ми земаат по 20 ден. секој месец за Провизија за водење на сметка, друго до сега ми немаат земено. Ама тоа е за водење на трансакциската сметка. Кога ја отварав интернет-картичката во Стопанска ми рекоа дека за неа нема никаква провизија, никаква членарина.

7. Kaley

Kaley Популарен член

@MIA-SK И јас така знам, затоа сега прашувам да не има нешто ново па да земаат чланарина, чудно ми е како може во минус да ми е сметката околу 1000 денари :(

8. Pipaa

Pipaa Истакнат член

Мене ми се има случено да бидам во минус ама си се среди по некое време (оддамна беше не се сеќавам за колку време ми ги покажа парите како што треба. Мислам дека ставив пари а не ми ги покажуваше на е-банкинг, а во меѓувреме си правев нарачки и ми се појави минусот. Сепак оддамна беше полани мислам така да не ме фаќај за збор, ама би требало само да се среди.) Ако не прашај си во банка.

Kaley likes this.
  9. le.dentiste

le.dentiste Истакнат член

А дали направи некој минимум на трансакции во првите 6 месеци од кога ја зеде картичката?

Мислам дека мене ми кажаа да направам минимум 10 трансакции во првите 6 месеци за да ми е картичката бесплатна.

10. Kaley

Kaley Популарен член

@le.dentiste Да, да имав направено:)
    И, @Pipaa во ред е сега, како што кажа ти, вчера само ми се среди:whew: Си се покажаа парите се како што треба^_^ кој знае што беше, узбуна кренав:worried:
    фала ви многу:*

Pipaa and le.dentiste like this.
  11. joy1

joy1 Форумски идол

Сеа налетав на една на фб luxury fashion.Типката стаила некои слики од шанел,дг,барбери...од али екпрес или кој знае од каде и ги декларира ко оригинал.Уште и цени нашкрапала.За капут 1600 евра,за чевли 560 евра :x
    Па оваа ја шиша и мелита дури.Се прашувам дали некој им верува на таквите препродавачи и стварно купува мислејки дека дава пари за оригинал???

cooll likes this.
  12. slimsblue

slimsblue Истакнат член

Што мислите за mojagardaroba.mk? Искуств,сте купувале-продавале ли од таму?

13. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Девојки сакав да нарачам една книга од Амазон, селерот пишува дека доставува до Македонија,ама кога пробувам да ја направам нарачката ми вика дека не може на напишаната адреса(facepalm) и дали се плаќа нешто плус освен цената и шипинг (има една табела не ја разбирам вика за европа-мк 15 $ така нешто). Не сум нарачувала досега ако има некој искуство..:^)

14. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Дали некоја од вас има порачувано од www.dresslink.com ? Како ви се допаѓа? Гледам многу е евтино а има интересни работи.

15. Avenged

Avenged Популарен член

Стварно има ефтини работи,немам порачувано од тука..А би порачала нешто до 2 долари,и ако не стигне нема што да жалам за парите :D

16. do-re-mi

do-re-mi Популарен член

БелаДона, претпоставувам дека зборуваш за американскиот Амазон (amazon.com), зашто споменуваш $.

Ти предлагам да ја побараш истата книга на amazon.co.uk. Моментално имаат промоција Three for £10 on Hundreds of Paperbacks. Има голем избор и се однесува само на наслови што ги продава директно Амазон, односно не важи за Marketplace платформата. И колку што видов набрзина, испорачуваат и во Македонија.

Мене пред два дена ми стигна нарачката и задоволна сум. Книгите се нови, компактно спакувани и покрај тоа што се обемни по број на страници, не се тешки (т.е се портабл и лесно ги собира во ташна). Последново е важно само во случај ако читаш и надвор од дома (воз, парк, плажа).:D

Може не ти помогнав многу, ама можеби некој друг ќе се заинтересира. Според мене греота е да не се искористи таква понуда.:wasntme: Трае до 31 март. Линк во спојлер.

Дисклејмер за детективи: Иако во описот пишува дека понудата почнува од 13 јануари, нарачката ја направив мината недела (и тогаш беше активна промоцијата). :)

veronikaveronika likes this.
  17. SV1911

SV1911 Форумски идол

Сакам да нарачам од iherb.com таблети на природна база против воспаление на зглобовите, па ме интересира, дали на царина во Македонија ќе прават проблем?

18. cooll

cooll Популарен член

Јас имав нарачано и немав никаков проблем ;), слободно нарачај ;).

SV1911 likes this.
  19. t.i.n.k.b.e.l.l

t.i.n.k.b.e.l.l Истакнат член

Девојки може ли некоја да ми објасне како оди процедурата за порачување од интернет. Колку е сигурно тоа ,дали и колку се плаќа патарина, како ја следите пратката. И ако можете вие како поискусни да ми дадете некој совет и адреса од некој сигурен сајт .
    Ви благодарам однапред

20. Super-Mama

Super-Mama Истакнат член

Некоја страна за козметика да препорачате?