Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Онлајн шопинг

Дискусија во 'Мода и стил' започната од lady-gaga, 13 јуни 2010.

1. drvce1000

drvce1000 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    4
    Предлог за страна која што има бесплатна достава на козметика од типот на Cover Girl,Sleek(поефитна козметика) ?!

2. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    679
    Допаѓања:
    1.600
    Ова ми пишаа :^)
    Screenshot_2.png

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  3. magic.girl

magic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2014
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    204
    Ќе може некоја страна за оргинал парфеми ?

4. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Тука имаш 100% оригинални парфеми и козметика, и често добри парфеми можат да се земат по многу поевтини цени на супер попуст. Секој ден имаат по некоја акција и на парфеми и на козметика, повеќето од парфемите пред Нова Година им беа на 70% :)
    http://eu.strawberrynet.com/main.aspx

На t.i.n.k.b.e.l.l, BeLLaDona23 и mia993 им се допаѓа ова.
  5. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    3.037
    Луѓе, на картичкава од стопанска - виза интернет, земаат ли чланарина нешто од банка? Вака сега отворам на е-банкинг гледам во минус ми е сметката ..(wtf)? Ја користам година ако не и повеќе оваа картичка, никогаш не ми фалеле пари на неа, се си било во ред, и како сега во минус наеднаш:?: по тоа си претпоставувам дека имаат земено нешто од банка, ама да си прашам за сигурно ...Вие што порачувате со оваа картичка, знаете ли?

На CrystalNoir му/ѝ се допаѓа ова.
  6. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    561
    Јас ја користам околу 5-6 месеци, освен што ми земаат по 20 ден. секој месец за Провизија за водење на сметка, друго до сега ми немаат земено. Ама тоа е за водење на трансакциската сметка. Кога ја отварав интернет-картичката во Стопанска ми рекоа дека за неа нема никаква провизија, никаква членарина.

7. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    3.037
    @MIA-SK И јас така знам, затоа сега прашувам да не има нешто ново па да земаат чланарина, чудно ми е како може во минус да ми е сметката околу 1000 денари :(

8. Pipaa

Pipaa Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    94
    Мене ми се има случено да бидам во минус ама си се среди по некое време (оддамна беше не се сеќавам за колку време ми ги покажа парите како што треба. Мислам дека ставив пари а не ми ги покажуваше на е-банкинг, а во меѓувреме си правев нарачки и ми се појави минусот. Сепак оддамна беше полани мислам така да не ме фаќај за збор, ама би требало само да се среди.) Ако не прашај си во банка.

На Kaley му/ѝ се допаѓа ова.
  9. le.dentiste

le.dentiste Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    544

А дали направи некој минимум на трансакции во првите 6 месеци од кога ја зеде картичката?

Мислам дека мене ми кажаа да направам минимум 10 трансакции во првите 6 месеци за да ми е картичката бесплатна.

10. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    3.037
    @le.dentiste Да, да имав направено:)
    И, @Pipaa во ред е сега, како што кажа ти, вчера само ми се среди:whew: Си се покажаа парите се како што треба^_^ кој знае што беше, узбуна кренав:worried:
    фала ви многу:*

На Pipaa и le.dentiste им се допаѓа ова.
  11. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.847
    Допаѓања:
    325.712
    Сеа налетав на една на фб luxury fashion.Типката стаила некои слики од шанел,дг,барбери...од али екпрес или кој знае од каде и ги декларира ко оригинал.Уште и цени нашкрапала.За капут 1600 евра,за чевли 560 евра :x
    Па оваа ја шиша и мелита дури.Се прашувам дали некој им верува на таквите препродавачи и стварно купува мислејки дека дава пари за оригинал???

На cooll му/ѝ се допаѓа ова.
  12. slimsblue

slimsblue Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2014
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    102
    Што мислите за mojagardaroba.mk? Искуств,сте купувале-продавале ли од таму?

13. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    842
    Допаѓања:
    1.895
    Девојки сакав да нарачам една книга од Амазон, селерот пишува дека доставува до Македонија,ама кога пробувам да ја направам нарачката ми вика дека не може на напишаната адреса(facepalm) и дали се плаќа нешто плус освен цената и шипинг (има една табела не ја разбирам вика за европа-мк 15 $ така нешто). Не сум нарачувала досега ако има некој искуство..:^)

14. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Дали некоја од вас има порачувано од www.dresslink.com ? Како ви се допаѓа? Гледам многу е евтино а има интересни работи.

15. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    679
    Допаѓања:
    1.600
    Стварно има ефтини работи,немам порачувано од тука..А би порачала нешто до 2 долари,и ако не стигне нема што да жалам за парите :D

16. do-re-mi

do-re-mi Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    16.015
    БелаДона, претпоставувам дека зборуваш за американскиот Амазон (amazon.com), зашто споменуваш $.

Ти предлагам да ја побараш истата книга на amazon.co.uk. Моментално имаат промоција Three for £10 on Hundreds of Paperbacks. Има голем избор и се однесува само на наслови што ги продава директно Амазон, односно не важи за Marketplace платформата. И колку што видов набрзина, испорачуваат и во Македонија.

Мене пред два дена ми стигна нарачката и задоволна сум. Книгите се нови, компактно спакувани и покрај тоа што се обемни по број на страници, не се тешки (т.е се портабл и лесно ги собира во ташна). Последново е важно само во случај ако читаш и надвор од дома (воз, парк, плажа).:D

Може не ти помогнав многу, ама можеби некој друг ќе се заинтересира. Според мене греота е да не се искористи таква понуда.:wasntme: Трае до 31 март. Линк во спојлер.

Дисклејмер за детективи: Иако во описот пишува дека понудата почнува од 13 јануари, нарачката ја направив мината недела (и тогаш беше активна промоцијата). :)

На veronikaveronika му/ѝ се допаѓа ова.
  17. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.011
    Допаѓања:
    68.330
    Сакам да нарачам од iherb.com таблети на природна база против воспаление на зглобовите, па ме интересира, дали на царина во Македонија ќе прават проблем?

18. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.077
    Допаѓања:
    10.789
    Јас имав нарачано и немав никаков проблем ;), слободно нарачај ;).

На SV1911 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. t.i.n.k.b.e.l.l

t.i.n.k.b.e.l.l Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    92
    Девојки може ли некоја да ми објасне како оди процедурата за порачување од интернет. Колку е сигурно тоа ,дали и колку се плаќа патарина, како ја следите пратката. И ако можете вие како поискусни да ми дадете некој совет и адреса од некој сигурен сајт .
    Ви благодарам однапред

20. Super-Mama

Super-Mama Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2014
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    14
    Некоја страна за козметика да препорачате?