Во самиот ГТЦ не знам, но најблиску во пасажот спроти Краш едно време имаше фотокопир, на ул. Македонија. До пасошко Беко има исто фотокопир, не е ептен блиску, ама сепак не е ни премногу далеку од ГТЦ.
@Hristina7991 Провери книжарата на Офис Плус на приземје дали фотокопираат или книжарата до Тинек на патот према олимписки базен. Сигурно знам дека има на старата автобуска кај Олимписки базен, кај задниот влез на гимназијата Корчагин.
@KiT Пребарај во оваа тема за искуства или прашај поконкретно за одговори https://forum.femina.mk/threads/Развод.1979/
Вака преку мојата картичка кај што примав плата уплатив онлајн за една апликација и сега секој месец ми зема а јас сакав само еднаш да ја користам апликацијата но сега ми повлекува пари секој месец ..како да го запрам наплатувањево?
Отвори Play store, кликни на твојот профил, треба да ти даде payments and subscriptions. Одбери го тоа, па на следното одбери subscriptions, таму треба да ти ја даде апликацијата и откажи ја претплатата. Spoiler
Колку земаат провизија на нлб банка за одржување трансакциска сметка,а колку земаат провизија за електронско банкарство?
Ми земаат 40 денари месечно за управувачка провизија, а за електронско банкарство не сум приметила да ми земат пари.
Дали последниве недела две Има вирус некој стомачен? неам ни дијареа ни повраќам, ама иам грчево и ги осеќам од желудникот па до долниот дел од стомакот. И ме боли на моменти многу. Буквално грчеви имам. И само Линекс ми помага. Не сум јадела ништо специфично. Се мачам буквално ме боли
Изгледа почеста појава е стомачниов вирус во последно време..ја имам неколку роднини кои баш во моментов страдаат од стомачен вирус...јас го надминав тоа пред околу два месеци ама барем во злото и добро ми се погоди па спуштив 7,5 кила, а ми требаше нешто такво ама не е тоа темата...just saying
Мене минатиот викенд од ладно нес во еден кафиќ ми беше лошо. Стигнав дома, гласно кркорење на стомакот, мачнини, гадење без повраќање, дијареа. И наредниот ден исто ми беше и помина. Само пробиотик ми помогна и Ентерофурил за дијареата.