Мерси чоколатца или имаш ќесички со различни видови од Рошен и слични. Имаш и на мерење бомбони квалитетни по слаткиве куќи Краш, Европа и слично.
Не мислев на бонбониери, пошто обично носат такви ситни колачи или мали парчиња торта, па барав идеја за такво нешто, поинтересно, ама на крај тоа ќе биде и од мене и ајт
Доколку има некој од тука било какво инфо за курсевите во Кочо Рацин - Работнички, пишете ми порака, сакам да прашам неколку работи. Благодарам.
Дали има некој што е запишан или завршил во СМУГС ,, Д-р Панче Караѓозов,,- смер забен техничар да ми пише пп ми треба една консултација
Каде да најдам стегачи за глава и дланки при миење лице? По можност во физичка продавница, а не онлајн…
Мислиш на десертот или на стапчињата? Првото во Флафи и во Зрнце имам вкусни јадено. Ако добро памтам во Флафи имаше и башка со јаболко и цимет и само со цимет. Ама не памтам чисто. Стапчиња по пиљари, во маркет имам видено, во ДМ исто последно видов.
и да најдеш дупло и тродупло ќе ги платиш...нарачај си од тему најубаво, ги имаш за 3 недели..мојот комплет беше венче и стегачи за раце, ама сигурно има и со стегачи за коса или барај на инстаграм сигурно има страни што препродаваат...физичка продавница се сомневам дека ќе најдеш што носи
Ај ако има некој искуство со агенции за недвижнини и слично нека ми пиши порака да се консултирам што да запазам и како.
јас барав стан со месеци, ненормални се агенцииве, мој совет ти е, сама да си бараш ако можеш без агенција најубаво, сите се кој од кој