Каде би можела да најдам убави машки блузи/кошули квалитетни, нај битен ми е бројот ххл да биде? Се ги прават широки, должина ми треба, маж ми е висок 2 метри па се му се кратки..давајте предлози
Дечки дали некој знае и да ме упати како да постапам. Имавме повратен лет од wizzair. Летот на враќање ни го откажаа. Преспавме една ноќ во хотел платено и такси на свој рачун...ама ќе ни ги вратат(да се обратиме во Скопје така?) Си букурав за следниот лет во Вторник (бесплатно) ако го има поради невремето. Како е тоа поврат на пари за откажан лет и ако знае некој повеќе да ме информира
Мерси чоколатца или имаш ќесички со различни видови од Рошен и слични. Имаш и на мерење бомбони квалитетни по слаткиве куќи Краш, Европа и слично.
Не мислев на бонбониери, пошто обично носат такви ситни колачи или мали парчиња торта, па барав идеја за такво нешто, поинтересно, ама на крај тоа ќе биде и од мене и ајт
Доколку има некој од тука било какво инфо за курсевите во Кочо Рацин - Работнички, пишете ми порака, сакам да прашам неколку работи. Благодарам.