Купив онлајн карта, и ми стигна резервација, ми бараше само име, презиме, дата на раѓање, место на живеење и број. Ми пратија онлајн да го принтам, ама не сфаќам не треба и број на пасош или сл. ?
Да бидам искрена воопшто не памтам дали број на пасош ми бараше ќе те излажам што и да кажам, иако ми се врти во глава дека не ми побара. Подобро да ти одговори некој скоро што резервирал, јас резервирв во мај, па не памтам..жал ми е што не сум ти од помош.
Koj bese brojot koj se vnesuvase na net za da se vleze vo ruter? Mi treba za t-home. Nesto bese 192.168.....
Баш така, овие се во МК .. Но реално, пола од овие се несериозни.. Или подобро речено незаинтересирани за кандидатите Би ги препорачала Ферон од Србија, далеку подобра агенција од нашиве.. Но работа може да се најде и без посредници, така да спреми CV и праќај @SunnyGirl2
@Lady Phoenix а да не знаеш како се вика? не сум од ск па да побарам онлине некако да порачам постер..
Зар сама да си бараш не е потешко а плус и несигурно,од кај ќе знаеш на кого да веруваш, од токку многу агенции ваљда има некоја добра,за Коузон сум чула да е ок,а ме интересира Астериа каква е,е сега некои викаат сам некои преку агенции да бараш, @Dust на кого да се верува сега?
на catererglobal.com направи си профил и аплицирај за позицијата што ја сакаш со директно испраќање cv на работодавачите
Аха,пошо не ми дозволува да ти пишам во лп,кажи ми малце поконкретно ако можеш и знаеш како иде процедурата,тестирања или сл,дали на пробно прво се иде или,потоа околу раб.виза како иде они гарантираат за тебе ,платено е смештај,храна ,превоз,или со нив треба да зборам преку меил или како иде целата работа,не сум баш за сега али како опција ми стои во глава па да знам однапред информации не би ми било лошо.
Зачлени се во групата на ФБ Serbs in dubai и другата dubai serbs и пиши дека бараш работа, ќе ти дадат некои мејлови за да пратиш цв.. Тие се претежно луѓе од цел балкан не само срби, што работат таму па најчесто фирмите каде што работат имаат некои отворени позиции.. Сесил ти го кажала најважниот сајт за хоспиталити позициите. Ќе ти го препорачам и bayt.com но тој е за посериозни работи Скоро сите обезбедуваат сместување и храна иако е дискутабилно колку е квалитетен смештајот. Бутиците само ретко обезбедуваат сместување. Виза и авионска карта ти обезбедувааат.. Интервјуто е преку скајп најчесто Кликни тука http://forum.femina.mk/threads/Работа-во-ОАЕ.7841/page-11#post-3084005 Имаме дискутирано назад низ страните