Линд чоколадите можеш да ги најдеш во Cити Мол имаат штанд мислам дека му доаѓа према ДМ маркет или од другата страна
ЖеМски, има некоја што ќе оди накај Солун на 24ти месецов? Ќе делиме трошок или друштво за со бус? Сакав да прашам, дали деловите од електрична цедалка ги ставате во машина за садови? Освен оној нели што оди во штекер..
Ок фала ќе разлистам по страниве само ме интересира,за овој што е за посериозен сајт се места со се факултет така,би пробала и така,али дали и они ти даваат некоја пракса ,обука или треба да си имаш тука веќе стекнато,а во врска со бутици па ако они не ти обезбедат смештај зар сама ќе треба?
Ако не обезбедуваат, сама треба да си најдеш цимерка. Бутиците најчесто 2 недели сместување обезбедуваат, додека се снајдеш. Ама сепак зависи од тоа за која групација аплицираш.. Другиов сајт за посериозни работни позиции, ако немаш неколку години работно искуство или диплома од попрестижен универзитет, тешко е. Обука имаш првите недела - две колку да сконташ како функционира фирмата, ама тие бараат веќе обучени професионалци..
Денес ме касна улично кутре, и ми направи скроз мала раничка. Ставив хидроген, што да правам, дали има потреба да одам на лекар? Инаку со обетка е кучето, вакцинирано само од беснило.
Ја освен ел. дел, во садот имам три дела плус.. ама претпоставувам исто важи.. баш ќе пробам. Фала Дафи
Zdravo na site bi sakala da ve prasam dali nekoj znae dali mozi za se napravi DNK za da se vidi dali nekoj ti e brat ili sestra i kako odi toa. Mislam dali mozi preku vlakna od kosa i slicno?
Ману прави кај нас, примероците претпоставувам ги земаат тие.. Цената беше околу 500-550 евра Може со било каков билошки материјал а во одредени ситуации е потребна согласност од двете страни