За мене можам да кажам: не одам на вечери, не купувам поклони, не одам на викенди. Хотелот по пола го плаќаме со вибраторот.
Добро. Нека се јави некој кој сака сето ова да го прави со малку повеќе стил од тебе, па да видиме како се договараат со партнерот.
Јас сум поголем циција од него, и (посебно на мене) не сакам да трошам многу пари. Сопругот нема забелешки. А би сакала и јас да чујам за други... не дека некој ќе каже...
За стил и нежности постои брачниот партнер кон кого има чувства. Другото е само секс. Неретко и не се ни гледаат веќе после тоа. Не е тоа паралелна врска.. секс за една вечер.
Постојат отворени бракови во кои партнерите си одржуваат и подолги врски со други. Со или без чувства, небитно.
Нели беше за развивање емоции правопропорционално со времетраењето на аферата и за финансиите? Не сум те разбрала?
Ти не трошиш финансии, си се гледала еднаш месечно неколку месеци што значи не трошиш ни време многу, ти кажав дека чекам некој друг со поинаква приказна да се јави. За чувства реков и не мора.
Кај мене важи едно правило: Ако мислам да изневерувам, воопшто не се женам. Штом сум одлучул да се оженам за една личност, за една жена со неа ќе бидам до крајот на животот, во моето срце и ум ќе биде само мојата жена, неа сум ја избрал да биде дел од мене, таа ме избрала мене да бидам дел од неа. Моите морални вредносни стандарди не дозволуваат да изневерувам, едноставно совеста не ми дозволува да размислувам на изневерување а камоли да ја изневарам утре жената што ќе се венча со мене.
Ако си вистина вака верен одма те женам!!! ))))) Богами вакви ср помалку има. Пази да не се уобразиш.
@WildMk Мразиш да ти прават такви работи зад грб, а ти правиш.... Нелогично....Karma, karma... Арно рекле стари.. ..'Кренал Господ раце' . Сето оваа ми звучи на помодарство,на некоја типична американска серија. Знаете кои се човечките морални вредности? Сме ги изгубиле... Емоционална интелегенција ??? Мислам дека за ова е потребна стручна помош.
Абе и политичариве така викаат пред да ги изберат, ова ќе направам, она ќе направам, и после забораваат што ветувале
A, зошто некој не се понуди да го проба маж и на @WildMk ? Ниту една кандидатка нема од форумот. Еве нека го проба некоја, па нека каже каков подарок добила и се што правеле, секако отворен е бракот. Нема да имате една љубоморна жена на совест и плус некоја ќе си исполни фетиш за женет маж. Не се зафркавам, како што кажа и таа, ја пали помислата маж и да има секс со друга жена. Не ја сфаќајте темава толку сериозно и мислењето. Само дадов предлог
Не прави никому зад грб. Вие ја разбирате концепцијата отворен брак? Мажот и знае!! Она за неговите знае!! Тие другите се тие што работат некому зад грб!!
Се консултирав со 3ца психијатри и 8 психолози. Ми кажаа дека нашиот бил најдобриот избор што некогаш го чуле. Проблемот лежел во тие што си ги лажеле партнерите. Сериозна сум
Има чудни фетиши у браковите многу познат е синдромот мажот да има фетиш да ја дели жената со други мажи додека он гледа и се самозадоволува али тоа за мене не е нормално.
Има тема за ова на Секс. И не мора само да се самозадоволува, туку и да учествува во сексот. И јас имам таква преференција и тој. Само што за жени нема име фетишот.
Знам за што зборуваш, но не е стриктен тој фетиш, има варијации. За истиот зборуваме. Куколд се вика.