Постери!

Discussion in 'Слободно време' started by OzzyAngel, Jul 24, 2010.

1. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Имав на еден цел ѕид од горе до доле ми беше излепен,немаше празно местенце и изгледаше многу јако,ама ги одлепив сите затоа шо кречевме,после наредната година само од грин деј и од некои пејачки шо си ги сакам си залепив на друг ѕид (ама не цел) и пак ги одлепив и сега немам. :)

Jenniffer likes this.
  2. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Цела соба ми е со постери од омилени пеачи/пеачки :) А за папки да не збориме...Имам 2-3 папки полни со постери ама не ги фрлам зашто ми е жал :$

3. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Скоро цела соба ми беше со постери, за жал дома реновиравме и сите ги тргнав од ѕид и сега така стојат во фијока :| , кизне колку ги имам мн се! :rofl:

Nate.Shadows likes this.
  4. Kikka.C19.20

Kikka.C19.20 Нов член

Многу сакам да собирам постери секој месец ги менувам од мојот ѕид :!: :!: :!:

5. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Кога бев во основно ги изнамолив моите да ми ја искречат розева собата и после некој месец ја изналепив со постери... ни Р од розево не се гледаше, на секое можно делче залепив :D

6. sweet...love

sweet...love Активен член

Кога бев помала цела соба ми беше излепена со постери но сега немам ни еден. :D

7. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Немам постери. До пред 2 години (пред да се омажам) имав постери во мојата соба. Постерите беа од: Шакира, Кристина Агилера, Миа и Марица (од Млади Бунтовници), Рикардо Кака, фудбалскиот клуб Милан, Бред Пит, и сл.

8. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Сеа тинејџерска фаза...списаија купувам постери збирам...Само шо нема со кој да се заменувам(од другаркиве и школски никој не собира |( ).Иначе како тргнамв секој број на браво го купувам и собирам...И од наш свет имам шо сум собирала порано....Иначе 90% се со тие шо не ми требат(сеа кога ќе размислам мислам дека грешка сум направила)...Ми требаат од Токио Хотел,Black veil Brides,Bullet for my valentine и др рок и метал групи....ама немам :( ...Имам еден два од Токио Хотел и еден од BvB...ама малку ми се :rofl:

Natali.3 likes this.
  9. naughtygirl

naughtygirl Истакнат член

Имам постери на вратата од Beyonce , Gossip Girl i Casi Angeles :inlove:

10. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Имав порано залепено неколку постери на вратата,ама ги извадив,почнаа да се кинат,на ѕид не можев да ги залепам бидејќи ѕидовите се рапави и не стојат.

11. xoxoxoxoxo

xoxoxoxoxo Активен член

Баш сеа викам ајде да ги избројам.. Имам 86 постери од Justin Bieber :inlove: 2 ѕида, вратата и шкафот ми се залепени уште еден ѕид ми остана :lol: После на плафонот ќе лепам :rofl:

12. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Имам залепено еден колаж во форма на срце од постери и имам некои оделни постери од Кајмакоски, Лана Дел Реј и Лали

13. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Да не знаете каде можам да најдам постер од Енрике?

14. SweetChild

SweetChild Популарен член

Хм,да ги избројам моментално у собава.
    15 од GN'R,2 од Axl(еден колку цела врата и еден колку пола),1 од Слеш,6 од Металика,2 од Нирвана,2 од RHCP,4 од Skid Row,6 од Бон Џови,2 oд Iron Maiden,1 од X Japan,1 од Angus Young,1 од Van Halen и еден огромен од Бон Џови. :D

15. Najubava09

Najubava09 Истакнат член

Јас имам само еден од тие мегапостерите од наш свет од Jessie J. ,aко најдам уште некој ќе го залепам и него..

16. Amely

Amely Популарен член

Имам 6 од Selena Gomez, 19 од Justin Bieber,2 од Rihana, 10 од Demi Lovato сега ги броев тие ми се залепени,
    а имам уште многу што не ми се залепени.

17. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Имав порано над 360.. (Само до толку ме држеа живците да бројам :D )
    Сега имам еден мегапостер од Beyonce (но пресечен на 1/3), 1 постер од Demi Lovato, 1 Justin Timberlake, 1 Emma Watson, 1 Avril Lavigne, 1 Leona Lewis (иако поима неам која е типката), 1 Ariana Grande, 1/3 мегапостер од Taylor Swift, 1 Zayn Malik, 1 Eugenia Suarez, 1 Adele, 1 мегапостер од Big Time Rush ( ни овие не ги знам :D ) и еден од Mario Casas :)

18. GirlRose

GirlRose Форумски идол

2 мега постери на вратата од селена гомез

еден ваков (без лого)

еден ваков
    највише си ги сакам :inlove: :inlove:

LittlePinky likes this.
  19. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Јас имам многу постери, највеќе од Еминем и Шакира, а омилени ми се тие од Еминем, Тупак и Шакира.

20. MermaidKiky

MermaidKiky Популарен член

Многу имам :rofl: Моите дома ми дозволуваат што сакам да правам во мојата соба, бидејќи е моја, нема што тие да се мешаат, а и мајка ми ми помага да ги лепам :lol: Имам повеќе од 100, ме мрзи да бројам сега :rofl: 80 и нешто од Justin Bieber, големи се :inlove: После имам од Miley Cyrus и неколку од Twilight и актерите од тој филм :rofl: И само еден од едно кученце, многу е слатко :$ И уште купувам по 3 списанија месечно :lol: И затоа што има едни машки што прават Vines, Magcon Boys се викаат, а од нив нема постери никаде :( , им ги имам напишано имињата на ѕидот :rofl: Ја делам собата со помалиот брат, него не му смета ама кога ќе имам посебна ќе си ја уредам и планирам да направам срце од 1000 слики, ќе има од омилени пејачи, пејачки, личности, животинки, семејството, другарките :D