1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Постери!

Дискусија во 'Слободно време' започната од OzzyAngel, 24 јули 2010.

1. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Имав на еден цел ѕид од горе до доле ми беше излепен,немаше празно местенце и изгледаше многу јако,ама ги одлепив сите затоа шо кречевме,после наредната година само од грин деј и од некои пејачки шо си ги сакам си залепив на друг ѕид (ама не цел) и пак ги одлепив и сега немам. :)

На Jenniffer му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    Цела соба ми е со постери од омилени пеачи/пеачки :) А за папки да не збориме...Имам 2-3 папки полни со постери ама не ги фрлам зашто ми е жал :$

3. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.597
    Скоро цела соба ми беше со постери, за жал дома реновиравме и сите ги тргнав од ѕид и сега така стојат во фијока :| , кизне колку ги имам мн се! :rofl:

На Nate.Shadows му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Kikka.C19.20

Kikka.C19.20 Нов член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    22
    Многу сакам да собирам постери секој месец ги менувам од мојот ѕид :!: :!: :!:

5. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Кога бев во основно ги изнамолив моите да ми ја искречат розева собата и после некој месец ја изналепив со постери... ни Р од розево не се гледаше, на секое можно делче залепив :D

6. sweet...love

sweet...love Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    15
    Кога бев помала цела соба ми беше излепена со постери но сега немам ни еден. :D

7. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.604
    Допаѓања:
    38.039
    Немам постери. До пред 2 години (пред да се омажам) имав постери во мојата соба. Постерите беа од: Шакира, Кристина Агилера, Миа и Марица (од Млади Бунтовници), Рикардо Кака, фудбалскиот клуб Милан, Бред Пит, и сл.

8. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    601
    Сеа тинејџерска фаза...списаија купувам постери збирам...Само шо нема со кој да се заменувам(од другаркиве и школски никој не собира |( ).Иначе како тргнамв секој број на браво го купувам и собирам...И од наш свет имам шо сум собирала порано....Иначе 90% се со тие шо не ми требат(сеа кога ќе размислам мислам дека грешка сум направила)...Ми требаат од Токио Хотел,Black veil Brides,Bullet for my valentine и др рок и метал групи....ама немам :( ...Имам еден два од Токио Хотел и еден од BvB...ама малку ми се :rofl:

На Natali.3 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. naughtygirl

naughtygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2013
    Пораки:
    194
    Допаѓања:
    100
    Имам постери на вратата од Beyonce , Gossip Girl i Casi Angeles :inlove:

10. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.081
    Допаѓања:
    44.312
    Имав порано залепено неколку постери на вратата,ама ги извадив,почнаа да се кинат,на ѕид не можев да ги залепам бидејќи ѕидовите се рапави и не стојат.

11. xoxoxoxoxo

xoxoxoxoxo Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2014
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    11
    Баш сеа викам ајде да ги избројам.. Имам 86 постери од Justin Bieber :inlove: 2 ѕида, вратата и шкафот ми се залепени уште еден ѕид ми остана :lol: После на плафонот ќе лепам :rofl:

12. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.758
    Допаѓања:
    3.684
    Имам залепено еден колаж во форма на срце од постери и имам некои оделни постери од Кајмакоски, Лана Дел Реј и Лали

13. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.363
    Да не знаете каде можам да најдам постер од Енрике?

14. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Хм,да ги избројам моментално у собава.
    15 од GN'R,2 од Axl(еден колку цела врата и еден колку пола),1 од Слеш,6 од Металика,2 од Нирвана,2 од RHCP,4 од Skid Row,6 од Бон Џови,2 oд Iron Maiden,1 од X Japan,1 од Angus Young,1 од Van Halen и еден огромен од Бон Џови. :D

15. Najubava09

Najubava09 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2014
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    108
    Јас имам само еден од тие мегапостерите од наш свет од Jessie J. ,aко најдам уште некој ќе го залепам и него..

16. Amely

Amely Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2014
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    129
    Имам 6 од Selena Gomez, 19 од Justin Bieber,2 од Rihana, 10 од Demi Lovato сега ги броев тие ми се залепени,
    а имам уште многу што не ми се залепени.

17. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.206
    Имав порано над 360.. (Само до толку ме држеа живците да бројам :D )
    Сега имам еден мегапостер од Beyonce (но пресечен на 1/3), 1 постер од Demi Lovato, 1 Justin Timberlake, 1 Emma Watson, 1 Avril Lavigne, 1 Leona Lewis (иако поима неам која е типката), 1 Ariana Grande, 1/3 мегапостер од Taylor Swift, 1 Zayn Malik, 1 Eugenia Suarez, 1 Adele, 1 мегапостер од Big Time Rush ( ни овие не ги знам :D ) и еден од Mario Casas :)

18. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.163
    Допаѓања:
    27.284
    2 мега постери на вратата од селена гомез

еден ваков (без лого)

еден ваков
    највише си ги сакам :inlove: :inlove:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    Јас имам многу постери, највеќе од Еминем и Шакира, а омилени ми се тие од Еминем, Тупак и Шакира.

20. MermaidKiky

MermaidKiky Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    221
    Многу имам :rofl: Моите дома ми дозволуваат што сакам да правам во мојата соба, бидејќи е моја, нема што тие да се мешаат, а и мајка ми ми помага да ги лепам :lol: Имам повеќе од 100, ме мрзи да бројам сега :rofl: 80 и нешто од Justin Bieber, големи се :inlove: После имам од Miley Cyrus и неколку од Twilight и актерите од тој филм :rofl: И само еден од едно кученце, многу е слатко :$ И уште купувам по 3 списанија месечно :lol: И затоа што има едни машки што прават Vines, Magcon Boys се викаат, а од нив нема постери никаде :( , им ги имам напишано имињата на ѕидот :rofl: Ја делам собата со помалиот брат, него не му смета ама кога ќе имам посебна ќе си ја уредам и планирам да направам срце од 1000 слики, ќе има од омилени пејачи, пејачки, личности, животинки, семејството, другарките :D