Имав на еден цел ѕид од горе до доле ми беше излепен,немаше празно местенце и изгледаше многу јако,ама ги одлепив сите затоа шо кречевме,после наредната година само од грин деј и од некои пејачки шо си ги сакам си залепив на друг ѕид (ама не цел) и пак ги одлепив и сега немам.
Цела соба ми е со постери од омилени пеачи/пеачки А за папки да не збориме...Имам 2-3 папки полни со постери ама не ги фрлам зашто ми е жал
Скоро цела соба ми беше со постери, за жал дома реновиравме и сите ги тргнав од ѕид и сега така стојат во фијока , кизне колку ги имам мн се!
Кога бев во основно ги изнамолив моите да ми ја искречат розева собата и после некој месец ја изналепив со постери... ни Р од розево не се гледаше, на секое можно делче залепив
Немам постери. До пред 2 години (пред да се омажам) имав постери во мојата соба. Постерите беа од: Шакира, Кристина Агилера, Миа и Марица (од Млади Бунтовници), Рикардо Кака, фудбалскиот клуб Милан, Бред Пит, и сл.
Сеа тинејџерска фаза...списаија купувам постери збирам...Само шо нема со кој да се заменувам(од другаркиве и школски никој не собира ).Иначе како тргнамв секој број на браво го купувам и собирам...И од наш свет имам шо сум собирала порано....Иначе 90% се со тие шо не ми требат(сеа кога ќе размислам мислам дека грешка сум направила)...Ми требаат од Токио Хотел,Black veil Brides,Bullet for my valentine и др рок и метал групи....ама немам ...Имам еден два од Токио Хотел и еден од BvB...ама малку ми се
Имав порано залепено неколку постери на вратата,ама ги извадив,почнаа да се кинат,на ѕид не можев да ги залепам бидејќи ѕидовите се рапави и не стојат.
Баш сеа викам ајде да ги избројам.. Имам 86 постери од Justin Bieber 2 ѕида, вратата и шкафот ми се залепени уште еден ѕид ми остана После на плафонот ќе лепам
Имам залепено еден колаж во форма на срце од постери и имам некои оделни постери од Кајмакоски, Лана Дел Реј и Лали
Хм,да ги избројам моментално у собава. 15 од GN'R,2 од Axl(еден колку цела врата и еден колку пола),1 од Слеш,6 од Металика,2 од Нирвана,2 од RHCP,4 од Skid Row,6 од Бон Џови,2 oд Iron Maiden,1 од X Japan,1 од Angus Young,1 од Van Halen и еден огромен од Бон Џови.
Јас имам само еден од тие мегапостерите од наш свет од Jessie J. ,aко најдам уште некој ќе го залепам и него..
Имам 6 од Selena Gomez, 19 од Justin Bieber,2 од Rihana, 10 од Demi Lovato сега ги броев тие ми се залепени, а имам уште многу што не ми се залепени.
Имав порано над 360.. (Само до толку ме држеа живците да бројам ) Сега имам еден мегапостер од Beyonce (но пресечен на 1/3), 1 постер од Demi Lovato, 1 Justin Timberlake, 1 Emma Watson, 1 Avril Lavigne, 1 Leona Lewis (иако поима неам која е типката), 1 Ariana Grande, 1/3 мегапостер од Taylor Swift, 1 Zayn Malik, 1 Eugenia Suarez, 1 Adele, 1 мегапостер од Big Time Rush ( ни овие не ги знам ) и еден од Mario Casas
Многу имам Моите дома ми дозволуваат што сакам да правам во мојата соба, бидејќи е моја, нема што тие да се мешаат, а и мајка ми ми помага да ги лепам Имам повеќе од 100, ме мрзи да бројам сега 80 и нешто од Justin Bieber, големи се После имам од Miley Cyrus и неколку од Twilight и актерите од тој филм И само еден од едно кученце, многу е слатко И уште купувам по 3 списанија месечно И затоа што има едни машки што прават Vines, Magcon Boys се викаат, а од нив нема постери никаде , им ги имам напишано имињата на ѕидот Ја делам собата со помалиот брат, него не му смета ама кога ќе имам посебна ќе си ја уредам и планирам да направам срце од 1000 слики, ќе има од омилени пејачи, пејачки, личности, животинки, семејството, другарките