Форумџика на годината

Првата цигара?

Discussion in 'Општи дискусии' started by 2468, Jun 4, 2010.

1. Bokicka

Bokicka Истакнат член

III та година средно! Ја запалив првата :smoke: и тоа беше љубов на прв поглед :rofl: :rofl: :rofl:

JoxyTheFreak and Offspring like this.
  2. sweety.86

sweety.86 Истакнат член

На 17 од дома и украдив на мајка ми и се скривме позди куќа со другарките, ех пуста радозналост па сега не можам да ги оставам :)

3. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Хмм. . .7 одделение,пуста љубопитност,само пафкање,ми беше страв да вовлечам. :wasntme: Потоа запалив пак во прва година,сега научив да вовлекувам,се преплашив :lol:.За среќа 3,4 дена ми траеше тоа,отидов на одмор со моите.Сега ми се гади од цигари,среќна сум што не сум продолжила... 8) :devil:

4. bluberry

bluberry Истакнат член

Во втора година,од досада.Со другарка ми ќе излезевме и што ќе правиме ајде....радозналост |(

5. angie

angie Истакнат член

Прва година само пафкање. Онака само со друштво по кафичи кога ќе одевме знаев да запалам по некоја. Еднаш вовлеков и на повраќање ми дојде и ми се згадија па до ден денес немам запалено. :)

6. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Сите велат кажи им не на цигарите јас им велам не на пушачите . Од кожа ме вади , глупава лоша навика .Никогаш нема да пушам :puke:

baguf4e likes this.
  7. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Мене досега љубопитноста не ме понела. Немам ни дим земено. Еднаш само дечко ми се позафркава, го задржа димот и бакнувајќи ме ми го испушти в уста. По грозно нешто здравје... 15 минути неможев да престанам да кашлам. :puke:

8. solzuska

solzuska Истакнат член

ох јас заостанатка сум си :?: сеа четврта сум а немам пробано никако, а сакам да пробам, и да пушам онака чат пат, не за друго туку за да си имам нешто шо ке си го купувам само за мене. Туку мене ме интересира кои се најубави и најскапи цигари :)

9. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Прва цигара ми беше 2 година средно! Чаламска работа!.....
    Денес, пушам само со дечко ми, и некои другарки, иначе не!

10. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Прва цигара 2год средно...другарка ми ме натера :^) ајде ајде и ја ај :?: А бев најголем противник на цигари, дури и во соба имав закачено на врата "Забрането пушење" :lol: :lol: :lol: ...А од 16 год па до сега сум најголем љубител...која иронија...и нејќам да ги оставам..супер ми се... :lol:

11. WomanInLove

WomanInLove Истакнат член

Во прва година јас и една другарка најдовме во кафичот заборавена кутија цигари и ја зедовме и ај на одењето се сокровме и ај да пробаме како е да пушиш :) Незнаевме да ѓи вовлечуваме и јас посебно бев како парна локомотива :lol: и после ајде едно по едно се научивме и сега неможам да се откажам од нив :D

Unfaithful18 likes this.
  12. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Можеби ќе ви звучи чудно, ама до сега не сум пробала, а немам ни желба за во иднина некогаш ..

13. Maripos.a

Maripos.a Истакнат член

Јас сакам се што ми е непознато да пробам да го направам па така и на 13 години ја запалив првата цигара. :D
    Ми стана интересно па ја заразив и мојта другарка..Пупевме заедно тогаш,но подоцна почнав да тренирам кошарка и почнав да созревам и да сваќам дека тоа е штетно за мене.
    Сега палам 3-4 цигари годишно,но чисто онака од разонода,но сигурна сум дека никогаш нема да станам активен пушач.

:)

14. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Првата цигара ја пробав пред неколку недели :puke:
    Зажалив :( Бев љубопитна и така кога си седевме со другарките решив да пробам и не беше некоја голема филозофија ама ете... :D Повеќе во животот не би пробала зошто ми е навистина одвратно кога видам девојка со цигара :tmi:

15. bluberry

bluberry Истакнат член

Сеуште си мала и затоа зборуваш така.Кога ќе пораснеш ќе го смениш мислењето.Ако ништо повеќе барем ќе се навикнеш да гледаш девојќи кои пушат цигри :rofl:

16. peace23

peace23 Истакнат член

во 8 одд ја запалив првата цигари,се закашлав ,ја фрлив и пред сите другарки реков ,,оваа ми е прва и последна цигара,јас никогаш нема да бидам пушач,, сега пушам по една кутија на ден и сум активен пушач веќе неколку години :D

17. sexybaby22

sexybaby22 Истакнат член

Првата цигара ми беше кога бев 2година средно ..
    Заедно со другарката седевме во парк ..
    Немавме што да правиме па решивме да пробаме цигари отидовме и си купивме една кутија и фино лепо си ја успишивме скоро цела :$ ..
    И до ден денес сум пушач никогаш не сум пробала да се откажам од цигарите а и мислм дека никогаш и нема да пробам :)

18. la-chicka

la-chicka Популарен член

7 одделение |( :fubar:

19. candygirl

candygirl Истакнат член

јас првата цигара ја заплаив во 4 одд ....и тоа од зезање се почна се завркававм со другарка ми демек пушиме цигари и после си рековме а зош да не и купиме но тогаш мали незнаевме да влечеме и така си пуфкавме и после во 6 одд не научија да влечеме и се така до 2 год кога си се разболев од нив ..... сеа не ми текнува да пофатам цигара ... :\ :lol:

20. teddybear

teddybear Популарен член

пробав еднашка некоја си тенка не знам каква и никогаш веќе и таа не ја допушив ... така да тедибеар е непушач :) со дечко пушач како турчин :rofl: а и повеќето другарки се како него ама не ми смета :lol: