Прв бакнеж

Discussion in 'Сингл' started by Princess15, Mar 27, 2010.

1. Волшебникот

Волшебникот Истакнат член

Уште не сум го имал првиот бакнеж од некој кој ме сака и го сакам. :);(

2. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Првиот бакнеж ќе го памтам цел живот затоа што после тоа тој ден ме удри кола (wtf).

3. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

4. Veta

Veta Истакнат член

Првиот бакнеж...најсмешен, најчуден, најинтересен. Ми бил на 17 години со мојата долгогодишна симпатија.
    И до ден денес кога ќе го видам во град имам некои позитивни не би рекла чувства ами емоции, налив.
    Тогаш седмо небо, па цела се тресев од возбуда, мисли, радости, не можев 3 дена да спијам :rofl:

Прв бакнеж:party:

marija1907 and edna_malecka like this.
  5. Modernistka

Modernistka Истакнат член

На 15 години со личноста која ја сакав кај него дома, беше преубаво и премногу се застрамив(facepalm)

Tamsy likes this.
  6. LadyLollypop

LadyLollypop Популарен член

Хм... мислам на 13/14 години.... Очекував блиц бакнеж, а добив француски и побегнав :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

7. Bezobrazna01

Bezobrazna01 Истакнат член

На 14 значи ужасно :envy: тој беше колку мене 14 год а пушеше цигари, и цела уста му мирисаше на цигари се пренесе мирисот и на мене:envy: уффф бњак:envy:

Kalince1996 and Tamsy like this.
  8. Принцезичка1

Принцезичка1 Популарен член

Иако беше пред многу години го паметам сè уште:D
    Јас отидов целата исплашена дека не знам како да се бакнувам и мислев дечкото ќе се разочара и ќе сфати дека ми е прв бакнеж.Кога дојде моментот се поткренав на прсти, затворив очи и бидна.
    Дечкото воопшто не забележа дека ми е прв бакнеж и имавме уште неколку дејтови после(значи не сум била многу лоша:D).
    Многу ми е мило што баш со тој дечко ми беше првиот бакнеж затоа што тој мене ми се допаѓаше, а јас него двојно повеќе.Ги паметам и вториот и третиот, ама секако на првиот ми текнува со насмевка онака детски наивно.:D

Aleksbonito, Teofil, t.a.m and 2 others like this.
  9. BlackMistery

BlackMistery Популарен член

На 16 роденден. Можев и пред тоа, имав понуди, но бев заљубена во тој со кој имавме прв бакнеж и некако имав надеж дека сепак ќе биде со него, па сите ги одбивав.
    Бевме блиски другари, ми се допаѓаше уште од почеток на пријателството, но тој беше во врска со девојка од негово средно. И одеа подолго време. Раскинаа некој месец пред тоа и забележав дека и тој го смени погледот кон мене некако, забележував страст, но никако не признававме чувства.
    За роденден со заедничкото наше друштво ми направија изненадување.
    И додека го отварав неговиот поклон ме праша дали ми се допаднал, не знаел што ми било желба роденденска, што сум сакала за подарок. Му реков дека ми се допаѓа подарокот, но многу повеќе би ми се допаднало ако ми ја подари неговата љубов зошто тоа ми е роденденска желба, да не ме гледа повеќе како пријателка. Ме бакна и останатото е историја, бевме во врска и ние долго време.
    Прва љубов, прв бакнеж, прв секс, се ми беше со него. Убави спомени иако не сме заедно сега.
    Не се каам што го почекав за прв бакнеж него, се беше преубаво и филмски. Поубаво од што имав замислено.

10. MrenaRiba

MrenaRiba Популарен член

На 15 години мислам. Не ми е ни ништо битно, не го паметам многу, 3 години беше постар дечкото од мене, само таа вечер излеговме и толку. Не беше нешто романтично.

11. macencef

macencef Популарен член

Prviot baknez ne go pamtam. So posledniot decko prviot baknez bese wow. Toj se strese bukvalno. Preubavo, i nema da go zaboravam samo toj baknez. Se drugo padna vo voda. Sega sekogas koga vrvam na toa mesto - se sekavam na toj baknez. Mi fali budalata. Sekoj den sum na sekunda do toa da mu pisam pak. Ama koga ne e pisano toa e....sudbina

diskreten32 likes this.
  12. justonequestion

justonequestion Истакнат член

На 14 :(:Dужас.

13. mariz

mariz Форумски идол

Не сум сигурна точно како беше, сум подазборавила :rofl: Бев на одмор на езеро со моите и сестра ми кај пријатели во куќа. Па со нивното девојче се здруживме со деца што беа таму, исто од нашиот град. А јас се запознав со еден Виктор и незнам како паднал таков договор, ама на плажа приквечер беше 7,8 се бацивме дури еднаш :rofl: После не се видовме пак, мислам си отидовме ние :?: Немав никаков контакт со него. Знам само дека имаше сестра близначка, Викторија :D А имав иначе 13год, пред да почнам 8мо одд :lol: После сигурно некои 2г не бацив никој :rofl:

diskreten32 likes this.
  14. Paris hilton

Paris hilton Истакнат член

Lele koga mi tekne deka bev vo dupki depresii zatoa sto mojot prv baknez go imav na 17 godini, mi doaga smesno, dobro mozebi stvarno bese kasno ama sto da se pravi

elimkd likes this.
  15. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

На 12 години. Со симпатијата. :$

16. Mongolka

Mongolka Истакнат член

Ептен филмски.
    Бевме првпат на одмор сами другарки во Струга, ние 3 а они 4.
    Тој што ми се пушташе не ми се допаѓаше, туку тој што седеше во ќош повлечен. Среќа кажав на еден од неговите другари и дознав дека и јас сум му се допаѓала.
    И така групно се договоривме е утре ќе се муваме сите.:D
    Препотресена бев за бакнежот, беше слатко, ама со оглед на моето неискуство не знам на него колку му се допаднало.:D
    Поминаа 15 години од тогаш, а мене секогаш ќе ми остане мил, единствен бивши што го имам на социјални мрежи и иако немаме контакт, убави спомени ми носи кога ќе ми излезе некоја слика од него.:)

Dudo and The Kole.MKD like this.
  17. hermosa

hermosa Популарен член

Никогаш нема да го заборавам тој бакнеж.Иако не бев вљубена во него,имавме убава врска тој беше фин убав дечко со прекрасни зелени очи,пристоен и внимателен .Иако ми раскина без да очекувам,и не ми кажа причина јас тогаш тагував многу по него, но прифатив крај веднаш.Сакав да си имав таков партнер и за понатаму но работите отидоа во друг правец.Имав проблеми со слухот и погрешно му го слушнав името бидејќи на гласна музика во дискотека што може да се чуе .Имавме кратка врска и го мислев за кавалер,сакав таков однос во брак ако влезам, и ми остави убав впечаток,само не ми е јасно зошто ме лажел за датумот на раѓање.Неодамна го видов оддалеку па од љубопитност и видов на социјалните мрежи дека се оженил и се уште е сличен како тогаш ,убав и шармантен дечко .Не верувам тој да мисли на мене и дали воопшто се сеќава .

18. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

И јас никогаш не сум имала прв бакнеж:)тоа само по себе ќе си дојде, има време

19. Aнонимус_

Aнонимус_ Истакнат член

Леле на 13, искр не ми беше убаво

20. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Па да, според тоа што го слушам од други првиот бакнеж може да биде гадлив, незнам зошто