Пренди

Discussion in 'Мода и стил' started by biggirlsdontcry, Mar 25, 2012.

1. Miss.Sweet

Miss.Sweet Популарен член

каде поточно? :D

2. Lux

Lux Форумски идол

Можат да се најдат убави парчиња ама треба убаво да пребараш.
    Имам купено три блузи, двете се покажаа добри, ама едната лош квалитет ми се стесни, ама за 200 денари не жалам. :)

3. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Магија имаш и на нецели 10 метри од Пренди, на почетокот на Нерези од страна на Партизанска, позади слаткарницата Рафаело :)

4. tina86

tina86 Активен член

Девојки само што се вратив од пренди во карпош ( нерези) некако не ми фаќаше нешто око баш. си земам една тигреста маичка на прерамки, претежно беа останати зимски работи и широки маици,од ташни ништо посебно една две имаше изложено, иначе сеуште е се по 200 ден...имаше стигнато роба ама утре ке ја изложаат ... ама у бивша магија( од пренди на 2мин од лева страна) имаше многу многу интересни работи... си земам преубави кратки памучни шорцеви( розе,сив и црн) со бела лента од страните за 149 ден... сукнички со карнерчиња( цветен дизајн) 199 ден, убави цевка црвени панталончиња на низок струк 299 ден,и две маички за дечкото 199 и 299 ден за машките има преубави маици и фармерки .. ама претерано гужва беше....па останува утре пак да прошетам натаму обавезно... поздрав

5. Lina24

Lina24 Истакнат член

само што се вратив од магија и од пренди карпош еве што си земав, само фармерките се од магија
    може некој ќе рече што и е на оваа со сликиве ништо не се гледа, ама од моб сликав и затоа, ги ставив само колку да имате претстава

Attached Files:

6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

HA 2 спрат од страната на пазарчето, секој ден носат роба, има убави работи, ако се побара :) о

7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Луѓе предлагам темава да се преименува во Пренди&Магија, и онака во Карпош се на нецели 10тина метри растојание, па да си коментираме за двете продавници, зошто денес бев во Магија со другарка ми не знаете колку гужва имаше, аууу едвај се движевме се за ниски цени! Имаше секакви ствари, ама се наоѓаа и многу убави кошулки долги и топови во стилот на Бершка, суќничките со цветови што беа по 700-800 денари во град овде се 200! Цени од 150, 200, 250 претежно! Зедов неколку парчиња да пробам, значи чекав ред пред гардероберот се строевме, кошулката цела со сини риги слична како таа што ја имам дома од Бершка, топ светлорозев зедов ама го вратив ист како оние жолтите на Бершка имаше во повеќе бои суќничка таква лелеава кратка црна со розеви цветови и земав една ликра многу тесна маичка напред како набрана црно-бела во риги и од сите работи само таа си ја купив, на другите се некоја маана им најдов, а сега се каам што не си ја купив и суќничката ќе си ја изнаносев летово за сегде! Ќе одам да си ја купам за 200 ден. :!:
    Само, баш приметив, не даваат фискални...

Lina24 likes this.
  8. lily-prune

lily-prune Истакнат член

само да кажам во струмица е отворена продавницата на пренди има нова роба многу убави работи и немаше толку многу народ изгледа повеќето не знаат дека е отворена иначе ке имаше навалица јас си земав две блузички утре пак ке навратам иначе имаше роба од KOTON,VERO MODA,TOPSHOP,NEW LOOK,BERSHKA,TRUSARDI,STAFF

AlanisM likes this.
  9. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Има ли во Пренди во Чаир машка гардероба? Ми се бендиса една машка блуза во тоа на Југодрво, ама ми го затворија.

10. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Каде се наоѓа ? Јас сум од Гевгелија, би сакала да наминам да видам и таму што има ))

11. DigY

DigY Популарен член

Татко ми само што ми спомна таа кај Југо дрво Пренди ја затвориле. :(

12. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

На Југодрво затворена е од УЈП :^)

13. aaaaa

aaaaa Популарен член

Има Пренди во Кисела Вода? Или тука блиску до Кисела Вода? Ај ако знае некој :)

14. TeaB

TeaB Популарен член

Да да затворена е, ама во Чаир си работи. Нема потреба од паника :)

15. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

најблиску до кисела вода е пренди на југодрво, ама за жал го затворија....... :)
    а ќе ја отворат повторно или толку беше...? ;)

aaaaa likes this.
  16. Bright

Bright Популарен член

Мислам дека за 1 месец ќе имаат пак дозвола да го отворат бутикот.

17. creshicka

creshicka Популарен член

Јас денес бев и си земав преубаво фустанче, инаку поскапени им се цените 220 денари се сега. :)

18. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

а кај бит пазар има Пренди?

19. Bright

Bright Популарен член

Има.
    Е сега, ако ја броиме и постојката кај бит пазар, уште колку плус треба за да се стигне до Пренди?

20. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

хахаха не не ке ја најдам утре цел ден планирам да шпартам натаму оти имало некоја и за кондурки ефтина продавница па да видам што како :rofl: