Продуктивност

Discussion in 'Општи дискусии' started by bibiK23, Nov 9, 2019.

?

Дали сметате дека го користите своето време продуктивно?

Poll closed Nov 19, 2019.
  1. Да

0 vote(s)
    0.0%
  2. Не

3 vote(s)
    50.0%
  3. Се обидувам

3 vote(s)
    50.0%
  1. bibiK23

bibiK23 Истакнат член

Во последниве години се појавија апликации, видеа на Youtube, и секакви други работи на интернетов поврзани со продуктивност. Луѓе се снимаат за да мотивираат, да ја покажат својата секојдневна рутина, начин и стил на живот и се тоа најчесто е поврзано со здрав начин на живот.

Како вие го поминувате денот, неделата? Имате ли распоред до кој стриктно се држите? Дали сте дисциплинирани?

2. Regina.Phalange

Regina.Phalange Популарен член

Барав ваква тема(tumbleweed)
    Имав супер испланирани недели и постигнував се што ќе зацртав, али со ситуацијава се ми се смени. 2 недели викам ќе учам, ќе извадам книги и се, ама никако да почнам. Типс да кренам продуктивност, имате ли сличен проблем и како го решивте?

3. Izaabella

Izaabella Популарен член

Периодов сум само продуктивна кога е физичката активност во прашање.
    Активно секој ден возам ролери/точак, се искачувам на планина, џогирам и вежбам по дома. Тоа е тоа.
    Од пред една недела снемав книги за читање и не превземам ништо за да го сменам тоа.
    Моментално сум невработена, па делумно трошам заштеда и размислувам активно што сакам понатака во животот.

Мислам дека продуктивноста е тесно поврзана со мотивацијата, а мотивацијата ми мањка цел живот. И се мразам ради тоа.

4. John Snow

John Snow Форумски идол

Најпродуктивен сум периодов у внесување калории, сите други работи се ставени на стенд бај:|

Regina.Phalange likes this.