Работа со Авон

Discussion in 'Барање работа' started by feminium, Jan 2, 2013.

1. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Па мислам и супер им е ова, да се активират повеќе претставниците.
    Инаку јас овој месец сум многу разочарана, имам едвај 2000ден порачки. Катастрофа, кога има, има ептен, сега немам ни попуст да си земам поголем. :D

2. magic.girl

magic.girl Истакнат член

Ајде не се секирај ќе се видиш со другарките што не си се видела или со други личности ќе им дадеш каталог и ќе си порачаат нешто :)

3. CirezD

CirezD Популарен член

^ Не само за активација туку и за фер однос, не може некој со 1500 денари порачка да зема ист подарок со претставник кој прави над 10,000 денари порачки, вака правда за секого и сите среќни :)
    Кој сака повеќе, нека си работи повеќе и тоа е :)

magic.girl likes this.
  4. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Па и каталогот нема ништо убаво.Секогаш К01 им е према со страни, и нема убави работи, и попусти.
    Фала цирец, подароците кога се земаат, дури во К04 ли.Ако продолжам да правам порачки, добро ако не ако правам само уште овој каталог сигурно нема да можам.Да фер е вака барем, кој правел повеќе повеќе да си зема.

5. CirezD

CirezD Популарен член

Не се зимаат одеднаш подароците туку као и секоја мотивациска програма ќе биде, само за секој различно ќе важи во однос на нивоата. Значи, каде ќе се рангираш од К01-К04, толку ќе добиваш подароци во следниот квартал од К05 до К09. И така натака со секој следен квартал :)

6. Winter Lady

Ахам ми текна, како што беа во Април месец оние со бел чај, парфеми, чанти што имаше, и накит. 3 нивоа.Да ја испратам оваа порачка, па ако одлучам да правам, тогаш ти ке ме зачлениш ;)

7. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Искрено и јас сум разочарана од К1, многу производи им фалат, нема добри понуди, лош каталог е дефинитивно. К2 ми е далеку подобар.

8. eloves

eloves Популарен член

@Jenniffer пратени ти се порачките од к1?

9. CirezD

CirezD Популарен член

^ Не, не подароците во нивоа.. ајде кога ќе се рангирате ќе си дознаете што "бркате" :D :D

10. nena2010

nena2010 Форумски идол

Ни мене не ми дојдоа, На страната пишува дека денеска требаше да ги достават они сега дури фактура изработија. И да и јас сум раззочарана од К1 многу производи им фалеја. Особено парфеми,

11. Kaley

Kaley Популарен член

Јас денес си го зедов пакетот со порачките од К01, не ми го доствија на домашна адреса, ми кажаа дека имало промени со поштите нешто па ќе стасал за ден, два три ни тие не знаеа кога точно, па си реков ќе ми остани пакетот со празнициве сега и неможев да дочекам си го зедов сама:D

12. CirezD

CirezD Популарен член

^ Денеска се доставија тие кои беа порачани на 28ми Декември, сите кои измеѓу пласирале порачка ќе си ги добијат во сабота, со тоа што се фактурира денес поради сите неработни денови (освен ако проблемот не ви е со ГЛС, тогаш до ова е :) )

13. Winter Lady

Уште сега зафалеа парфеми и производи, аман бе, јас пак абер си немам да пратам :envy:

14. CirezD

CirezD Популарен член

Девојки К17 е секоја година таква, сите што пуштиле први порачка во прв опус од К01 треба да се спремни на истото, од денес веќе гледам се е регулирано, кај сите мои претставници е се достапно и кај мене, сите 25+ семафори беа зелени или жолти зависно понудата, ќе се врати се во нормала со достапноста :)
    К03 и К16 и К17 се секогаш најтешки поради побарувачката, а нас као задно дупче на кавалот, европа стално не' потценува па се соочуваме со недостиг на производи :) Затоа и сите тие црвени семафори и сите тие недостизи.

15. eloves

eloves Популарен член

Јас пред неколку часа ги пратив и освен еден третман за коса се друго е достапно.
    Обично гледам на почеток од каталогот да ги пратам производите, дека мене обично ако одам последните денови баш тогаш ми фалат производи.

CirezD likes this.
  16. CirezD

CirezD Популарен член

Тоа пробувам јас да ги научам сите да не чекаат последен ден, ама при празнични кампањи чести се недостизите.
    Од понудата на 80% нели врзаната со К17, знам само дека Anew кремот е на црвено, другото се е достапно. Третманот за коса ти е од обична понуда или од тие условените?

17. eloves

eloves Популарен член

@CirezD за овој третман се работи. 37003ee70dff54102db3df548bdadbcd.jpg

Пишува дека ќе се достави во следните порачки, така да и не е нешто итен ќе ја известам другарка ми. Во врска со порачките порано така работев чекав до последните денови со надеж дека некој ќе нарача уште нешто и на крај ми фалеа по еден куп производи. Сега гледам што поскоро да пратам, а и каталогот го давам доста однапред и им кажувам одприлика на таа и таа дата ги праќам до тогаш ако сакаат нешто плус, нешто да откажаат да си знаат.

18. CirezD

CirezD Популарен член

@eloves Знам мила, ги гледам твоите резултати кај Ивана, продолжи си со одличната работа, за што и да ти требаме тука сме :*

eloves likes this.
  19. ANGIE1

ANGIE1 Популарен член

Дали знае некој каде е најблискиот пункт во тетово прашувам за центар .. Каде ги оставаат пакетите ?

20. realGirl

realGirl Популарен член

Ќе може ли некој да ми објасни како оди попустот на прозводите ?