Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Ехх младино...
    Се прашувам и чудам.. Зошто олку многу омраза уште од сега? На овие години?
    ......штета!

2. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Пол Ван Дајк, со своите 43 години, е се' уште еден од најдобрите и најенергични диџеи на светот.
    Вечерва одлично го докажа тоа и можеме само да му се поклониме (иако не ја пушти Nothing but You ;( ). :bow:

Во меѓувреме, додека неговиот настап на Скопје гори беше криминално запоставен, сите радио-станици и ѕидови од градот „фрштат“ со вести и постери за “легендарниот, незаборавниот, најголемиот настан за годината“ а-ла Здравко Чолиќ. :^)

Настанот е толку е легендарен, незаборавен и единствен, што догодина ќе си го има пак... и пак... и пак... и така во круг.
    Сепак, се знае на чиви концерти „крцка“.
    Не дека Пиво фестот, со се' позголеменото присуство на шабанизми од година во година, не е доволен...
    Приоритети, шта чеш!?

Nausicaa, Lambada, Barbie07 and 6 others like this.
  3. Daleron

Daleron Истакнат член

Сдк, ако слушнете на тв дека некој рибар се удавил, тоа сум јас.
    Ако ме нема да шкртнам овде нешто де, скраја било.
    Среќен празник на сите од муслиманска вероисповед, имајте убави моменти каде и да сте.
    Поздрав за сега од мене, отидов.

4. Аматиел14

Аматиел14 Активен член

Да не видев на календарот кој датум сме, ич немаше да ми текне на црвената тетка. :D
    Изгледа, ќе ми дојде на гости кога ќе бидам на одмор. Ама ич не ми е гајле. Бидејки, имам доживеано пострашни работи (болест на блиска личност, смрт на блиска личност ;() веќе ич не се замарам за банални работи. Ми се скрши ноктот, ми изгоре колачот и што ти веќе не, а мене ич не ми е гајле. :) Не можам да ги разберам луѓето кои се нервираат за банални работи, дали не доживеале нешто пострашно во животов или што е работата стварно не знам.

5. Madam-A

Madam-A Популарен член

ви текнувa нa грдoтo кaфе штo ви гo збoрев пред некoј ден?
    Епa ми се уaрни. :sun:

некoлку денa не стигнaв дa купaм нoвo нoрмaлнo. И oд немaј кaде ќе си гo сркнев oвa oд сaбaјле, пa пoсле и пo ручек....
    И тaкa си легнaв нa брaшнoтo.

Дoбрo утрo. :coffee:

:l:,
    вaшa М, :makeup:

6. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Na site pripadnici od muslimanska veroispovest na forumov im posakuvam sreken praznik !!

7. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Главна вест на фемина ми беше кафето Мадам, :rofl: како да не се сеќавам.
    Ама друго ме мачи, ти да не си мојата мадам, м ? :drunk:

Добро утро жени, одам и јас да си го ставам кафето, а со мадам се гледаме покасно.Денес рилекс тајм, ги носам по локалитети.
    :coffee:

Madam-A likes this.
  8. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

За многу години нека им е денешниов празник на членовите на форумов кои се од исламска вероисповед.

Се' најубаво! :)

bella96, IronLady, anel and 6 others like this.
  9. SV1911

SV1911 Форумски идол

Пред некоj ден изглегувам од дома и гледам на нашата кола од страната на совозачот, каде што речиси секогаш седам jас, испишано I Love You и инициjалите на тоj што jа напишал пораката, па и срце со стрела нацртано. :D
    Деца бе, ме изнасмеаа. :D

10. mime87

mime87 Популарен член

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!!!
    Cestit neka vi e na site muslimani...
    P.S.cekame baklavce :)

11. julie77

julie77 Форумски идол

СДК ... дефинитивно интимниот чин во љубовниот живот е изворот на емоции. Ни комуникацијата, ни грижата еден за друг, ни изненадувањата, делата во еден љубовен однос не може да ги извади на површина вистинските емоции, како што може баш тој интимен момент кога две единки физички и духовно се сплотуваат. И тоа е всушност основата во нашето емотивно живеење.
    Да не се лажеме, не во секој таков чин, момент може да ги има вистинските емоции.
    Само во оној кога двете единки создаваат вистинска целина.

12. Lella

Lella Форумски идол

Тивките ноќи кога ѕвездите треперат. Погледнувам нагоре, толку сме мали.
    Сакам да се изгубам низ просторот, да се плеткам во ѕвезден прав, да постоиме само јас и вечноста.
    Засекогаш...

anel, samovila.red., kjukli and 7 others like this.
  13. ku4ence

ku4ence Популарен член

Знаете го тоа чуство кога со некој личности си премногу близок и од толку ногу шо сте блиски заедно се гушете. Не можеш да дишеш и почнуваш да се оддалечуваш од таа личност шо накрај не се ни познавате.

Треба да си дадеме шанса на самите себе. Треба кога ќе паднеме па да се исправеме на нозе. Сите ние заслужуваме среќа. Сите ние заслужуваме мир. Никој не е ни повеќе ни помалку. Никој! Само шо некој со длабок џеб и ниска самодоверба со пари си билдат его и прават си скали за да се икачат над сите. Парите се моќ. Парите го вртат свето, според нив, но всушност вистината е дека парите им го завртуват мозоко, не свето.

10 месеци поминаа. Уште барам утеха у други личности. Имам грешки направено, луда глава, такви ми се годините. Имам глупости кажувано, такви ми се годините. Еден ден ќе се смеам и ќе се срамам на сето оваа шо го правам од шо мислам дека е кул.
    Дури и песните не ме болат повеќе. Не сум таа истата. Може уште чекам некој личности на старото место, да се вратат и па да се глупираме заедно, ама не сум повеќе таа истата.

Туку, на одмор си запознав еден баш таков ’чудак’ сличен на мене. Тоа ми беше најубавото нешто шо ми се случи цел одмор. :)

14. lovemme

lovemme Форумски идол

Кога ќе изнапишеш се и сешто на бивша пријателка, кога ќе и плесниш се во лице. Многу многу олеснува на душа. И покрај се и сешто што си направила пак не чини. Пак и пак си ти таа кривата. Но сепак секој збор кажан од мене иако е суров е реален и кажан од срце.

15. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Ne e nisto strasno da ti dojde na odmor. Strasno e koga ke ti dojde na odmor po treti Pat e toa e stvarno znak deka te bie maler hahahg

16. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Честит празник на сите од муслиманска вероисповед. Ви посакувам здравје, среќа, љубов и бериќет и уште многу години да си го славите. :D

blueberry93 and mirandaa like this.
  17. Читател

Читател Истакнат член

Не сите чувства се посакувани.. <------- бојата на текстот е црвена

1. Се бањаш. Излегуваш надвор на +30 степени и авотубост наместо 2минути го чекаш 25.. и стануваш жива вода.

2. Чувството кога ќе помине болката од насакајќи гризнатиот јазик.

3. Чувствата пред и после мастурбирање ..

4. Одиш по улица се среќаваш со некоја позитивна особа.. се полниш со енергијата и по разделбата како да си ја ослободил Македонија.

5. Чувството кога копнееш по нешто материјално. Потоа го добибаш и за кратко време ти се спушта ..

6. Чувството кога објавуваш статус на фејсзбук дека си среќен а всушност имаш само чувство на моментално задоволство.

7. Чувството кога чувствуваш чувста. ( ДА ТОА СИ ТИ ВО МОМЕНТОТ ) !

8, Ова предгодново немаше нешто многу везе ама пак чувството кога ќе налеташ на нешто несватливо..

Језда има уште милијарда чувства. Ама тоа е затоа што ние сме суштества кои работиме на чувства.

18. Fillia

Fillia Популарен член

Како скршена сум.....а воопшто немам причина да бидам...

LUCERKA likes this.
  19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Девојки знаете она чувство кога сте на одмор и посакувате да не се вратите никогаш?
    Ете така ми е,најубаво.Уживам и ич за никој и ништо не се замарам

20. Rama

Rama Форумски идол

Честит нека ви е празникот Феминки,нека ви донесе мир,среќа и добро здравје на вас и вашите семејства:):hug:

2212, blueberry93 and buba4e89 like this.