Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Цела вечер се вртам по кревет и никако да заспијам.Па ете решив да си листам тука низ фемина и решив да пишам нешто.Овој пост е за сите ФЕМИНКИ!!!Мило ми е што гледам колку си помагаме една на друга,се советуваме,дружиме,се почитуваме.Мило ми е што кога ќе се вклучам тука се чувствувам прифатена,како и многу други девојки што се со години членови на фемина.Јас сум член 3 години и се радувам на тоа.Јас само ете така сакав да се заблагодарам на сите што ми имаат помогнато на мене и да ги поздравам другите,онака од срце.Поминав низ период кој не беше баш толку добар за мене со помош на моите блиски и секако со вашите совети.Баш затоа едно ГОЛЕМО БЛАГОДАРАМ.

eliesaab, ceca-1, fff3 and 14 others like this.
  2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Добро утро девојки, денес ќе биде турбо ден па барем сега да се напијам едно утринско кафенце.
    Инаку, ладничко е...

cresa-jagoda and Avokado like this.
  3. Bridget

Bridget Форумски идол

Не сaкaлa пoлoвен aвтoмoбил туку нoв. Сегa секoј месец пoзaјмувa пaри oд кoлеги oти кaснелa сo рaти зa лизинг пa ќе и гo земеле. Некa ти гo земaт штo дa ти кaжaм, иди у ку..ц и ти и aвтoмoбилoт. Трети пaт кaкo бaрa oд мене, oвoјпaт јa oдбив. Лигушки, не си пуштaaт нoзе кoлку им е чергaтa, пa нa крaј ти си лoш oти имaш a не дaвaш. Сaкaш дa ти мирисa нa нoвo, oди пo сaлoни и мирисaј кoлку ти душa сaкa.

eliesaab, Priroden, zarah and 24 others like this.
  4. referentka

referentka Moderator Staff Member

Posle tolku godini svativ deka vistinski maz e toj sto koga ke te gusne ke svatis bez zbor deka se e vo najgolem red i posle sex ke te ostavi vo najgolem nered:*

Antolinaa, fff3, mareane and 14 others like this.
  5. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Prvoto utrinsko kafe tamu negde pomegu oblacite...
    20150910_072159.jpg

A dolu na zemjata, najubavoto iznenaduvanje od najprekrasniot covek koj postoi..Te sakam !!!!
    20150910_092148.jpg

6. Candid

Candid Истакнат член

Сакам да си прогласам „Ден за Ништо“ ете така од мерак. Се ми е турбо а и времево ми е депресивно па и јас заедно со него. Сакам да си симнам филмчиња да направам пуканки и да се излежавам

Во меѓувреме треба да спремам испит. Ништо од мојот „Ден за Ништо“ :(

eliesaab, Rama, vitamina and 4 others like this.
  7. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Кога бев средно ,секој втор ќе кажуваше да уживаме во тие години, бидејќи биле најубавите. Одпосле започнувале маките...Но мене и сега ми е супер, а и изминатите две години, некако уживам и во студентските години. Се надевам и последниве две ќе видат такви, а и понатамошното учење, посдипломските, докторатот...А и деновите кога се тоа ќе се заврши и ќе ја работам работата која ја сакам. :)
    Мислам дека све си има своја убавина, само треба да ја пронајдеме и да се вклопиме во неа. Но секако дека треба и труд, учење, дополнително надоградување.
    И пак ќе ја напоменам мојата потсвест, која до сега многу пати ме изненадила и ми исполнила се што сум посакувала, па така и сега. :muscle:
    Ќе продолжам да си играм со неа, дефинитивно и да ја насочувам кон она што го сакам. :sun:

8. Jordanovska-K

Jordanovska-K Популарен член

Last edited: Sep 10, 2015
  9. Elissa

Elissa Форумски идол

сдк незнам зошто ама од секогаш обожавам слики од монголците да гледам, има некоја посебна мистерија и убавина..ЛАЈК
    305312_368442066586083_1439645902_n.jpg

10. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

11. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

На вакво време кое што е само за спиење да седиш на час е Божја казна. :(

Ketchup, vitamina, Аliсe and 3 others like this.
  12. Magnolija

Magnolija Популарен член

Сум работела во угостителство и во продажба и ниту во моите најтешки денови не сум го истурила бесот врз муштериите. Дури и во ретките случаи кога некој бил безобразен спрема мене, само ќе се насмевнам. Ништо лично, тој е некултурен, имал тежок ден и никогаш повторно нема да го видам.

Затоа и немам проблем да барам исто таков некој кој го плаќам да постапува како мене. Зашто не и се мрда да си ги заработат парите, а не пак за нешто да ги замолиш, тооолку негрижливи створења. Сум била на нивна страна и знам кога се сака и се може. Едно време некои искомплексирани тетки беа такви одвратни, сега и маживе.

Прво човечки однос, а потоа и професионален.... Па ќе ми штракаат со вештачкине накитени нокти.

eliesaab, Rama, sweetgirl358 and 32 others like this.
  13. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Не знам зошто не може еднаш едноставно да ми се поклопат коцките за некоја работа. Да ми се случи чисто на среќа нешто,а не со макотрпна работа,труд и плачки се додека веќе не го сакам.
    Знам дека секое лошо е за добро,ама неостварувањето на оваа работа,навистина не гледам како ќе биде за добро. Притисната сум со рок,чекам на други и можам да се надевам само на сопствената среќа. :sweat:

И да се среди и да не се среди работата,изгубените нерви не знам кој ќе ми ги врати и како ќе надополнам за деновиве во кои не можам да спијам,ниту да јадам и само мислам на тоа.

Не сакам да бидам никаква и многу да барам и знам дека здравјето е најважно и најважна желба што може да ја има секој од нас,ама многу,многу,многу би сакала да ми се оствари ова.

Нека заѕвони веќе еднаш телефонот со убави вести. :headbang::headbang::headbang:

blackstyle, eliesaab, Rama and 21 others like this.
  14. Madam-A

Madam-A Популарен член

Мене кoгa ќе ми кaжaт: "ќе се пирсaм" , oчекувaм дa нaвистинa дa се пирсaaт и дa стaвaт пирс, a не oбеткa.
    - Ќе се пирсaм нa увo.
    - :oАo жити се?!

Медицинкa е? Сo пиштoлче? Тoa е стaвaње oбичнa oбеткa сестрo. Се знaе штo е пирс, пa aмaн.|(

Captain-Omni, eliesaab, Rama and 17 others like this.
  15. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Уште не сум отрезнета асално од синојка. :drunk:
    Ја затворивме летната сезона сите ѓон пијани до 6ипол сабајле.
    Евала. :rofl:

(poolparty)

Captain-Omni, Rama, zarah and 16 others like this.
  16. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Конечно уживам во вистинска смисла на зборот.
    Уживање без сонце ,без топло време и запотени фаци околу мене :D
    Со радост уште во 9 саат станав :lol: Доручек за него за мене кафе, малку на шетање па пак кафе ... ^_^
    Тишината со него ми е најубава , го гледам ужива и само ќе се погледнеме па ќе си се напиеме кафенце.
    Поубаво од оваа нема ,во позадина некоја релакс музика која што потсеќа на моменти длабоко во нас...
    Добив ветување за убав викенд па уште од денеска ќе почнам да се спремам, му верувам и кога ќе каже нешто верувам дека кажаното е веќе пола исполнето :angel:

17. kjukli

kjukli Форумски идол

Летенце мое кај ми отиде? Е ич не ја сакам есента, а тек зима кога ќе дојде превртувам со очиве. Не сакам кога ми е ладно и не можам да де стоплам, не сакам кога треба да се облекувам по долги, па џемпери, палта, панталони и чуда. Абе кожава ми се ежи кога ќе облечам фармерки или подебелки панталони, а тек блуза по долги или џемпер. :doh: Oh, no :(
    Уште од сега ми се плаче кога ќе ми текне колку ладно ќе стане. Абе расположение нула, одма депресија и меланхолија ме фаќаат. Ни ми се прави нешто, ни ми се збори со некој.
    Си сакам сонце да ме грее, летно ветре да пирка, ноџињата слободни и голи да ми бидат. Пролет кога доаѓа процутувам и јас со дрвцата и цвеќенцата.
    Да заврши Септември, да поминат обврските со факс и ќе си потонам во зимски сон со мечињата.

bittersweet, fff3, purple..m and 12 others like this.
  18. Magnolija

Magnolija Популарен член

^ купи си убав џемпер и ќе ти помине и депресија и се'. И борд кармин, ако веќе си меланхолична, барем носи ја меланхолијата со стил 8)

19. Hipster

Hipster Форумски идол

Ве читам некои од вас и не ве препознавам, какви сте станале?
    Мило ми е што сте живи и здрави, ама не бидете толку огорчени и себезаљубени. Краток е животот, има многу убавини кои не ги гледате.
    Ве поздравувам!

20. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Ah lele kako jas da sum go pisuvalaa.. Strasno.Sekogas me tepa depresija na vakvo uzasno vreme. JA MRAZAM I ESENTA I ZIMATA.

kjukli likes this.