Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Не знам веќе кој е по несаглам во куќава, дали татко ми, дали јас. :?:

Дали татко ми што 10 минути се смееше гледајќи ме како пијам кафе во кое предходно мачоров брцнал опашот без да видам;
    Или јас што и откако ми кажа татко ми за што се смее, си продолжив да си пијам од кафето. :D

2. Ketchup

Ketchup

Само мене ли ми паѓаат снегулки по екран додека си читам хороскоп на Фемина сајтот? :?:

3. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Едвај чекам да помине цела гужва, цела збрка, цела еуфорија и да си појдам во викендичка. Да се одморам од се....додуша ќе ми тежи некој испит на срце ама 4-5 дена не се многу за одмор.
    Да си се топлам покрај печка, да си јадам печени костени, топли колачи, топло чајче, да си одам на прошетки на чист воздух, за разонода одбрани божиќни филмови или некоја добра книга....
    Имам чувство дека на 1ви или 2ри јануар ќе има снег. Баш сакам да падне малку, да се прочисти воздухот, да дишиме малку чист воздух и да се осети дека стварно се ближат божиќни празници :hug: Да го осетиме малку духот на зимата и празниците.
    Не ми е веќе интересно ни дочек, ни пречек. Порано едвај чекав и премногу се радував за вечерта, а сега ми е ко и секое обично викенд излегување во кафана, кафич или било каде, плус проследено со петарди, огномети и слични срања што го загадуваат уште толку воздухот... ајде само едвај чекам да помине цела таа гужва и да избегам од се.
    :rock:

4. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Mi se smachi. Mi se odi na pust ostrov, sama. Eventualno so mm.

5. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Ne be, od dve tri kapki ne mu e, odma go zabrisav, ama dadichka majtap terat od vreme na vreme :D

Last edited: Dec 17, 2015
    Winter Lady likes this.
  6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

:rofl::rofl:брзо било,неам видено

Ketchup likes this.
  7. Lotus-14

Lotus-14 Истакнат член

Поучена од камчето кое постојано ме сопнуваше, а притоа го фрлав сама пред себе овојпат го фрлив позади далеку зад себе недозволувајќи да западнам во нешто старо и поминато. Сега сум ова што сум, а она што ќе дојде понатаму е добредојдено. :)

8. bombona23

bombona23 Популарен член

Не прај добро за да ти се врати, затоа што никогаш нема да ти се врати... Факт!

9. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Среќна сум кога знам дека сум сакана и знам да сакам,.. Среќна сум што сум ова што сум...:l: Среќна сум кога седам на дождливо време покрај прозорецот и кога ја чувствувам свежината на воздухот,..:inlove: кога ќе слушнам некоја музичка нумера што ме навраќа наназад на некои моменти кога сум била навистина исполнета.:sun: Среќна сум кога ќе успеам да расположам некоја драга особа, и кога ќе го видам тоа во нејзиниот поглед...:hug:
    СРЕЌНА СУМ БЕЗ НЕКОЈА ПОСЕБНА ПРИЧИНА.:makeup::makeup::)

10. Madam-A

Madam-A Популарен член

Со другарка ми пола саат збориме на телефон и смислуваме како да го легне типот со кој се гледа, ама он да не помисли дека идат и да можат да си продужат без обавези. Е многу сакам кога другаркиве ми се мужи у веза :sun:

Ем ваша ,ем горда М, :makeup:

11. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Некој малер ме има затепано или некој ме има почудено......

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Јаааааоооо... Јебали ме воспалени синуси. Јаааааооо гљавобољ.
    Секогаш кога ќе ме фати вака имам желба да имам бебешка пумпица па да ја напикам до синус да извадам све.

13. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Добро утро, драги фемки :f: !

Денес ми е роденден, па прво да ве отрезнам со кафе

coffe-art-1.jpg

па да ве послужам со торта :^:
    most-beautiful-chocolate-cakes-in-the-world-vjxznifw.jpg

14. ninja35

ninja35 Форумски идол

колку мразам кога внукот ќе ми порача да му купам петарди, ракети и остала срања со кои може да направи милион глупави работи.....(facepalm)
    а дете бре, како да му кажеш дека за тие пари може да добие милион убави работи...

15. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Секоја борба во животот остава по една лузна... а секоја лузна има своја приказна... приказна која вели... „И ова го преживеав“.

Annath, eliesaab, purple..m and 13 others like this.
  16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Добро утро.
    Уште сум во кревет и ме мрзи да станам,реално ме мами сонцето.
    Некои луѓе навистина се без осет и чувства. Секогаш мора некој друг да се понижува за друг за да бидат одговорни навремено да си ги извршуваат обврските. Не туку да се остава товар на други туку да го заврши така на време. Јас и покрај сите работи верував во човекот и на крајот ме зезна. Сама сум си крива затоа што сум добра со сите,на секој помогни,дај, и пак не чинам само колку да ми се качат на глава а не размислува од др поглед дека можам да иам проблем со др личност и без осет и без ништо си врши други глупости а за мене неможеше да ме испочитува.Е мене ми е доста цела недела да го бркам ко некоја крава.
    FB_IMG_1450049294362.jpg

17. Читател

Читател Истакнат член

Искочив на улица да извршам волонтерска задача при која бев во контакт со случајни минувачи постојано. Мојот заклучок е дека општо нашиот народ не е многу дружељубив како што тоа се прикажува, сами знаеме да се нарекуваме или пак странци што прошле низ територијава. Сепак наидов на исклучоци кои за момент ме подзамислија дали да им земам контакт, ама затоа што не бев со друга намера се врздржав од тоа.

Али реалноста е таа дека ( јас не можам да се ставам во следново "ние") Ние сме расположени само за комуникација со наши познаници или пак ете со некој непознат дојден во придружба на наш познаник.

Додека ги спомнав странците, тука сите сме позитивни и добри со нив или затоа што им даваме поголемо значење само затоа што се дојдени од странство или пак затоа што сакаме привидно да се преставиме како дружељубиви или пак да се покажеме колку знаеме англиски јазик.

Али заклучокот ми е..... абе немам заклучок. Прајте што сакате, само не се жалете :)

18. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Ептен сакав да одам на R3HAB, а сите што ги прашав рекоа не слушале таква музика, српско си слушале они. Сакам да одам на друга планета, не се совпаѓам со луѓево тука.

Lella, kjukli, PogbaPol and 4 others like this.
  19. Црвче

Црвче Истакнат член

Зошто лошите луѓе имаат поубав живот?
    Е ова никогаш нема да го сфатам. Куп вредни, чесни, добри луѓе се мачат за да го исхранат семејството. А оние бездушните, самобендисаните, лошите уживаат во животот.
    Ајде нека уживаат, ако, ама зошто другите ги понижуваат? Зошто си играат со нив како сакаат?

Животот не е фер. Толку.

20. referentka

referentka Moderator Staff Member

Не се секси танга гаќи , долги нокти , голи гради и нозе.
    Сексипилот е начин на движење, начин на кој жената ја покажува својата сензуалност, начин на комуникација и гестикулации.
    Сексипилот се лични квалитети кои сексуално возбудуваат.