Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Не знам веќе кој е по несаглам во куќава, дали татко ми, дали јас. :?:

Дали татко ми што 10 минути се смееше гледајќи ме како пијам кафе во кое предходно мачоров брцнал опашот без да видам;
    Или јас што и откако ми кажа татко ми за што се смее, си продолжив да си пијам од кафето. :D

На samovila.red., SV1911, Captain-Omni и 47 други им се допаѓа ова.
  2. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    Само мене ли ми паѓаат снегулки по екран додека си читам хороскоп на Фемина сајтот? :?:

3. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Едвај чекам да помине цела гужва, цела збрка, цела еуфорија и да си појдам во викендичка. Да се одморам од се....додуша ќе ми тежи некој испит на срце ама 4-5 дена не се многу за одмор.
    Да си се топлам покрај печка, да си јадам печени костени, топли колачи, топло чајче, да си одам на прошетки на чист воздух, за разонода одбрани божиќни филмови или некоја добра книга....
    Имам чувство дека на 1ви или 2ри јануар ќе има снег. Баш сакам да падне малку, да се прочисти воздухот, да дишиме малку чист воздух и да се осети дека стварно се ближат божиќни празници :hug: Да го осетиме малку духот на зимата и празниците.
    Не ми е веќе интересно ни дочек, ни пречек. Порано едвај чекав и премногу се радував за вечерта, а сега ми е ко и секое обично викенд излегување во кафана, кафич или било каде, плус проследено со петарди, огномети и слични срања што го загадуваат уште толку воздухот... ајде само едвај чекам да помине цела таа гужва и да избегам од се.
    :rock:

На samovila.red., Annath, purple..m и 15 други им се допаѓа ова.
  4. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Mi se smachi. Mi se odi na pust ostrov, sama. Eventualno so mm.

На samovila.red., eliesaab, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 6 други им се допаѓа ова.
  5. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Ne be, od dve tri kapki ne mu e, odma go zabrisav, ama dadichka majtap terat od vreme na vreme :D

Последна измена: 17 декември 2015
    На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    :rofl::rofl:брзо било,неам видено

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Lotus-14

Lotus-14 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2014
    Пораки:
    372
    Допаѓања:
    664
    Поучена од камчето кое постојано ме сопнуваше, а притоа го фрлав сама пред себе овојпат го фрлив позади далеку зад себе недозволувајќи да западнам во нешто старо и поминато. Сега сум ова што сум, а она што ќе дојде понатаму е добредојдено. :)

На purple..m, vitamina, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 8 други им се допаѓа ова.
  8. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Не прај добро за да ти се врати, затоа што никогаш нема да ти се врати... Факт!

На samovila.red., Avery, Lady Phoenix и 5 други им се допаѓа ова.
  9. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Среќна сум кога знам дека сум сакана и знам да сакам,.. Среќна сум што сум ова што сум...:l: Среќна сум кога седам на дождливо време покрај прозорецот и кога ја чувствувам свежината на воздухот,..:inlove: кога ќе слушнам некоја музичка нумера што ме навраќа наназад на некои моменти кога сум била навистина исполнета.:sun: Среќна сум кога ќе успеам да расположам некоја драга особа, и кога ќе го видам тоа во нејзиниот поглед...:hug:
    СРЕЌНА СУМ БЕЗ НЕКОЈА ПОСЕБНА ПРИЧИНА.:makeup::makeup::)

На cresa-jagoda, Wahnsinn, buba4e89 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Со другарка ми пола саат збориме на телефон и смислуваме како да го легне типот со кој се гледа, ама он да не помисли дека идат и да можат да си продужат без обавези. Е многу сакам кога другаркиве ми се мужи у веза :sun:

Ем ваша ,ем горда М, :makeup:

На samovila.red., Annath, Captain-Omni и 20 други им се допаѓа ова.
  11. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.370
    Некој малер ме има затепано или некој ме има почудено......

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.256
    Допаѓања:
    157.532
    Јаааааоооо... Јебали ме воспалени синуси. Јаааааооо гљавобољ.
    Секогаш кога ќе ме фати вака имам желба да имам бебешка пумпица па да ја напикам до синус да извадам све.

На Captain-Omni, kjukli, CrazyOne и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.043
    Добро утро, драги фемки :f: !

Денес ми е роденден, па прво да ве отрезнам со кафе

coffe-art-1.jpg

па да ве послужам со торта :^:
    most-beautiful-chocolate-cakes-in-the-world-vjxznifw.jpg

На samovila.red., LittleChili, Annath и 38 други им се допаѓа ова.
  14. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    колку мразам кога внукот ќе ми порача да му купам петарди, ракети и остала срања со кои може да направи милион глупави работи.....(facepalm)
    а дете бре, како да му кажеш дека за тие пари може да добие милион убави работи...

На purple..m, vitamina, Lady Phoenix и 11 други им се допаѓа ова.
  15. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Секоја борба во животот остава по една лузна... а секоја лузна има своја приказна... приказна која вели... „И ова го преживеав“.

На Annath, eliesaab, purple..m и 13 други им се допаѓа ова.
  16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Добро утро.
    Уште сум во кревет и ме мрзи да станам,реално ме мами сонцето.
    Некои луѓе навистина се без осет и чувства. Секогаш мора некој друг да се понижува за друг за да бидат одговорни навремено да си ги извршуваат обврските. Не туку да се остава товар на други туку да го заврши така на време. Јас и покрај сите работи верував во човекот и на крајот ме зезна. Сама сум си крива затоа што сум добра со сите,на секој помогни,дај, и пак не чинам само колку да ми се качат на глава а не размислува од др поглед дека можам да иам проблем со др личност и без осет и без ништо си врши други глупости а за мене неможеше да ме испочитува.Е мене ми е доста цела недела да го бркам ко некоја крава.
    FB_IMG_1450049294362.jpg

На samovila.red., eliesaab, vitamina и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Читател

Читател Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2015
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    5.806
    Искочив на улица да извршам волонтерска задача при која бев во контакт со случајни минувачи постојано. Мојот заклучок е дека општо нашиот народ не е многу дружељубив како што тоа се прикажува, сами знаеме да се нарекуваме или пак странци што прошле низ територијава. Сепак наидов на исклучоци кои за момент ме подзамислија дали да им земам контакт, ама затоа што не бев со друга намера се врздржав од тоа.

Али реалноста е таа дека ( јас не можам да се ставам во следново "ние") Ние сме расположени само за комуникација со наши познаници или пак ете со некој непознат дојден во придружба на наш познаник.

Додека ги спомнав странците, тука сите сме позитивни и добри со нив или затоа што им даваме поголемо значење само затоа што се дојдени од странство или пак затоа што сакаме привидно да се преставиме како дружељубиви или пак да се покажеме колку знаеме англиски јазик.

Али заклучокот ми е..... абе немам заклучок. Прајте што сакате, само не се жалете :)

На purple..m, Lady Phoenix, buba4e89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Ептен сакав да одам на R3HAB, а сите што ги прашав рекоа не слушале таква музика, српско си слушале они. Сакам да одам на друга планета, не се совпаѓам со луѓево тука.

На Lella, kjukli, PogbaPol и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Црвче

Црвче Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2015
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    563
    Зошто лошите луѓе имаат поубав живот?
    Е ова никогаш нема да го сфатам. Куп вредни, чесни, добри луѓе се мачат за да го исхранат семејството. А оние бездушните, самобендисаните, лошите уживаат во животот.
    Ајде нека уживаат, ако, ама зошто другите ги понижуваат? Зошто си играат со нив како сакаат?

Животот не е фер. Толку.

На samovila.red., hermosa, purple..m и 6 други им се допаѓа ова.
  20. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.852
    Не се секси танга гаќи , долги нокти , голи гради и нозе.
    Сексипилот е начин на движење, начин на кој жената ја покажува својата сензуалност, начин на комуникација и гестикулации.
    Сексипилот се лични квалитети кои сексуално возбудуваат.

На samovila.red., SV1911, Annath и 27 други им се допаѓа ова.