Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

@vitamina
    Gi otkaciv mor vitaminke :lol:
    Ajjjjjj na baba toj ubav, baba odma nova ke mu najde xD

2. vitamina

vitamina Форумски идол

Баш ме интересира ситуацијава затоа прашав.:tmi:
    Како на турските серии е или?
    Ги послужи со кафе и им ритна клоца или:rofl:
    Ептем прашања :angel:

cresa-jagoda and eliesaab like this.
  3. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Hahahah ne gi sretnav jas- Fala Bogu:whew:
    Ne ni dojdoa do doma usvari, aber pratija za namerata a jas moderno kazav da ne se macat do doma da idat.
    Aayyyyy umrecu ko vo staroto vreme se osecam da ziveam.
    Ama selo, toa ti e :P

4. vitamina

vitamina Форумски идол

Супер ако родителите ти се модерни иначе одамна ќе паднеше у тавчето :rofl:

5. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Kjuti se spasiv:whew:
    Neznam po koj pat:rofl:
    Babive se za kjotek nekogas :D

6. CrazyOne

CrazyOne Модератор Staff Member

Не знам што се случува со мене :^) Ретко кога спиев покасно од 10, дури во работни денови станував и пред 8. Сега во 10.30-11 станувам, ама затоа си легнувам во 04. И потоа цел ден ми е тмурен и ништо не ми чини. Од понеделник се вракам на стар начин на живот и нови предизвици. Решив оваа година да биде моja и да биде уште подобра од старата

7. Читател

Читател Истакнат член

Сакам да кажам дека.... пазете сега.

1. Читко се враќа полека на сцена.

2. На Читко 2015 година му беше најнеуспешна од сите години до сега.

3. Читко мислеше дека 2016 ќе биде револуционерна и совршено започната како планираното ама ни приближно од тоа.

3. Читко дури вчера го најде решението на проблемот кој предизвикал неуспех во 2015 год и лошиот почеток на 2016 се додека не се појави друг проблем и не му одземе уште некоја година да го реши.

4. Читко покрај се не се демотивира и продолжи низ животот позрел и посилен од лани и вчера.

5. Читко нема да ја напушти Македонија поради невозвратена љубов како што вели Каракамишева туку поради надеж за решение на проблемот кој го имаат сите Македонци.

6. Читко додека се рекреираше трчајќи низ маалските улици налета на 2 помлади момчиња од кои едното му велело на другото "ајде ракија, ракија" Затворајќи ја неговиот автомобил марка Хонда

7. Читко го нервираат про-владините медиуми кои кога се бранат од опозиционерот за некаков закон за медиуми не го прават како правно лице туку како политичка партија од спротивен табор.

8. Читко сега оди да учи бидејќи "не најдобро" ама најмногу го прави тоа.

8. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Ова е еден период кога работите не одат баш како што треба. Всушност ништо не е како што треба. Една средба и се се смени. Не знаев дека една личност може толку да влијае на мене и моето расположеније. Сум се прелажала кога велев дека нема да има влијание на мене. Ете имаше..битен ми бил и тоа повеќе од колку што мислев дека ми е и повеќе од колку што заслужува. Не ми излегува од мислите, а јас како заробена седам овдека и не можам да влијаам на сопственото расположение. Најискрено,ужасно се чувствувам. Сум западнала во некоја блага депесија,цел ден спијам,јадам и слушам песни пуштени на најгласно за да не си ги слушам мислите,за да не мислам повеќе на ништо. А утеха нема..

Црвче likes this.
  9. julie77

julie77 Форумски идол

СДК ... кога некоја има потреба цело време да зборува само за интимен живот, да дава детали, да дава информации за дотичните ... (а се смета себе за капацитет). И пробува да си докаже сама на себе дека машкиот свет се врти само околу неа, тогаш истата дефинитивно има голема празнина. И веројатно тотална наивност и несозреаност во емотивниот дел од нејзиниот живот.

10. galapce

galapce Форумски идол

Sleden pat,prvo ke si kazam sto sum sakala da kazam,pa tek togas ke pocnam da ve citam sto sum izostavila.
    Vaka stalno zaboravam zosto sum dojdena.

Ne mise dopagaat luge koi nemaat razgraniceno za garderoba preku den na kafe i garderoba za izleguvanje navecer.
    Isto i za sminkata.Pa duri i za nea se ima granici koga sme obleceni vo trenerki.
    Vas zivot,vasi odluki normalno,jas si kazav za moite.

Annath, vitamina, eliesaab and 11 others like this.
  11. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Колку ми е тешко кога се разделувам со дечиња.. Секогаш чувствувам како грутка во душава.. :(

eliesaab and galapce like this.
  12. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се се' ама да си го сликате 3 годишното дете во болнички кревет, расплакано како прима инфузиja и сликатa ja oбjaвувaте нa феjсбук ствaрно ми е несфaтливо. Добро нормални сте? Свашта.. :worried:

13. eloves

eloves Популарен член

Најлошото нешто што можете да си го направите себеси е да бидете со било кого, само за да не бидете сами.
    Добра ноќ. :hug:

14. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Среќата не е во парите.Ниту во материјалните работи.Среќата живее во душата...Најубавите дарови кои ни ги дал Бог се семејството,и пријателите на кои им велиме.Ти благодарам што постоиш.:inlove:

15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Манастири, конаци се места каде што ќе се ослободите од негативната енергија.
    Добра ноќ.

Црвче, makgirl and Petra777 like this.
  16. crimson

crimson Форумски идол

Чудесно е како некои луѓе прават да не можам да си ја тргнам насмевката од лицето, а некои знаат да ме исполнат со толку негативна енергија што ми се расипува цел ден.

17. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Неодамна на блиска личност и' се случи нешто кое ја потресе,нешто кое го менува животот целосно. Знаев дека ова еден ден ќе се случи,самите околности го покажуваа тоа,но искрено иако нештово искрсна баш на 1ви јануари,сепак малку ми олесна кога дознав дека на овој проблем му дошол крајот. Тешко е гореспомнатата личност да се навикне на ова,последниве неколку години нон-стоп се забележуваше таа нервоза,негативна енергија која се шири,тензија,незадоволство и желба да побегне од се'. Се надевам дека ќе се смири и ќе се промени на подобро,најпрвин за себе.
    Од срце се надевам дека ќе успее да продолжи со животот и нема да биде депресивен човек кој чувствува товар тежок како олово врз градите. Ќе се трудам да помогнам колку што можам, сепак не се работи за мала промена.

Арно рекле,секое лошо за добро. Од старите урнатини се гради нешто ново,никогаш не престанувајте да се надевате дека се' ќе заврши,само е прашање на време. Можеби нема да испадне онака како што сте очекувале,но искористете го она што го имате,почнете повторно и пробајте одново да се издигнете од пепелта.

Last edited: Jan 10, 2016
  18. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Исто како @crimson раскинав со алкохолот официјално денес. 8)

Не знам до кога нема да се гледаме, ама се си мислам оти ќе потрае. Она вчера (сабајле де) не ми требаше. Дојдоа некои пријатели денес, понудија моиве алкохол, абе само чашите штом ги здогледав ми идеше да си ги извадам цревата. :puke:
    Фала многу да другарка ми и дечко и што останаа до сабајле со мене, зашто инаку да не беа тие... :tmi::x

Lady Phoenix and crimson like this.
  19. Dennings

Dennings Популарен член

Мразам луѓе што на прв разговор се фолираат и те засакуваат ептенски.
    Биди љубезен и фин, ама не ми глуми маци цуци буци кога прв пат ме гледаш молим ти се.
    Можеби делувам за многу предрска и безобразна ама не можам да трпам лигавења.
    Немате вие премногу другарки и не не ве сакаат сите, само сте ги нашле фолиранти од ист тип како вас.

20. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Се изнагледав хорори цела вечер и сега нема спиење. :D

eliesaab and Crna Dama like this.