Баш ме интересира ситуацијава затоа прашав. Како на турските серии е или? Ги послужи со кафе и им ритна клоца или Ептем прашања
Hahahah ne gi sretnav jas- Fala Bogu Ne ni dojdoa do doma usvari, aber pratija za namerata a jas moderno kazav da ne se macat do doma da idat. Aayyyyy umrecu ko vo staroto vreme se osecam da ziveam. Ama selo, toa ti e
Не знам што се случува со мене Ретко кога спиев покасно од 10, дури во работни денови станував и пред 8. Сега во 10.30-11 станувам, ама затоа си легнувам во 04. И потоа цел ден ми е тмурен и ништо не ми чини. Од понеделник се вракам на стар начин на живот и нови предизвици. Решив оваа година да биде моja и да биде уште подобра од старата
Сакам да кажам дека.... пазете сега. 1. Читко се враќа полека на сцена. 2. На Читко 2015 година му беше најнеуспешна од сите години до сега. 3. Читко мислеше дека 2016 ќе биде револуционерна и совршено започната како планираното ама ни приближно од тоа. 3. Читко дури вчера го најде решението на проблемот кој предизвикал неуспех во 2015 год и лошиот почеток на 2016 се додека не се појави друг проблем и не му одземе уште некоја година да го реши. 4. Читко покрај се не се демотивира и продолжи низ животот позрел и посилен од лани и вчера. 5. Читко нема да ја напушти Македонија поради невозвратена љубов како што вели Каракамишева туку поради надеж за решение на проблемот кој го имаат сите Македонци. 6. Читко додека се рекреираше трчајќи низ маалските улици налета на 2 помлади момчиња од кои едното му велело на другото "ајде ракија, ракија" Затворајќи ја неговиот автомобил марка Хонда 7. Читко го нервираат про-владините медиуми кои кога се бранат од опозиционерот за некаков закон за медиуми не го прават како правно лице туку како политичка партија од спротивен табор. 8. Читко сега оди да учи бидејќи "не најдобро" ама најмногу го прави тоа.
Ова е еден период кога работите не одат баш како што треба. Всушност ништо не е како што треба. Една средба и се се смени. Не знаев дека една личност може толку да влијае на мене и моето расположеније. Сум се прелажала кога велев дека нема да има влијание на мене. Ете имаше..битен ми бил и тоа повеќе од колку што мислев дека ми е и повеќе од колку што заслужува. Не ми излегува од мислите, а јас како заробена седам овдека и не можам да влијаам на сопственото расположение. Најискрено,ужасно се чувствувам. Сум западнала во некоја блага депесија,цел ден спијам,јадам и слушам песни пуштени на најгласно за да не си ги слушам мислите,за да не мислам повеќе на ништо. А утеха нема..
СДК ... кога некоја има потреба цело време да зборува само за интимен живот, да дава детали, да дава информации за дотичните ... (а се смета себе за капацитет). И пробува да си докаже сама на себе дека машкиот свет се врти само околу неа, тогаш истата дефинитивно има голема празнина. И веројатно тотална наивност и несозреаност во емотивниот дел од нејзиниот живот.
Sleden pat,prvo ke si kazam sto sum sakala da kazam,pa tek togas ke pocnam da ve citam sto sum izostavila. Vaka stalno zaboravam zosto sum dojdena. Ne mise dopagaat luge koi nemaat razgraniceno za garderoba preku den na kafe i garderoba za izleguvanje navecer. Isto i za sminkata.Pa duri i za nea se ima granici koga sme obleceni vo trenerki. Vas zivot,vasi odluki normalno,jas si kazav za moite.
Се се' ама да си го сликате 3 годишното дете во болнички кревет, расплакано како прима инфузиja и сликатa ja oбjaвувaте нa феjсбук ствaрно ми е несфaтливо. Добро нормални сте? Свашта..
Најлошото нешто што можете да си го направите себеси е да бидете со било кого, само за да не бидете сами. Добра ноќ.
Среќата не е во парите.Ниту во материјалните работи.Среќата живее во душата...Најубавите дарови кои ни ги дал Бог се семејството,и пријателите на кои им велиме.Ти благодарам што постоиш.
Чудесно е како некои луѓе прават да не можам да си ја тргнам насмевката од лицето, а некои знаат да ме исполнат со толку негативна енергија што ми се расипува цел ден.
Неодамна на блиска личност и' се случи нешто кое ја потресе,нешто кое го менува животот целосно. Знаев дека ова еден ден ќе се случи,самите околности го покажуваа тоа,но искрено иако нештово искрсна баш на 1ви јануари,сепак малку ми олесна кога дознав дека на овој проблем му дошол крајот. Тешко е гореспомнатата личност да се навикне на ова,последниве неколку години нон-стоп се забележуваше таа нервоза,негативна енергија која се шири,тензија,незадоволство и желба да побегне од се'. Се надевам дека ќе се смири и ќе се промени на подобро,најпрвин за себе. Од срце се надевам дека ќе успее да продолжи со животот и нема да биде депресивен човек кој чувствува товар тежок како олово врз градите. Ќе се трудам да помогнам колку што можам, сепак не се работи за мала промена. Арно рекле,секое лошо за добро. Од старите урнатини се гради нешто ново,никогаш не престанувајте да се надевате дека се' ќе заврши,само е прашање на време. Можеби нема да испадне онака како што сте очекувале,но искористете го она што го имате,почнете повторно и пробајте одново да се издигнете од пепелта.
Исто како @crimson раскинав со алкохолот официјално денес. Не знам до кога нема да се гледаме, ама се си мислам оти ќе потрае. Она вчера (сабајле де) не ми требаше. Дојдоа некои пријатели денес, понудија моиве алкохол, абе само чашите штом ги здогледав ми идеше да си ги извадам цревата. Фала многу да другарка ми и дечко и што останаа до сабајле со мене, зашто инаку да не беа тие...
Мразам луѓе што на прв разговор се фолираат и те засакуваат ептенски. Биди љубезен и фин, ама не ми глуми маци цуци буци кога прв пат ме гледаш молим ти се. Можеби делувам за многу предрска и безобразна ама не можам да трпам лигавења. Немате вие премногу другарки и не не ве сакаат сите, само сте ги нашле фолиранти од ист тип како вас.