Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

СДК дека @Summerlover денеска посебно ме изненади, пријатно и допирливо! :hug:

crazylady, SV1911, sofijanoka and 7 others like this.
  2. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Цела Битола ја свртив новата пудра на Голден Роуз ја нема.
    Браво :clap:
    Битола помалце од село стана. Ништо нема тука. Ко на крајот на светот да сме. Колку шо гледам сегде ја има во другите градови...
    Глупости.
    Многу сакам да ја пробам слушнав одлични коментари.
    Ама ајде де. Ќе треба да одам Охрид за да ја земам.
    :fubar::fubar:

3. sagittarius57

sagittarius57 Популарен член

Да ви кажам оти вие феминкиве ме разбркавте денес :D од синоќа на феминско младинско ќоше се испишале 3 страни и цела возбудена отворив да ги читам набрзина, шефицата ми кажува што да направам, јас ко мува без глава, слушам и не ја разбирам, незнам на која страна терам па ја препрашувам по два пати што требаше и како требаше, после сум пишала таму нешто што и сама неможам да го разберам :D |( И како пијана се чувствувам, ама среќно, не она да ми се слоши ептен :drunk: :wasntme: И тоа поради вас, оти сте ми позитивни и ми давате сила и енергија за цеел ден ! :muscle: :sun:

kjukli, Kiki-Angel, Petra777 and 3 others like this.
  4. N0NamE

N0NamE Популарен член

Баш вчера нешто слично и јас дома на мојте им кажував а денес случајно го најдов на нет ова :D :D :rofl: 13393908_1084457748283004_5145088551541458198_n.jpg

5. aways

aways Истакнат член

Како можи денот да биди кога изминативе четири дена не сум станата од кревет.
    Денот ми е исполнет со многу нервози.
    Да започнам со тоа што немам сила да појдам да си купам лекови од аптека или храна о најблиската продавница.
    Ама среќа, имам најдобар дечко па ии во денотдва-три пати и ми дава се што ми е потребно.
    Не знам ни јас како настинав толку многу.
    Бв и полоша.Во вторникот, бев да примам систем оти многу ми се лошеше.
    Сега фала на бога, подобра сум.
    :)

Ketchup likes this.
  6. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Untitled.jpg
    Како вчера да се зачленив се осеќам,се надевам дека уште многу години ке си се дружиме :D

7. Kiki-Angel

Kiki-Angel Истакнат член

Вака кога грми и врне, се' што сакам е да сум си со него :inlove:
    И струја таман нека снема, нејсе... каминот да гори, листови од рози разфрлани по земја, свеќи запалени и ние двајцата под ќебенце... :$

Е све убаво, само уште камин да имав. :drunk:

8. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Брат ми зеде да се стрижи со машинка, и на сред стрижење откажа машинката хахаха.
    И изгледаше ко ненормален.
    Среќа, имам дечко фризер па му организирав една домашна интервенција :rofl::rofl::rofl:

9. GirlLove

GirlLove Форумски идол

САКАМ ДА СЕ ЗАЉУБАМ!

Е, дур тогаш никој нема да ме препознај. :)

10. Сунѓерот Боб

Сунѓерот Боб Активен член

Повеќе не ја отварам темата фемина инстаграм додека сум на диета. Не, не.. (facepalm)

11. EdnaDevojka21

EdnaDevojka21 Истакнат член

Па само ќе гледаш нема да јадеш :D

12. Сунѓерот Боб

Ме провоцира да одам фрижидерот да го отворам.. (facepalm)

Crna Dama and Kiki-Angel like this.
  13. purple..m

purple..m Популарен член

Преку глава ми е од идиоти и недораснати маженца кои се замислуваат мачомени! Спремна сум за вистинскиот :nod:

14. EdnaDevojka21

A диетата кај е? Изчезна? :D

15. Сунѓерот Боб

Не, не.
    Не се давам јас, ако така зборам. :D
    Ќути, сега за сега ниеден прекршок. Штом вечерва издржав без пиво веќе е друга приказна. :lol:

16. EdnaDevojka21

pivo.jpg Te честам едно.:D:P

17. Сунѓерот Боб

Ти благодарам, сепак не.
    Ќе се частиме другпат. Не ни бега тоа. :D

EdnaDevojka21 likes this.
  18. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Пoгледите прв пaт ни се сретнaa пред тoчнo 10 гoдини и 3 месеци. Сoсемa случaјнo се oдлучивме дa биде дел oд нaшите живoти, oд нaшетo секoјдневие. Кoгa прв пaт гo видoв тoa мaлo кутре се исплaшив, дете кaкo дете, a и тaa oд мене. Пoлекa се спријaтеливме и се врзaвме еден зa друг.

Се сеќaвaм кaкo игрaвме фудбaл вo двoрoт, пa ќе ми јa згрaпчеше тoпкaтa вo устa и ќе трчaше нaoкoлу зa дa јa фaтaм.
    Се сеќaвaм кaкo лежевме зaеднo нa пoдoт, a тaa сo шепaтa ќе ми јa прегрнеше мoјaтa рaкa.
    Се сеќaвaм кaкo зaеднo лежевме нa креветoт.
    Се сеќaвaм кaкo и дaвaв дa јaде oд мoјaтa рaкa, a тaa пoлекa ќе ми гo земеше јaдењетo oд рaкaтa зa дa не ме пoвреди.
    Се сеќaвaм кaкo нaмернo јa тoрмoзев, a тaa сaмo ќе ми зaржеше зa дa јa oстaвaм нa мирa.
    Се сеќaвaм кaкo јa гледaв дoдекa јa бaњaa, a мoјoт кoментaр беше декa изгледa кaкo глушец.
    Се сеќaвaм кoгa прв пaт ни избегa oд дoмa, пa кaкo спoулaвени јa бaрaвме низ мaaлo зa дa не јa прегaзи некoјa кoлa.

Нa уште мнoгу рaбoти се сеќaвaм, a ќе се сеќaвaм и нa тебе.
    Целa неделa јa пoминa вo aгoнијa и мислевме декa ќе те спaсиме. Зa жaл, не. Тaкa билo пишaнo. А, нaјмнoгу ќе жaлaм штo требaше бaш утре зa пoследен пaт дa те видaм пред дa зaминеш. Тoa ми е нaјмнoгу кривo. Пoкрaј тебе и јaс пoрaснaв.
    И дoдекa oвa гo пишувaв зa тебе сoлзите сaми ми се тркaлaaт пo лицевo, сеќaвaјќи се нa дел oд нaшите мoменти дoдекa ти мирнo и без бoлкa зaсекoгaш ќе спиеш пoкрaј езерoтo.

IMG_cb91b1327ce420d5b5973c4bdd4fa9e2.jpg
    Линдa, 10.06.2016.
    :l: ;(

Last edited: Jun 11, 2016
  19. Rama

Rama Форумски идол

Vo osnovno,koga bev nekade 2-3 oddelenie,trebase da pravime nesto kako semejno drvo,vo toa vreme ziveev vo golema kukja so moite roditeli i brat mi,plus vo druguot del bashka ziveeja baba,dedo ,cicko mi i strina mi so moite dvajca bratucedi,znaci so se mene bevme vkupno 10 luge vo edna kukja,eden dvor,ama so razlicni vlezovi,imase i dobri denovi i loshi,oti kako rekle dvajca brakja i dve jatrvi ne se za vo ist dvor,mene toa ne mi bese vazno,bev malo nevino detence,ne me interesiraa prepukuvanjata na golemite...po celi denovi bev so bratucedite koi do den denesen gi sakam kako svoi brakja nasproti se sto pominalo i ke pominuva :)

Aha,da,da se navratam na semejnoto drvo,go nacrtav i gi ispisav iminjata na site 10,posto za semejstvo gi smetav i lugeto od drugiot del na kukjata...dojde Majka mi,i me iskara,mi rece semejstvo sme samo jas,ti ,tato i brat ti i nikoj drug poveke...napraviv kako sto mi rece,iako vo dysata osekjav deka ne treba taka...

Pominaa godini,moeto cetiricleno semejstvo se nadopolni od snaa mi,koja mi podari dve vnucinja bez koi nemozam da si go zamislam zivotot..
    I od denesna gledna tocka,nekoj da me natera da nacrtam semejno drvo,mislam deka bi go napisala samo moeto ime,a do mene ke stojat vnucite i nikoj drug,so tesko srce go kazav ova,ama zaslyzeno e da e taka ;)
    Moeto semejstvo za mene bese sveto od sekogas,iako me povredile na razni nacini od malecka uste ( posebno Majka mi i brat mi)jas im prostuvav,ama se preli casata,nemam sili povekje !!

Od mali noze,edvaj osekjav majcinska ljubov...godini navamu si davam vetuvanja i pottik deka ke bidam poinakva majka jas,deka ke go opsipuvam so ljubov i vnimanie deteto,za toa eden den so keif da saka da me ima vo negovoto semejno drvo,i srce!!

Nekoi rani,gi nosime dlaboko vo nas kako detski luzni i koga togas isplivuvaat na povrsina,za da te potsetat na nesto sto e tesko da se zaboravi....

20. SV1911

SV1911 Форумски идол

Одлики на возрасна личност:

1. Да молчиш кога сакаш да зборуваш, бидејќи треба да се почека вистинскиот момент за да се кажат некои работи.

До точка два не сум дошла уште.. :?:

Денот ми почна со мудрување, неќе да е на арно. :|