Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. referentka

referentka Moderator Staff Member

Ja prasav zebrata..dali e crna so beli prugi ili bela so crni prugi..ne mi odgovori ama taa me prasa: dali sum sreken covek so po nekoj los den ili nesreken covek so po nekoj ubav den...

Veke nikogas zebrata nema da ja prasam za prugite..

--Sell Silverstin--

2. kala21

kala21 Популарен член

Три пати прочитав и ме замисли прашањево,мислам дека во вторите сум:|

3. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Леле бе. (facepalm) (facepalm) (facepalm)
    Општ впечаток од темава денес. Тапа сте.:punch:

Со своето мислење несебично придонесувам кон вашите натприродни напори да се одржи духот на високо ниво во овие тешки и непредвидливи моменти за овие наши осиромашени души.

:whew: ... ноуп, не ми оди со стилсково изразување, пак ми излегува со смисла кога си го читам, а требаше без. Ај чао.

4. BlackSky

BlackSky Нов член

Во животот никогаш нема да си ги усогласам
    - мозокот и срцето
    - градникот и гаќите :D (facepalm)

5. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Си дојдов од Италијаааааааааааааа!
    Интересни две недели, од утре ќе ви се фалам денес ми е премногу мака.
    И плус ми е роденден :^::party: ама ми е премногу мака да си го славам на било каков начин хаха.
    Ќе заспијам кај и да е.
    По две недели без компјутер, чудно ми е дури хаха. Интересно.
    Се надевам вие сите океј сте, се читкаме.

6. fallenangel

fallenangel Популарен член

Среќен роденден.:f::party::party::party:

Како птица Феникс ќе се излечам со сопствените солзи од секоја болка, повреда, рана на срце , во душата, ќе се издигнам од дното кое го допрев поради црни мисли, лоши луѓе, негативни чувства. Ќе го пронајдам повторно својот пат, повторно ќе тргнам во постигнување на моите цели, соништа.
    И најмалиот чекор ќе ме однесе на вистинската патека.
    Мракот низ кој поминувам е потребен за повторно да блесне мојата ѕвезда и да ми го осветли патот.
    Ќе ги променам мислите на позитивно, ќе започнам со реконструкција на своите мисли и чувства. Нема повеќе со своите мисли да му дадам моќ некому, нема повеќе со своите солзи, своето пропаѓање и самоуништување да хранам злобни луѓе. Напротив ќе бидам среќна, ќе се борам за себе и својот живот.

Last edited: Sep 12, 2016
  7. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

На форумов деновиве се изгуби позитивната енергија
    Само мрачни мисли :!:

Единствена ли сум што и фалат шалите и смеата? :?:

zhap4e, Ketchup, joy1 and 4 others like this.
  8. bokace

bokace Популарен член

Расположение нула , во овие моменти не ни очекувам насмевка.
    На работа сум втора смена , се прашувам дали луѓето се сигурни во кафана да дојдат или надвор на клупа да седнат?

Сакам вондредна состојба , да се затворат сите јавни места , да бидам покрај фамилијата..

Господ да не чува сите !!!

Mr. Right, Rama, joy1 and 2 others like this.
  9. SugarBaby(red)

SugarBaby(red) Истакнат член

Одвај чекам да отидам на заболекар. Толку.

10. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Не ми се верува дека се што можеше да тргне надоле последниве неколку години тргна. (facepalm) Ич не е фер,цело време чекам некакво подобрување во некој аспект. Ценам и се радувам на минимални среќички.
    Стварно ќе почнам да редам амајлии по дома,фенг шуи ,ќе почнам да проучувам протоци на енергија и чуда. :emo:

deskarada, ceca-1, anaja1 and 5 others like this.
  11. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Вечерва ќе си легнам со него во мислите и сигурна сум дека таа убава помисла ќе ме зашемети и успие :P

Ноќва не дежурам :!:

Marijana93, Ketchup, Rama and 3 others like this.
  12. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Нека биде мирна ноќта на сите, и нека престанат овие земјотреси!

13. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Сдк
    Чуството кога веке немаш зборови а имаш толку многу да кажеш....
    Све оди надолу и надолу..немат подобрување ..немат повеке надеж ..нема и што да очекувам од судбината ...таа е онаква каква што е , неправедна , турбулетна , кога мислиш дека све е ок , она те турнува на дното ....Најлошо е што нема некој што ке ти подаде рака и да каже Ке биде све во ред ....Многу прашања ми останаа неодговорени , и веке не очекувам одговори ... Немам надеж за подобро !

ceca-1 and Rama like this.
  14. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Најлесен начин за заработка на пари во денешно време е да имаш канал на youtube, и да правиш будала од себе....

Миранда :inlove: се опседнав со будалава....таа се прави малоумна по видеава, јас си ја гледам и се смеам сама ко ненормална во 3 сабајле. Епа кога немаш нешто попаметно да правиш (highfive)
    Ѕирнете ја, во вакви стресни периоди знае да опушти и да те насмее од срце. Посебно кога ждрига и сама си се плаши од звукот на ждригањето, па почнува да плаче :rofl: Па тие фаци и гримаси...

macka5, Ketchup and Gosh like this.
  15. Rama

Rama Форумски идол

Само да знаете ич не е убаво кога не му отстапувате простор на соговорникот,не давајќи му право на сопствено мислење,и слободно изразување.
    И сто дипломи да имате џабе ви се,ова е од основна култура.
    Ниедна диплома нема да ја покрие вашата некултура и вашата надменост демек сезнајковци сте:worried:
    Ех,се почесто се среќавам со ваков тип на луѓе за жал.

16. crimson

crimson Форумски идол

Леле јас па ич не можам да ја гледам, не разбирам како на некој може да му е смешна...

17. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Па различни вкусови на хумор, што знам. Има 7 милиони претплатници.
    Мене ми е интересна пошто девојкава во реалност (според видеата кај што е нормалната) е многу фина, тивка, нормална девојка, ама штом стави кармин и се облече како Миранда и готово, сосема друг лик е.
    Плус и мајка и ја неќела кога се правела како Миранда ама кога ќе и легнат парите на сметка, изгледа ја сака :D не и смета тогаш толку.
    Дупло повеќе време троши за снимање обично видео кога има гостин, пошто никој не може да се воздржи од смеење.

crimson likes this.
  18. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Покажете колку љубов имате во себе,докажете,насмевнете некој и усреќете за подоцна да не биде касно.
    Велат лошото се памети доброто се заборава но јас не мислам така,нема човек кој не памети добрина.

19. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

@fallenangel еј ке помине и ова. Ке се преродиш после периодот. Издржи, уште малку само. Не знам што ти се случува ама го знам чуството, низ исто минувам од Јануари еве, ама знам дека се ближи крајот на мракот, ке изгрее уште малку. Како велат, најтемно е пред зорите ;)
    Ке блеснеме у нов почеток со свежа енергија, чуствувам :) :* :hug:

П.с. не ми се работи значи, ме мрзи оххх :( а уште малку имам, а ми требаат пари... :worried:

идам да досработам ајде... (wfh):coffee::muscle:

Rama, zhap4e and fallenangel like this.
  20. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Хелоу!
    Се одморив јас. Гледам вие сите испотресени сте од земјотресите... Прочитав на твитер дека имало земјотрес ама не разбрав дека толку било страшно. Ајде со убаво да е само.
    Еве јас сега ќе ве позанимавам со моите авантури да ви го тргнам малце умот :lol:.
    По 2000 километри направени до Италија и назад- се уморив. Се одморив малце вечерва по 12 саати спиење ама се уште се чувствувам преуморно.
    Релацијата ни беше Битола-Игуменица-Бриндиси-Тропеа. А на враќање уште подолга оти сакавме и да прошетаме. Бевме до Парга и до Врахос онака роденденски хаха.
    Италија е прекрасна, барем она што го видовме ние. Тропеа е совршено место. Интересни плажи има наоколку Гротичеле, Замброне, Санта Марија итн. За Тропеа конкретно, е мало гратче со една од најубавите плажи што сум ги видела. Луѓето се пријателски настроени и помагаат кога треба но за жал никој не знае ни збор англиски. Малце тешко се разбиравме, ама сепак многу пати ни се најдоја и се разбиравме практично со пантомима и гугл транслејт.:rofl:
    Се изнајадов пици и тестенини ааахххх мераци! Пробавме и морска храна ама бљак. Не ни се бендиса. Не сме ние така научени. Тестенините ми беа рааааај! Сега желудник ме боли од толку тесто ама ако вредеше.
    Посетивме интересни плажи со карпи и се качувавме сегде, имаше и доста пештери- се на се интересно! Навечер имаше многу убави акустични свирки во мали улички испикани. Да си седиш со сати да си пиеш винце или мохито.
    Романтично до коска!
    Во ферибродовите ми беше најтешко бидејќи на земја спиевме. Цела сум со модринки хаха ама интересно беше. Не беше страшно како што мислев дека ќе биди и на крај тие 8 саати на вода ми поминаа доста брзо.
    И такааа. Сега ме чекаат уписи на факултет, работење онлајн и работење на самата себе психички.
    14193672_10208664476547183_855834499_n.jpg 14194397_10208657064801894_1403206584_n.jpg 14218080_10208673003680356_489543410_n.jpg 14218398_10208664475987169_1539213624_n.jpg 14281591_10208673028920987_1093973227_n.jpg 14341625_10208735273077052_239375980_n.jpg

Attached Files:

Lilianna, Lella, anichka94 and 21 others like this.