Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.794
    Допаѓања:
    323.774
    Ja prasav zebrata..dali e crna so beli prugi ili bela so crni prugi..ne mi odgovori ama taa me prasa: dali sum sreken covek so po nekoj los den ili nesreken covek so po nekoj ubav den...

Veke nikogas zebrata nema da ja prasam za prugite..

--Sell Silverstin--

На Cka, Tajnaotrovna, Lady Phoenix и 28 други им се допаѓа ова.
  2. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.407
    Три пати прочитав и ме замисли прашањево,мислам дека во вторите сум:|

На lovemme, deskarada, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 4 други им се допаѓа ова.
  3. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.294
    Допаѓања:
    57.301
    Леле бе. (facepalm) (facepalm) (facepalm)
    Општ впечаток од темава денес. Тапа сте.:punch:

Со своето мислење несебично придонесувам кон вашите натприродни напори да се одржи духот на високо ниво во овие тешки и непредвидливи моменти за овие наши осиромашени души.

:whew: ... ноуп, не ми оди со стилсково изразување, пак ми излегува со смисла кога си го читам, а требаше без. Ај чао.

На Lady Phoenix, Bozica1980, Ketchup и 3 други им се допаѓа ова.
  4. BlackSky

BlackSky Нов член

Се зачлени на:
    31 август 2016
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    48
    Во животот никогаш нема да си ги усогласам
    - мозокот и срцето
    - градникот и гаќите :D (facepalm)

На zhap4e, skorpija123, Bozica1980 и 4 други им се допаѓа ова.
  5. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.364
    Си дојдов од Италијаааааааааааааа!
    Интересни две недели, од утре ќе ви се фалам денес ми е премногу мака.
    И плус ми е роденден :^::party: ама ми е премногу мака да си го славам на било каков начин хаха.
    Ќе заспијам кај и да е.
    По две недели без компјутер, чудно ми е дури хаха. Интересно.
    Се надевам вие сите океј сте, се читкаме.

На Lady Phoenix, toogood, zhap4e и 15 други им се допаѓа ова.
  6. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Среќен роденден.:f::party::party::party:

Како птица Феникс ќе се излечам со сопствените солзи од секоја болка, повреда, рана на срце , во душата, ќе се издигнам од дното кое го допрев поради црни мисли, лоши луѓе, негативни чувства. Ќе го пронајдам повторно својот пат, повторно ќе тргнам во постигнување на моите цели, соништа.
    И најмалиот чекор ќе ме однесе на вистинската патека.
    Мракот низ кој поминувам е потребен за повторно да блесне мојата ѕвезда и да ми го осветли патот.
    Ќе ги променам мислите на позитивно, ќе започнам со реконструкција на своите мисли и чувства. Нема повеќе со своите мисли да му дадам моќ некому, нема повеќе со своите солзи, своето пропаѓање и самоуништување да хранам злобни луѓе. Напротив ќе бидам среќна, ќе се борам за себе и својот живот.

Последна измена: 12 септември 2016
    На zhap4e, КикиМаус, *Amethyst* и 4 други им се допаѓа ова.
  7. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.149
    Допаѓања:
    17.735
    На форумов деновиве се изгуби позитивната енергија
    Само мрачни мисли :!:

Единствена ли сум што и фалат шалите и смеата? :?:

На zhap4e, Ketchup, joy1 и 4 други им се допаѓа ова.
  8. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.984
    Расположение нула , во овие моменти не ни очекувам насмевка.
    На работа сум втора смена , се прашувам дали луѓето се сигурни во кафана да дојдат или надвор на клупа да седнат?

Сакам вондредна состојба , да се затворат сите јавни места , да бидам покрај фамилијата..

Господ да не чува сите !!!

На Mr. Right, Rama, joy1 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. SugarBaby(red)

SugarBaby(red) Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    128
    Одвај чекам да отидам на заболекар. Толку.

10. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.906
    Не ми се верува дека се што можеше да тргне надоле последниве неколку години тргна. (facepalm) Ич не е фер,цело време чекам некакво подобрување во некој аспект. Ценам и се радувам на минимални среќички.
    Стварно ќе почнам да редам амајлии по дома,фенг шуи ,ќе почнам да проучувам протоци на енергија и чуда. :emo:

На deskarada, ceca-1, anaja1 и 5 други им се допаѓа ова.
  11. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.149
    Допаѓања:
    17.735
    Вечерва ќе си легнам со него во мислите и сигурна сум дека таа убава помисла ќе ме зашемети и успие :P

Ноќва не дежурам :!:

На Marijana93, Ketchup, Rama и 3 други им се допаѓа ова.
  12. snezan4e

snezan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2010
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.203
    Нека биде мирна ноќта на сите, и нека престанат овие земјотреси!

На cresa-jagoda, anaja1, Mr. Right и 4 други им се допаѓа ова.
  13. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.520
    Сдк
    Чуството кога веке немаш зборови а имаш толку многу да кажеш....
    Све оди надолу и надолу..немат подобрување ..немат повеке надеж ..нема и што да очекувам од судбината ...таа е онаква каква што е , неправедна , турбулетна , кога мислиш дека све е ок , она те турнува на дното ....Најлошо е што нема некој што ке ти подаде рака и да каже Ке биде све во ред ....Многу прашања ми останаа неодговорени , и веке не очекувам одговори ... Немам надеж за подобро !

На ceca-1 и Rama им се допаѓа ова.
  14. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.395
    Најлесен начин за заработка на пари во денешно време е да имаш канал на youtube, и да правиш будала од себе....

Миранда :inlove: се опседнав со будалава....таа се прави малоумна по видеава, јас си ја гледам и се смеам сама ко ненормална во 3 сабајле. Епа кога немаш нешто попаметно да правиш (highfive)
    Ѕирнете ја, во вакви стресни периоди знае да опушти и да те насмее од срце. Посебно кога ждрига и сама си се плаши од звукот на ждригањето, па почнува да плаче :rofl: Па тие фаци и гримаси...

На macka5, Ketchup и Gosh им се допаѓа ова.
  15. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.563
    Допаѓања:
    55.438
    Само да знаете ич не е убаво кога не му отстапувате простор на соговорникот,не давајќи му право на сопствено мислење,и слободно изразување.
    И сто дипломи да имате џабе ви се,ова е од основна култура.
    Ниедна диплома нема да ја покрие вашата некултура и вашата надменост демек сезнајковци сте:worried:
    Ех,се почесто се среќавам со ваков тип на луѓе за жал.

На Lella, LittleChili, deskarada и 19 други им се допаѓа ова.
  16. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.538
    Леле јас па ич не можам да ја гледам, не разбирам како на некој може да му е смешна...

На Ketchup, Annora, КикиМаус и 2 други им се допаѓа ова.
  17. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.395
    Па различни вкусови на хумор, што знам. Има 7 милиони претплатници.
    Мене ми е интересна пошто девојкава во реалност (според видеата кај што е нормалната) е многу фина, тивка, нормална девојка, ама штом стави кармин и се облече како Миранда и готово, сосема друг лик е.
    Плус и мајка и ја неќела кога се правела како Миранда ама кога ќе и легнат парите на сметка, изгледа ја сака :D не и смета тогаш толку.
    Дупло повеќе време троши за снимање обично видео кога има гостин, пошто никој не може да се воздржи од смеење.

На crimson му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.385
    Допаѓања:
    92.595
    Покажете колку љубов имате во себе,докажете,насмевнете некој и усреќете за подоцна да не биде касно.
    Велат лошото се памети доброто се заборава но јас не мислам така,нема човек кој не памети добрина.

На Ketchup, Скопјетесакам, Lady Phoenix и 10 други им се допаѓа ова.
  19. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.791
    Допаѓања:
    9.959
    @fallenangel еј ке помине и ова. Ке се преродиш после периодот. Издржи, уште малку само. Не знам што ти се случува ама го знам чуството, низ исто минувам од Јануари еве, ама знам дека се ближи крајот на мракот, ке изгрее уште малку. Како велат, најтемно е пред зорите ;)
    Ке блеснеме у нов почеток со свежа енергија, чуствувам :) :* :hug:

П.с. не ми се работи значи, ме мрзи оххх :( а уште малку имам, а ми требаат пари... :worried:

идам да досработам ајде... (wfh):coffee::muscle:

На Rama, zhap4e и fallenangel им се допаѓа ова.
  20. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.364
    Хелоу!
    Се одморив јас. Гледам вие сите испотресени сте од земјотресите... Прочитав на твитер дека имало земјотрес ама не разбрав дека толку било страшно. Ајде со убаво да е само.
    Еве јас сега ќе ве позанимавам со моите авантури да ви го тргнам малце умот :lol:.
    По 2000 километри направени до Италија и назад- се уморив. Се одморив малце вечерва по 12 саати спиење ама се уште се чувствувам преуморно.
    Релацијата ни беше Битола-Игуменица-Бриндиси-Тропеа. А на враќање уште подолга оти сакавме и да прошетаме. Бевме до Парга и до Врахос онака роденденски хаха.
    Италија е прекрасна, барем она што го видовме ние. Тропеа е совршено место. Интересни плажи има наоколку Гротичеле, Замброне, Санта Марија итн. За Тропеа конкретно, е мало гратче со една од најубавите плажи што сум ги видела. Луѓето се пријателски настроени и помагаат кога треба но за жал никој не знае ни збор англиски. Малце тешко се разбиравме, ама сепак многу пати ни се најдоја и се разбиравме практично со пантомима и гугл транслејт.:rofl:
    Се изнајадов пици и тестенини ааахххх мераци! Пробавме и морска храна ама бљак. Не ни се бендиса. Не сме ние така научени. Тестенините ми беа рааааај! Сега желудник ме боли од толку тесто ама ако вредеше.
    Посетивме интересни плажи со карпи и се качувавме сегде, имаше и доста пештери- се на се интересно! Навечер имаше многу убави акустични свирки во мали улички испикани. Да си седиш со сати да си пиеш винце или мохито.
    Романтично до коска!
    Во ферибродовите ми беше најтешко бидејќи на земја спиевме. Цела сум со модринки хаха ама интересно беше. Не беше страшно како што мислев дека ќе биди и на крај тие 8 саати на вода ми поминаа доста брзо.
    И такааа. Сега ме чекаат уписи на факултет, работење онлајн и работење на самата себе психички.
    14193672_10208664476547183_855834499_n.jpg 14194397_10208657064801894_1403206584_n.jpg 14218080_10208673003680356_489543410_n.jpg 14218398_10208664475987169_1539213624_n.jpg 14281591_10208673028920987_1093973227_n.jpg 14341625_10208735273077052_239375980_n.jpg

Прикачени фајлови:

На Lilianna, Lella, anichka94 и 21 други им се допаѓа ова.