Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Brojka

Brojka Истакнат член

Се дебатира за хомосексуалноста како е "болест", "аномалија" и не знам што уште а тие луѓе немаат никаква ни врска ни поврзаност со Вашиот живот ниту Ви штетат на било каков начин. Позанимавајте се малку со педофилите, трговија со деца и жени а не со нешто чисто како што е љубовта.Плукајте по оние кои треба да се плука а не оние кои не заслужиле.

CameliaMiller, Gosh, galapce and 21 others like this.
  2. Sfera

Sfera Популарен член

Немам ништо против Џенифер Лопез, но мора ли секој втор ден тимот на Фемина да ни сервира вести за нејзе :wasntme:

realGirl, Rama and lost123 like this.
  3. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Што значи лето за другите:журки,плажа,коктели,романси.
    Што значи лето за мене:перење теписи,обелување,јуфки правење.
    Бидете ми поздравени :hai:

4. Mrs.Brain

Mrs.Brain Популарен член

Нема ништо подобро од тоа да си сам свој газда. Толку.

5. Anacid

Anacid Истакнат член

СДК отсега па натаму самодовербата на ниво ... Јас сум божица , јас сум воин и нема да дозволам на никој да ми застане на патот ни да ме потценува..;)

boo3, Juccy, MG3 and 7 others like this.
  6. Kathrynn

Kathrynn Истакнат член

Денес ми е роденденн :party::party: Годините си врват, а јас се чувствувам како да тапкам во место...24 полнам а се' уште сум заглавена во минатото, некаде кај 18-19тата...Туку ај, да не ја тупам со депресивни муабети, останете ми поздравени, и еве една пијачка да се почастите :d::d::d:
    depositphotos_6798869-stock-photo-a-few-glasses-of-alcoholic.jpg

CameliaMiller, boo3, galapce and 24 others like this.
  7. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Без разлика дали е друштво и дружбата со истото, филм, серија... она со што навистина вреди да си го исполниш времето, не ти дозволува да посакаш да посегнеш по скролање на мобилниот. :mm:

CameliaMiller, boo3, Gosh and 23 others like this.
  8. Brojka

Brojka Истакнат член

Среќен роденден! Сите желби-реалност! :) :^:

Kathrynn likes this.
  9. Summer893

Summer893 Нов член

Никој не научил од грешките и не извлекол лекција , секој пат ги повтараме и повтараме и се навракаме на почетокот...

10. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

20 години брак,да ни се множат љубов моја.Среќа е што те имам за вистински пријател,сопруг полн со разбирање и татко на нашите мали јунаци.

11. IvanovaAnce

IvanovaAnce Активен член

Се запишав на Медицина!!!!!!Со среќа нека ми е !!!!!

mira.mira, Ketchup, boo3 and 15 others like this.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

4 бандити на сред соба имаат замислени борби. А и јас како нив...тон прашања и измислени конверзации во глава...
    Сакам да читам ама зафатен ми е паметот...
    Тивко, свежо Скопје во јули...
    Каде ќе не однесе крајот на летото?!
    За мене зборот протокол има сосема друго од вообичаеното значење...и ми се гади од него.
    На се сум благодарна што дојде и го прифаќам.
    Мирот...мирот од себе самиот доаѓа...мојов доаѓа, но ме плаши.

А каков човек треба да си пак за да сакаш да ремериш туѓ мир?!
    Од забава?!
    Од досада?!
    Од занес?!

13. kala21

kala21 Популарен член

ПМС не е ПМС ако не се исплачеш ко да е крај на свет.

14. MG3

MG3 Популарен член

Сакам да кажам дека ваква чиста безгрижна среќа и слобода не се сеќавам дека некогаш сум почувствувала. :) Фала ти Господе.

15. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Некои личности едноставно не можат да ја погледнат големата слика. Не можат да се оддалечат од ситуацијата и да погледнат од друг агол. Всушност можеби и немаат таква способност. За некои работи треба да имаш капацитет и интелект.

Фрапантно е колку млади личности сеуште се заглавени во стереотипи, се држат до вистини, ставови, сфаќања и критериуми кои им се пренесени од претодната генерација или генерацијата пред нив. Прогрес еднаков на една голема нула. А целиот свет им е на дланка. Можности - мал милион.

Луѓето манипулираат, постојат добро разработени системи кои функционираат речиси соврпени и како вртлози ги влечат оние индивидуи кои се премногу наивни.

16. ceca-1

ceca-1 Популарен член

7 години на Фемина:oШто да кажам, жива зараза:rofl:Да додадам мило ми е кога стари членки се враќаат на форумов и понекогаш личи се на она лето кога Цеца ја мислев за добар избор на ник:drunk::Dnow guess not:wasntme:
    Поздрав до старата багра патем:hai:
    Иначе мислам дека е ова втора година како Фемина заборава да ми испрати нотификација за годишнината и ми краде поени:xАко ми стигне во текот на денот ќе ве информирам:lol:
    Частење може ли?:D
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Quuen, cresa-jagoda, Ketchup and 19 others like this.
  17. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

СДК добра ноќ на сите. Сакав да пишам нешто на некоја тема, ама очи сами се затвараат. Убава и свежа ноќ, ќе се спие добро :)

18. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Сакам да кажам и сакам да речам дека е убава летна ноќ, една од оние магичните за кои мислев дека повеќе не постојат.

19. kravce

kravce Форумски идол

Здраво СДК, лонг тајм ноу си.
    Се вратив од одмор и почнав да кашлам, кивам, се будалеам... И ослабев, повторно :doh:
    Се дистанцирав од луѓе... од далеку се поубави. Сум заборавила кога последен пат плачев како душа да ми се откинала. И кога боли, трупаш, одмавнуваш со глава, нека стои таму некаде. Некогаш се рушат кулите...
    Мислам дека како дете бев доста среќлика. Знаете, како на пример, кога ќе дојде вашиот ред да ве испраша учителката и наеднаш ѕвони. Или ќе ве праша баш за тоа што сте го учеле. Или автобусот ќе дојде покасно, баш кога доцните. Мислам дека одамна ми заврши тој вид на "среќа". Или можеби работите толку едноставно изгледаа во тоа време.
    Се сетив, првиот школски ден во средно. Мислам дека се сеќавам речиси и на деталите. Не можам никако да се сетам на првиот ден на факултет, а поблиску е. Средно... мислев дека знам се, дека сум најпаметна, дека сум посебна :D Како да газев по облаци. Не дека не бев толку самоуверена на факултет, едноставно... понекогаш одиш по еден пат, без да размислиш. Како јас тогаш, без да размислам подлабоко дали е тоа тоа што го сакам. Како на филмовине, листен ту јор харт и слични булшит работи. Го слушам срцето, тропа, жива сум. Понекогаш прерипува и се чувствувам како да немам воздух, ама веќе и со тоа се снаоѓам.
    Љубење од срце. Како пијанство. Заљубеноста е баш тоа чувство после 2,3 чашки фин алкохол, кога сте зашемутени и се изгледа совршено. Човек треба да љуби со памет. Илузиите секогаш се рушат. А баш добро би ми дошол некој коктел. Ладно пиво, ама добро пиво.
    Ми недостига брат ми, ама тоа не е ново. Загрижена сум. Како да му помогнам? Како да си помогнам? Како да им помогнам?

Заврши кафето.

20. kuc

kuc Форумски идол

И не е воопшто важно каде го пиете кафето ,
    важно е некој да
    Ви измами насмевка ....
    Добро утро !!!