Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

@theowndemon , @Feminka22 Иста сум за време на ПМС. Кој и да ми се најде во близина,ќе си го добие. ]:):punch::rofl:

Rama, Feminka22 and theowndemon like this.
  2. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Возам по Партизанска и на семафор куче чека да му се запали зелено светло.
    Пошто немаше коли застанав.
    Кучето ме погледна и несакаше да помине.
    Продолжив но возев полека да видам,го пратам на ретровизор кога се запали зелено тргна.

Факт е дека животните се попаметни од нас луѓето.
    Да бев јас нема коли ќе поминев иако е црвено за пешаци.

Кога кучешкиот мозок би бил во главата на човекот немаше да има толку несреќи .
    Има и човекот мозок ама не го користи од чалам.

smooch, Lella, Ygritte and 32 others like this.
  3. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Gues what?

Ским си, такав си.

Feminka22, Rama, Mr. Right and 7 others like this.
  4. referentka

referentka Moderator Staff Member

Одржувајте си го менталното здравје, од него доаѓаат сите болести.
    СДК, игнорирањето не луѓе кои ви ја ,,загадуваат,, околината е пола здравје:)

smooch, anggell, Doozy and 29 others like this.
  5. Heartagram

Heartagram Популарен член

Госпоџа со маленко дете
    -Колко таа количка?
    (80 денара)
    -Ауу скапа е дај две кутии родео меко(150 денара). Детто кине се од плачене.
    Иде брат од маалта (собирач на шишина) купува му крем бананка (5 денара) за да го утеше , детто пољека се смирува.
    Не сме сиромашни у џебо сиромашни сме у душите.

smooch, baba Rada, Feminka22 and 25 others like this.
  6. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Колку е крипи кога имаш ретко презиме, а на фемина ти стига лајк од нова членка со истото презиме. Испаничив дека некоја роднина ме нашла, па сите можни ги свртев у глава за на крај да видам дека всушност не сме роднини.
    #МиниСрцевУдар

Doozy, Amellie13, christinnn and 19 others like this.
  7. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Anaxandra likes this.
  8. joy1

joy1 Форумски идол

и јас кога видов одма помислив на тебе :rofl:

Doozy, christinnn, Rama and 7 others like this.
  9. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Распоредов на факултет ужас ми е, посебно денес.. ///
    Од 8h до 15h на факултет сум, при што од 10:30h до 12:45h немам предавање (чекам за следното предавање), велам ужас.. (facepalm):@

Amellie13, Rama and Purplelilac like this.
  10. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

22 :^:
    *insert клише резиме колку сум созреала годинава* :D
    Клише, но сепак вистина... Никогаш досега не сум се гордеела толку, како со тоа со што сега емотивно и психички влегувам во новава бројка на возраст.
    Cheers! :d:

smooch, Lella, Doozy and 32 others like this.
  11. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Вчера гледав слики од некоја македонска свадба у Америци, каде што лепат пари врз мртва свиња и си потураат ракија у уста. Бев толку љубоморна, еве и ја сум мртва свиња па никој не ми залепил пари бе, нит па ми потура некој ракија у уста....
    Живот је курва. :smirk:

BoneMachine, christinnn, Rama and 5 others like this.
  12. kravce

kravce Форумски идол

Славчо уште не знае што го снашло. Јас одамна барам некој рандом човек да се исповедам, па било тоа и некој бот или сапорт на банка или онлајн продавница. Драги Славчо, мислиш ли дека Нокиа 6.1 ќе ми помогне во животот? Мери ли канцерогени клетки, гени, што да се. Ризик од срцеви заболувања? Лечи ли анксиозни напади? Печати ли лекови за прва помош? А Славчо, мислиш ли дека ако се омажам ќе се потсредам малце, м? А шишки да шишам ли?
    Славчо... Имав еден колега Славчо на времето, симпатичен дечко. Отиде да работи на брод.

Нова пик ап лајн ми е, може ли да дојдам да ти го погалам кучето? Само што одам само за да го погалам кучето. Не сум за надвор, мислам дека све што ќе видам, ќе соберам дома. Аман луѓе не си ги напуштајте милениците!

Оваа среда ја осеќам како петок. Ќе одам овци да пасам у Нежилово. Да, гуглав што е поблиску до Солунска Глава.

Doozy, Rama, M&M and 8 others like this.
  13. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Ко да 2018-та не беше доволно лоша, па така денес одсабајле некои 100 метри... ме бркаше петел. :drunk:
    Бесен, трчаше накај мене,ваљда со намера да ме кљукне :rofl:, а ја шпринт, срцето во пети.
    Од кај излета не знам, во сред центар живеам, ама ете и таму не си сигурен... :sweat:

duffi, smooch, Lella and 34 others like this.
  14. WildMk

WildMk Форумски идол

И кај нас во некои градови се 'игра прасето' и пари се 'лепат' на него.. Не го имаат измислено во Америка :lol:

15. hermosa

hermosa Популарен член

сдк кога ќе си добиела менструација на празник значеше нешто,но што беше:?:и среќна слава на сите кои слават Св,Никола,за многу години :party:

Rama, ЕденЧлен and TutiFuti like this.
  16. theowndemon

theowndemon расипана играчка Staff Member

Сакам да кажам дека никој не е должен да менва цел тек на учење, кое патем е за утре, само зошто рака луѓе не стигнале па ќе учеле од нешто друго па ќе ја маткале професорката. Мене денот денес ми беше планиран за слободен, и за секој случај, јас сега морам и сто други работи да читам, јер некој не научиле да му се вели „не“. И велам за секој случај, зошто нема да ќутам, не заслужват. Мислам три дена унапред не се лутам, помалку од 24 часа е променава која ми го зема планираното слободно време и спремање за името.

Пред некој ден друга колешка (и член на форумов али зошто не иди толку често не спомнувам) ми јавува за некој колега ја замолил да ме праша дали сум имала некакви прашања да учел по некој предмет. Шо сме, средно? Аман фати книга, не биди од оние шо ги буткат другите удолу зошто ваквите се најгласни за шо требаше и шо не требаше. И ја замолив да му пренеси да порасни и да си набави книга. Во најмала рака, не ме ни знај тој, барем трошка срам требаше да има да бара за прашања од колоквиуми, и тоа одговорени, од некој, особено непознат. А, кога и да ми јават за материјали и давам, и зајмувам, и имам дури и барано за другар книга само за да учи. Учењето е убо, не го уништвајте. Не прајте со константни промени да неќиме да учиме.

И кога веќе почнав да се доискажам. Под константни промени да неќиме да учиме, ќе ставам еден предмет кој го зеде една професорка и имавме предавање, и воспоставивме план за како ќе се одвива настанавата. И друга, нова професорка, го зеде предметот. Не дојде таа недела, дојде следната, па пак прескокна недела, па дојде недела после то. Имавме избрзан колоквиум и таман допишавме, асистентката ни вика „а кој ќе ви прегледва тестојте, професорката не ви предава поќе“. Па недела чекавме, оти секоја втора иди, едвај престигнав да научам се и уште се чудам како положив се. Па недела после то ни најавија дека ќе бидиме пак кај првата професорка. И бевме кај првата, дур не дојде трета. Инаку резултати вчера добив. После шознамколкубеа ... три недели. Четири можи. Месец. И то случајно колешка ги најде во грешна група ставени, од страна на некој четврт професор. I mean ... Jesus.

The long lost treasurе. (facepalm)

Еј, ми олесна. Дај сега да видам шо е ново и шо е старо. :rofl:

Natali.3, Feminka22, Rama and 3 others like this.
  17. crimson

crimson Форумски идол

Во кои градови?
    Баш се заинтересирав, првпат слушам :D

Sanjichka007 and WildMk like this.
  18. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Жими се, добри три недели се чудев како ги снимале сцениве со вистински животни...

Мислам вау, некој работи ова, прави од фантазија реалност, човек да се наежи, а некој ( кхм, ја ), не може секој ден устата шо ја има 27 години со кармин да си ја погоди пола саат...

Јебем ли ти живот...

Lella, macka91, Rama and 19 others like this.
  19. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Она кога забележуваш дека си направила печатна грешка баш неколку секунди откако поминало времето за измена, па сега за век и векови ќе стои грешката во историјата на форумов.

smooch, Lella, macka91 and 25 others like this.
  20. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Нешто што научив неодамна: Оној кој те навредил и повредил еднаш, секогаш ќе има храброст за да го направи тоа повторно, но никогаш нема да има срце за да се покае.

Ах да, и скромноста е секогаш доблесна. За мене и бесценета и исклучително ретка, речиси како цвет во зима :f:

macka91, Doozy, Amellie13 and 13 others like this.