Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. carangigia

carangigia Популарен член

На замаглен прозор ќе нацрташ човече што се смее, еден вид на мотивација за тоа како треба да го поминеш денот. Баш тогаш една роса ќе се слее надоле, право кон нацртаното око и ете веќе изгледа на солза. Една роса ќе те врати во реалноста.

vitamina, Rama, "Zoki" and 2 others like this.
  2. Kikiccc

Kikiccc Популарен член

Тоа и јас сакав да го кажам, се согласувам

Rama, SnowWhite8 and Dream-Girl like this.
  3. Avery

Avery Популарен член

Легни во 3:30, стани во 7:15. И така секој ден... не знам до кога ќе се издржи. И на крај од премореност не можам да заспијам ;(
    Обврски еден куп, ми фали некој саат + во денот.
    Си викам, ај млада сум сега ми е време и за учење и за работа и за шетање, ама темпово ми е лудница :|
    Дај кажете како да се истурка неделава ( да не речам годинава :) )? :worried:

smooch, Rama, LittleChili and 2 others like this.
  4. Heartagram

Heartagram Популарен член

Добро што ми ѕвони алармот,кој ќе свиреше 2 саати на клавир пред полна сала луѓе.(забеган сон).

GirlLove likes this.
  5. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Животот е суров и многу неправеден.
    После толкава борба да станеш мајка и кога ја доби битката и конечно стана мајка на прекрасно ангелче ја изгуби битката за живот..
    Уствари немаше битка замина ненајдејно, не ти даде животот ни право да се бориш,беше ангел на земјата сега си ангел на небото.Почивај во мир драга пријателке.

vitamina, smooch, Nine25 and 21 others like this.
  6. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

СДК дека за брак не треба само да ставиш потпис во матично, да створиш деца и после секој на своја страна.
    Ако нема доверба, искрени партнери, верност, комуникација, нежности, секс, делење на обврски по дома, поминување квалитетно време заедно (од пиење кафе, гледање филмови заедно, бош муабети, време поминато надвор од дома без деца итн), тогаш дефинитивно има некаков проблем.
    Кај многу брачни партнери после раѓање на дете се менува се, целата љубов и внимание се посветува на детето, немаат "време" за интима со партнерот, стануваат како брат и сестра, спијат во различни соби и бракот полека почнува да пропаѓа. Меѓутоа, да не бил партнерот, немало ни тоа дете да дојде на свет.

smooch, Purplelilac, Chantal and 18 others like this.
  7. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Ништо не го оправа денот како квалитетен Чопинг без броење колку се троши :inlove::inlove::inlove:

Schwanger, M.B., vitamina and 12 others like this.
  8. poenta

poenta Форумски идол

Дали денешниов ден ќе значи нешто по една година?
    Колку и да ситуацијата ваква или онаква, таа ќе се промени...

WildMk, Rama, Yowannty and 7 others like this.
  9. simonka93

simonka93 Форумски идол

Најдволично ми е кога некој ќе ми рече: - Па кај си ти, се изгуби, те нема
    Епа кој шо сака да знае каде сум, секогаш може да најде начин да ме најде.

Nine25, Chantal, Doozy and 24 others like this.
  10. kravce

kravce Форумски идол

Хелоу мај дарлингс...енд сач.
    Расположение за понеделник, дали да одам прво низ фабрика да им испеам по една песна, или да одам до вц да си поплачам. Може размрсулавена подобро ќе звучам. Битно да се шири д крисмас спирит и новогодишна еуфорија вауууу партиии :|
    Повеќето од времето ми одговара да изигравам будала или кловн отколку да правам сериозни муабети. Сериозни муабети цело време си правам во глава, се прашувам дали ќе дојде некој момент кога на глас ќе почнам да разговарам. Може да си дадам и друго име на другата јас. И гласови да си менувам.
    Зошто не бев надарена со некој убав глас па да си певуцкам. Мака ми е за тоа. Ќе си пеев цело време. За танц сум така така, од сите жанрови имам денс мувс.
    Ако продолжам не знам на каде ќе ја свртам темава.

kolovoz, Doozy, toogood and 14 others like this.
  11. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Во ова време најмногу се ценат манипулаторите и газолижачите и најдобро поминуваат,ама за жал неможеме да бидеме сите такви,мора да постојат и мутави како мене.

kolovoz, N.2106, Gosh and 7 others like this.
  12. EMMA EMILY

EMMA EMILY Истакнат член

СДК...Не можам никогаш да ги сватам луѓето кога на гробишта носат новогодишни украси

13. theowndemon

theowndemon расипана играчка Staff Member

Сакам да кажам дека за да влезам во празнично расположение требало мајка да ми дај пари и да ми речи дека сака смена на лампиони и уште некои ситници за Божиќ. И ... Влегов во празнично расположение така шо дури и мои пари додадов за да земам се шо сакам.

14. TashSefton

TashSefton Популарен член

3D37C1C2-5635-4FFE-9943-5E565D4CE9FE.jpeg
    Тоа имав да кажам :)

15. Peperutce1115

Peperutce1115 Форумски идол

Убав почеток на последната недела од годината. :)

Rama, cresa-jagoda and Milobebence like this.
  16. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Сдк порано имав безброј пријатели,другари,познаници,пред 10-12 години,бев менаџер на неколку дискотеки и кафулиња во градот,запознавање секој ден по најмалце 4-5 нови луѓе.дружби колку ти душа сака,се додека не се тргнав и почнав да работам сосема нешто друго,комуникацијата со многу луѓе си траеше,знаев да искочам пак во тие локали,како гостин нормално,да се ижуркам,да ја истерам негативна енергија,и да се дружам.Од кога почна во мојата фамилија,да си одат на небото еден по еден,тргнувајќи од мојата Мајка,мојот Дедо,мојот Чичко,Мојот друг Чичко,и некој другари,јас потполно се стишав,се повлеков од целиот Град.Од тој ден,па се до ден денес,ниту некој ми се јавил,ниту некој ме прашал како сум,на улица кога ке ги сретнам лицемери до немај каде,со муабети еј брат,кај си,ајде кафе да пиеме,да се видиме(ми се повраќа од муабетите),едноставно луѓето повеќе немаат корист од мене,немаат зашто да ме бараат,бегаат како душата да ќе им ја земам,а доволно е само едно искрено Здраво,како си,и се најубаво,никогаш не сум ни барал повеќе од убав и искрен збор.

vitamina, Nine25, kolovoz and 19 others like this.
  17. worrieddd

worrieddd Популарен член

Убав појадок-ручек . Мх мх мх :D

18. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Од проблеми денес на Танче:
    Сабајлево се разбудив прво во 6 ама имав уште два саати за спиење и си заспав пак. Арно ама, да сум заспала со дланката под образ на страната на која спиев, па кога се разбудив имав јасна црвена трага од дланка и три прсти на образот на таа страна.:| Изгледав како некој шамар да ми има удрено. Ама веќе требаше да излегувам, па земав пудра да го покријам.:rofl: И го покрив.
    За малце ќе закаснев на факс дури:|.

smooch, Doozy, JollyGirl and 6 others like this.
  19. Someday

Someday Популарен член

Сдк човек не смее да спомне некој на форумов или не дај Боже да прокоментира нешто што некому не одговара. Одма војна кревате. Премногу лично се сваќате. Не чини толку да сте искомплексирани луѓе, поопуштено малце. (fingers)

N.2106, Rama, christinnn and 5 others like this.
  20. IvanaJenner

IvanaJenner Истакнат член

Но некогаш мораш да попуштиш кога видиш дека од другата страна стои будала:)