Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. referentka

referentka Moderator Staff Member

СДК дека јадни се оние кои сакаат да ја прикријат својата неспособност барајќи грешки кај другите:)

Milobebence, Lilit, poenta and 8 others like this.
  2. WildMk

WildMk Форумски идол

Ем на секое некоја постира дека многу се оговарало, ем 'цутат' теми на форумов, од типот: Вакви јавни фаци, онакви јавни фаци.

Дај да ја разрешиме мистеријава.
    Од кај потребата да се расправа туѓ живот?

Last edited: Mar 4, 2019
  3. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Нова работа,нови предизвици,ова можам додека дишам да го работам.Фала Господе,фала на жената која прави се за мене,да не осетам празнина од Мајка,фала фала ви се восхитувам.

4. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Прво од досада, второ од премногу слободно време и потоа од радозналост и желба за оговарање :)

Ај па ти тука се палиме на членови што воопшто не ги познаваш, а не па на јавни фаци :rofl:

5. Abeja

Abeja Популарен член

Е ајде де кажи, од кај потребата да се замараш со рандом членки, која што кажала? Што им се мешаш во штипки? Само да се оговарало :D
    Пола саат изгуби на нечиј муабет.

6. LunaGrey

LunaGrey Популарен член

ама ич не поштувам луѓе што зборат вака за други жени па макар и мажи.
    никој не е совршен.
    ја имам видено во живо иначе...имам слушнато муабет за дечко и дека е геј, не знам дали е вистина, јас лично не верувам на трачарења.

7. The_boy

The_boy Активен член

Толку позитивен и издржлив сум, а не можам да издржам едно е*ено замарање од околината koga ce te zenime/koga ce se zenis/ajde zeni se ce ostares итн...
    Втора причина за да си отидам трајно од земјава е слабите примања. Првата причина е простачката околина.

Сакам да кажам но сакам и да направам.

GirlLove, Herrera and Alisa22 like this.
  8. Bridget

Bridget Форумски идол

Тишина. Ќе го гледам Bohemian Rhapsody.

M&M, senjorita-v and Animali like this.
  9. baba Rada

baba Rada Популарен член

Боли ме брига...АААСАССССААААААЈУУУУУУУУБУУУУУУУУУУУУИИИИИИИИИИИИИИИИФИИИИИИИУУУУУУ(mooning):music::music::music:

ane.bella, GirlLove, Animali and 2 others like this.
  10. The_boy

The_boy Активен член

Ќе изгубиш време

Bridget likes this.
  11. Bridget

Bridget Форумски идол

Пауза правам, да си придојдам. Боже Господе кое непоштовање спрема Фреди да го глуми лик што воопшто не личи на него, ниту заби и уста му доловиле како треба, ниту очи (тој негов длабок поглед со црните очи) ниту во тело ниту во став, туку направиле да изгледа како лик со некакви пречки во развојот. Срамота.
    Ќе продолжам, белким ќе е подобро.

tessie, Bitter-Sweet and The_boy like this.
  12. The_boy

The_boy Активен член

Иако изгледа така, добро го глуми. Ќе видиш понатака. Јас го гледав пред еден месец и.... Искрено, ме фати жал за две работи, и двете болни. Едната што ете, имал секс со камионџија а другата, се заразил од сида и починал. Квалитетен вокал, четири октави, гласовна перфекција.

13. LittleChili

LittleChili Популарен член

Па добро бе, некогаш нема нешто да им смета на „луѓево“ . Си доаѓам дома утрово, го гледам кучево со помодрено лево окце. Им сметало тоа што е врзано и што е дома, па ќотек добило.;((wtf)
    Гнаси.:puke: ( ми иди сите да ги испоубијам)

Herrera, Gosh, cresa-jagoda and 8 others like this.
  14. The_boy

The_boy Активен член

Јас сум за слободен избор на правото на жената на абортус.
    Со тоа самата си носи одлука за себе. Истотака самата си носи одлука за трајна ненамерна штета на матката при корнење на малечкиот плод кој би бил бебенце после некој месец...

Знаете, елџибити депонијата и законите за абортус по светот водат до едно: намалување на човештвото.

15. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Има една комшивка што секогаш кога ќе ме сретни прв муабет и е дека и изгледам ослабено/здебелено. Се-ко-гаш.
    Зошто бе по тоа им судите на луѓето? Зошто скоро никој не се прашува која е причината заради одредена промена кај некој? Како беше она, скоро секој приметува дали си ослабел/си се здебелил, а ретко кој забележува дали си добар или не. После зошто толку луѓе кои се несигурни во себе, не се сакаат, имаат ниска самодоверба и комплекси. Не негирам дека и јас спаѓам во нив.

Покрај тоа што толку многу килограми стопив и уште толку ќе топам, ваквите коментари знаат и те како да ми мавнат на психа. Порано беше "Леле колку си здебелена", сега е: "Ослабена си ама уште треба уште си дебела". Ооокеј. Оставете ме барем да се справам со моите несигурности што ми ги набивте.

16. John Snow

John Snow Форумски идол

Ај од гроб да го станат ако не. Баш екстра го има доловено, затоа и оскарче си лапна.

M&M, Ketchup, Nausicaa and 7 others like this.
  17. RosettaStone

RosettaStone Истакнат член

Кој го натепал кученцето? Ако не можете да се разберете со збор дека животните не се должни да трпат насилство најдобронамерен совет е да го сместиш кученцето каде што ќе биде сакано и правилно чувано.

18. Peperutce1115

Peperutce1115 Форумски идол

Понекогаш доволно е да премолчиш за да кажеш многу.

19. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Не сакаш тебе да те замараат со прашања кога ќе се жениш ама ти паметниот се најде да збориш која треба да раѓала. Еве роди ти и зголеми го човештвото. Или чекај...немаш матка бе, да заборавив. Е нека ти порасне, па коментирај. Мене како девојка ми значи тој закон за ако утре можеби се најдам во таква ситуација, ама не гледам што тебе ти менува ако некоја икс особа абортира.

smooch, tessie, Purplelilac and 19 others like this.
  20. The_boy

The_boy Активен член

Не те сфатив, еве ќе се цитирам самиот: да, го поддржувам законот за абортус и да, ги поддржувам жените во тоа сами да ја донесат таа одлука, сѐ едно дали се во брак, дали се сингл, дали сакале или не сакале да забременат.
    Но познавам и две жени во педесеттите години од животот кои останале неплодни поради одамнешни абортуси (едната легално во западна Германија другата на црно, во Хрватска). Како и да е.