Не можам да разберам како некој озборува пред некого негов пријател, колега или што и да е и потоа оди го гушка, зборува со него, му се праи арен. Искрено, ако ми сметаш се дистанцирам, се ќе прајме муабет ама ќе стаам граница. Не ми треба лице да ми праеш, а зад себе слушам муабети за мене од тебе. Како да те ценам еве, кажи ми? Не сум идеална, но не сакам вакви работи ама ич.
Најголемо разочарување ми се овие. Овие, истиве што гласале. Овие што имаат право на глас. Е, со овие делиме воздух.
Овие што кликнале не, дали се навистина сериозни или онака саркастично? Всушност не можам да сфатам кој е поглуп овде
И овие што воопшто поставиле анкетава, ако знаат што се арапски бројки... Ко небаре сега со римски броеви се служиме, па дали има потреба од арапски.
Не знам... мож за да кажам колку месеци имам Во недостаток на смајлиња, ќе претпоставам дека си саркастична.
Ам па полесно е да кажеш БриЖита има 79 590 мислења, него седумдесет и девет илјади, петстотини и деведесет мислења... или пак
Постовите за објавување слики на социјални мрежи се преместени во нова тема https://forum.femina.mk/threads/Што-ви-боде-очи-на-социјалните-мрежи.30229/ па може да се надоврзете со ваше мислење.
Гледам. Страшно е што гледам такви глупости и од луѓе со високо образование. Како ли ги добиле дипломите?