Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Сонце. :inlove:
    Прочитав за кученцево дека оригинално требало две да се развијат во утробата, а развојот почнува од аналниот отвор па затоа е останата опашката од другото, така да кученцево си го проголтало братчето или сестричето додека се развивало. :lol:

2. irrelevant

irrelevant Популарен член

Денес научив нешто битно.
    Колку нештото да изгледа лошо и безизлезно, треба само трпение. Стресот и нервозите треба да се заменат само со трпение и со добри мисли дека е период и ќе помине. И вистина ќе помине. И вистина ќе дојде подобро време.

Два месеци буквално го живеев пеколот. Се најлошо што можеше да се случи се случи. Таман почнав да се помирувам дека среќата ме одминала и заминала без план да се враќа, се случија промени. Не само што ми се врати среќата и ми се насмевна, него ми стана најдобра пријателка и најверен придружник. Толку многу не сум навикната на среќа што толку многу ми паѓа чуден периодов и јас нема да бидам јас ако сега додека се е совршено не заебам нешто, овој пат со страв и сомнеж дека после вака добар период ќе дојде некој огромен гигантски лош период кој ќе ме уништи.

3. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Шефицата кажа гупа смешка, не се насмеав, искрено, неќу да се смеам коа не ќе ми се смее, како да кажам не сакам смеење со сила.
    И ете ја сеа го Кренала носот.
    Ми се извештчи за чао.
    Хахах

4. Lunadeeztac

Lunadeeztac Активен член

Роденденот годинава ми помина прилично емотивно. Истиот ден уличното маче кое го хранев го најдов целосно смачкано на улица. Го видов татко ми со букет во рака и потонав во солзи. После тоа пак се расплакав заради една бабичка. Претажна глетка е да гледаш мало измачено женче кое е на залезот од животот, сиромашно, со болка во очи. Се труди да помине улица, а никој не ѝ застанува. Нема да го заборавам тоа.

Понекогаш страв у коски имам од тоа што животот ми приредува. Не ме исполнува секогаш да бидам среќна и сè да ми е под конец. Некад го почитувам тоа што животот знае да ме истреска од земја. Океј е. Кога ме исфрла од колосек - само тогаш можам да се приземјам и пак да соберам сила за понатаму.

Навидум „совршеното“ не е тоа што ми треба. Вистинското е тоа што ми ја храни душата.

Last edited: Nov 20, 2019
  5. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

6. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Колку е преубаво и неописливо јако чувството кога за прв пат ќе ти се обратат по звање.

Е тогаш осеќаш гордост, радост, важност и благодарност за твоите што те школувале.
    Тогаш знаеш дека си на вистиниот пат и се движиш со голема брзина за да си го исполниш сонот.

Секој знае низ што поминува едно просечно семејство за да школува деца, ама крајот е битен.

Сигурно со тек на време се навикнува човек со професијата и звањето, ама препрејако е чувството кога прв пат некој повозрасен од истата професија ти се обраќа со почит и те гледа еднаква со него/неа.

7. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Ова е како "vanishing twin",слични нешта се случуваат и кај луѓето.
    Стварно е слатко кученцево. :)

prominent, piksooki and Amellie13 like this.
  8. Rama

Rama Форумски идол

Бракот веќе не требало и не смеело да биде институција со онаа истата важност од порано?
    Ах што ви направи овој 21 век(малку иронија) векот си е арен, ама луѓето не чинат бе, јас не знам што давате 5762 ветувања и колнења на љубов, верност и се нај нај, кога едноставно не сте луѓе да ги исполнете тие ветувања|(
    Модерно време е, и слични тие срања не ви го белеат образот веќе, се е до вас самите, и престанете веќе поради сопствен бес да уништувате и разорувате цели семејства:devil:

9. piksooki

piksooki Популарен член

Абе јас не знам што куче ќе беше:lol: Тоолку па слатко нешто кога спие сонува и си мрда цело време|-):inlove:Да го земеш и гриц гриц гриц:sun::l:Глувче мое слатко:sun:

10. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Погрдо нешто од Моцарт бонбониера нема, а скапи се. |(

11. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

За сѐ, ама апсолутно за сѐ во животот треба да имаш карактер.

12. Chopard

Chopard Истакнат член

Не е лесно да сакаш гламур и пари. Ова е за сите старлети.

Ај од денес решавам инфлуенсерка да бидам и по инстаграм и фб шминки да рекламирам. Усти да ми пунат со хијалурон, врв на слава ќе е да ме венча Макрон. Луј Витон, Версаче, Прада ќе бидам со цицки силиконска дада. Сваровски нокти околу волан ауди, сакам се што курвањето ми нуди. Поклончиња скапи сакам да имам, од sugar daddy's да ги примам.

Сериозно кои глупаци од машки купуваат поклони и им плаќаат на ваквите. Срамота е да кажам знам девојки што сакаат за нивно друштво да им биде платена вечера, без да има бакнување, за некст левел да не збориме.
    Типките '' користат'' вечера, а потоа се чудат што ги зборале дека се курви. Пак да се чудите, да ви ебам спечалот во цицки.

13. Цвет88

Цвет88 Форумски идол

Сдк добив 4ка на лото.
    Цели 200 денари.
    А сите 7 бројки ги имав, у различна колона нели нормално...
    П.с. прв пат нешто на лото да добијам.
    Знам знам, ко мало дете сум.

14. FallenAngell

FallenAngell Истакнат член

ке ве замолам никогаш да не и кажете на трудна жена дека не и е ништо затоа што незнаете во каква ситуација е и што се трпи...дознав денеска дека мн ниско го носам бебушов може и патолошка да земам...душата ми плаче само да е се ок....

15. Madam-A

Madam-A Популарен член

16. Leviosa2503

Leviosa2503 Популарен член

Who hurt you

Gosh, tirkenbal, Purplelilac and 11 others like this.
  17. honey.11

honey.11 Истакнат член

Која е потребата да се гледаат други и во живо и по социјалниве мрежи ?

Зошто се потценувате себеси.....

buba4e89 and Ugly Duckling like this.
  18. Slatkata00

Slatkata00 Истакнат член

Добро утро :coffee:

prominent likes this.
  19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Како тоа ви се троши време на глупости, мене само на паметни работи. Ама тоа сум јас.

Crna Dama, hermosa and prominent like this.
  20. Bruce10

Bruce10 Истакнат член

Признание, денеска слушав песна од Саша Ковачевиќ на радио и ми се бендиса и сеа се плашам дека ќе станам турбофолкер. :)