Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Медитирав со гајд пуштено на телефон, а до мене бебе лежеше, се занимаваше со глодарка; кога завршив, гледам бебе спие. Медитацијата ја успала. :lol:

2. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Не можам да ја најдам "Испукајте се" па тука пишувам.

Дали е фер ова што ми го прави сопственото лице? Цел живот се мачам со црнки и бубулици никако да ги снема, сега толку ги посакувам месец дена лицево стакло чисто.

:!:трудна сум, сакам женско, ми кажаа ако имам бубулици женско ќе е

WildMk, Idedemja and *Amethyst* like this.
  3. нина122

нина122 Популарен член

Читалната ќе работела 24/7 а парно има само до 22:00 часот навечер, во последно време ни до 22:00 навечер нема парно.. Не сум мрчало, ама едно нешто кога правите, како треба да се направи барем, а не вака половично.. Океј ќе одам таму да учам до покасно и што, ќе мрзнам и ќе учам?

4. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Која уживанција било човече покриени нозете со кебенце, и чашка свеж сок. :sun:

5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

:angel:

edna_malecka likes this.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Да не испадне давам идеи, ама како за време на модерни технологии, достапност и вмрежување, многу сте ми опуштени во филмот глумење битни на работа, па манипулативни игри, па драма, па интриги, па глумење лево маде, па нешто жарење палење. Но... еден добро скоцкан мејл по добро пукнат филм на интегритетна личност на која и е пун курац од вас и веќе и е сеедно, како и вртење на два телефони кои ќе ве срушат пошто и онака сте климави, лесно може да стане вашата реалност пекол.
    Не бидете глупи и почнете да работите на себе си да не бидете погани дебили зошто најубаво се рушат таквите ко вас.
    Да не речете не сте знаеле после.
    Вашето лошо однесување и до вие бидување плескајца денес ги двои само еден СЕНД. А не како порано, писмото ќе го земе портирот, па архиверката, па секретарката, директорот може и никогаш. А такву испрдоци никој не сака, особено кога ви го знаат голиот газ сите.
    Така да, не бидете глупи, однесувајте се ко луѓе.

Glowy, stetoskop, senjorita-v and 7 others like this.
  7. Rama

Rama Форумски идол

Додека порано обожавав да зборувам на мобилен, сега очи превртувам на секое ѕвонење на телефонот, и едвај кревам со длабоко издишување, бидејќи знам дека следувааат мачни филозофии за слушање:D

Glowy, stetoskop, senjorita-v and 7 others like this.
  8. edna_malecka

На пола приказна губам концентрација што ми прават муабет и на крај викам добро.

KiT and Lavender4 like this.
  9. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Сакам календар од Флимовски; сакам врамен портрет и дукс од Нина Симовска; сакам планер и тефтер од moooki; сакам беџови и обетки од 5.do.12; сакам торба од Foreground tote bags ; сакам саксија од Atelier Foliage; сакам подметачи од Nomad studio; сакам обетки и ланче од Artemis; сакам принт од Андреа Бојковска; сакам шоља од Шарено Ќоше; сакам маичка и дукс од Dreadpen. Само да имам малце повеќе $$$...

10. Acronia

Acronia Истакнат член

Одлучив да стапам во еднонеделен информационен мрак.
    Без јутуб, интернет, нервозни луѓе.
    Се пакувам и одам во дрвена куќарка меѓу волците и мечките.
    Ќе цепам дрва, заливам зимски цвеќиња.
    Може и некоја слика ќе ви ставам, ама може и нема да не речете дека е фејк...
    Убав викенд луѓенца. :f:

Ljubova, senjorita-v, Rioers and 7 others like this.
  11. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

А кој ќе ти готви?
    :wasntme:

12. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Шпоретот, кој ќе и готви|(. Шпорет не е информациско средство:D. Сеуште:wasntme:

senjorita-v, raww, Peco and 4 others like this.
  13. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

Во право си :D помешав no technology

@Acronia најсериозно се шалам бе ми се лути;)

14. Acronia

Acronia Истакнат член

Нешто спремив дома, нешто таму ќе купам ако не се лоши временските услови. Ако се, нема да се хранам и тоа е тоа. Детоксикација Ајрон, ти предложувам да пробаш. Cheers. :d:

senjorita-v and Ajronmen like this.
  15. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Сакам за момент да го имам паметот на овие Македончиња што живеат во утопија во државава и дека доволно е народот да почитува закони и све ќе биде во ред.
    Онака што мислат дека никој што е на власт не краде и не лаже, само народот е крив што не плаќале повисоки даноци и дека е луксуз да можеш во рок од три зимски месеци да си купиш нова јакна и чизми, а летото да тркнеш до Охрид.
    Или што се смеат на сите песимисти кои изгубиле надеж дека нешто ќе биде како што треба, нарекувајќи ги мрзи, па каква младина биле, па требало тие да бидат иднината на државата или како тоа млад човек да немал визија за иднината.
    Пред носот им ставаш дека приборот за јадење у влада вреди колку еден трособен стан, ама тука добиваш коментар дека така мора зашто нема сигурно у влада да јадат од селски лажици. Пред нос им ставаш за стотици измамени и несоодветно казнети обични луѓе ама и тука слушаш дека ти не си бил судија и дека чим судот одлучил виновен во тешка сообраќајка дека е невин, невин е. Или дека чим поголем криминал е продавање марули на тезга од претепување на дете до смрт зашто така одлучиле, не сме биле ние правници, така требало.
    Дека супер било што све поскапува, ех па шо сакате, со 1000ка да спремате ручек и вечера, аа цврц, мало морген, да видите како е да се живее во сиромаштија.
    Дека обичните смртници со коли загадувале, дека народот е крив за огромен процент на корупција иначе тие горе си се океј, дека сами сме криви што во болница ѕидовите над глава ни се рушат зашто не сме мрднале.
    Само продолжете, за жалење сте.

Абе слепи ли сте, глупи ли сте, еве не знам.

16. KiT

KiT Популарен член

Леле и ја понекогаш така, велам добро а немам појма што рече последно и кога ќе ми каже ма, пред пола сат ти кажував.. :$ ^_^ :rofl:

edna_malecka likes this.
  17. edna_malecka

Имав еден бивш, манипулатор, лажго, насилник, токсичен, болно љубоморен, што ме остави без комуникација неколку месеци едноставно си отиде без збор, без муабет лице у лице.
    После неколку месеци ме бараше, братучедка му се ожени, и може разбра колку е саат, ме бараше да сме искочеле ми пишуваше и ја му давав надеж као да да ќе искочиме.
    Прво го прашувам "ќе ми бидеш сведок у матично?".
    Се чуди. Илјада прашања ми постави.
    Му викам "ќе се мажам за друг".
    Ми пиша човекот толкав тестамент.
    Си доби "seen".

Кузнај што си мисли сега.

Сега па ме тера нешто да му пишам да правам днк анализа демек по грешка од него родив дете. Да му правам стресови пак.

Indiegurl likes this.
  18. f.girl

f.girl Форумски идол

Зошто воопшто остануваш во контакт со таков човек?

cresa-jagoda and KiT like this.
  19. edna_malecka

Не сум во контакт со него скоро година од кога му кажав дека ќе се мажам за др.

20. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Телевиса презента... Зашо сте вакви? И како ви текнуваат вакви работи? :doh:

raww, cresa-jagoda and Youknow like this.