Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. marama

marama Форумски идол

Имав толку нешта во план, речиси сигурни да почнат да се остваруваат и со само еден повик се пропадна во вода. И почнав да плачам како лудача, зошто не знам на каде да го фатам сега патот.
    Личноста со која можам да направам муабет, да се потпрам на рамо и да се исплачам нит е тука, нит па можам да ја добијам.
    Се чувствувам ко во дупка од која не гледам ама баш никаков излез. Ма ни трошка надеж.
    Проклета година!

2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Си ги гледав лајкнатите страници на фб-во и се мислев на шо банани сум била. :D
    Какви глупости имам лајкано... :D Топла шоља <3 :D Едно време имав лајкнато 7.000 страници, па скратив на 3.000, ама уште имам за кратење. :D Можам и сите да ги забранам, ама интересно е да глеам шо глупости сум допаднувала. :D Eве на пример, дознав дека сум била у војната у 1945 година. :D Буби го боле меот. :rofl: Ама ти е убава косата, „Брилијант“ ли користеш?

Можда е петок, али има да спијам, ауууу. :rofl: Кој ќе ме разбуди сабајле, чу га патошем. :rofl: Ај, ја порано ве напуштам, па кој ќе биде последен, да не забораи светло да угасне. :hai:

3. natemila

natemila Популарен член

Бившиот ми маж подигнал кредит, хахаа дојде да се пофали дека го земал. Многу ми е жал што се зезна, му кажав што треба да купи за новата школска година, успат и гардероба, а успат и уплатниците хаххаха. И тој се покаја што дојде хахахха. Ете тоа сакав да кажамм :D

Sawyer, vickyy90, anggell and 4 others like this.
  4. Daydream

Daydream Популарен член

Седам кај мене во соба и ги слушам моиве во другата соба како прават некои сериозни муабети, задлабочени двајцата, тук-там ќе наслушнам нешто, па нешто нема да наслушнам, ама луѓево нешто ми се шушкаат... :^) Ама кога зборови како неверства, абортуси, бремености, грабнувања, пукања почнаа да се спомнуваат и повторуваат - крвта ми се смрзна. :| Си викам што е со луѓево? Што е со муабетиве? Мора да кријат нешто. Нозе ми се пресекоа, најсериозно.

А тоа дечките да си прераскажувале турска серија. Забавно. |(

5. Samer

Samer Истакнат член

Многу сакам да станам независна жена. Сакам да се тргнам од сите и да си терам на своја сртана ,среќна. Не ми треба никој само он , и ке си направиме ние свој живот далеку од се. Се од почеток. Да заборавам се и да бидам среќна. Ке ме бараат тие мене ,ке им требам али нема да бидам тука. Може ке се покајат некој ден. Касно ќе им биде.

Elennaa, kikav and SparkyAngel like this.
  6. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Ми иде да си ја пуштам најдепресивната песна што може да постои и да плачам. Чувствувам некоја тежина во последно време, грутка што ми стои во грлово и не ми дава да земам здив. Не знам дали е поради дождов и тмурното време кои ми ја отежнуваат ситуацијата, поради ПМС или поради грижите,мислите кои ми го блокираат мозоков и не можам да размислувам трезвено.
    Тешко ми е.

7. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се повеќе ме изненадуваат луѓево, тотално без зборови ме оставаат :o :tmi: Не знам што да мислам, што да кажам :|

8. anggell

anggell Форумски идол

Едноставно не поднесувам промени ! Една од тие кои ужасно ми сметаат е промената на времето. Ме дотепа во секој поглед, ми ја исцади секоја клетка и психички и физички, уште малце и паничен напад да ме стрефи, се си е можно |( :D . А најмногу страда мојот стомак, уште едно трчање до онаму, мислам дека ребрата ќе можам да си ги избројам без проблем :| .

SparkyAngel and Summerlover like this.
  9. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

И како е онаа поговорката „Заборави го оној кој те заборавил!“
    Ех да беше така лесно, пустото то не заборава..
    Баш ко ќе сакаш да заборавиш најмногу, тогаш се присеќаш на се, на секоја ситница, секој детал..
    И баш се срамам, и од сабата себеси што не можам да заборавам некој кој одамна заборавил на мене..
    како да си ја оправдам вината и болката? ;(

Понекогаш сакам ова срцево да си го искорнам од градите за да не чувствувам ништо.
    Секогаш погрешните.. Секогаш..
    И баш оној кој мислев дека е вистинскиот.. Не знам што треба да направам за да го спречам ова повредување, премногу се врзувам за личности кои немаат намера да останат.
    Се во круг се врти, минатото се повторува само со друга личност.
    Смачено ми е..
    Како тоа само јас успевам да се заљубувам прва, зошто некогаш и другиот не се заљуби..
    Каде грешам.. ;(

deedee0, Umbrella22, eliesaab and 2 others like this.
  10. bernadett

bernadett Истакнат член

Се навлеков на турска серија... Никогаш не вели никогаш :)

11. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Првата недела во интернатот помина супер,а и школото. ^_^ Се ми беше погодено,не ми се идеше дури :lol:

Summerlover likes this.
  12. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Што и да ви се случува,само смејте си се :D И ич да не ви чуе за глупости!
    Сакам да им се заблагодарам на сите кои што ми дадоа поддршка вчера,кога ме фати жута минута некоја и ме посоветуваа.
    Колку и да е позитивна некоја личност,природно е некогаш и да се растажи. Само ако после тоа си ја врати насмевката! :D

13. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Најубаво чувство?! Па тоа е кога ќе се разбудиш со голема насмевка. :wasntme: Како што викаме ние, озабена од 6ка до 6ка. :D

bittersweet, Elennaa, Lella and 2 others like this.
  14. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се сетив на една изјава од комуналец...е снегот ко се закопа овде.Биле изненадени од снегот.Кутрите тие чекале снегот во август да падни,а тој во декември... :?:

15. Madam-A

Madam-A Популарен член

Стварно не се фер надлежните што не прават опција за конечно исклучување на мејлови-известувања за секој факинг коментар, после твојот .
    Саат време чистев инбокс :doh: :doh:

16. luci22

luci22 Популарен член

Имам дома 4 тањирчиња пудинг и сеа за да ми личи дека имам повише, си јадам од сите 4, по малку.. :makeup:
    хаха лол една логика упм! :D
    али како би ги мавнала сите 4 наеднаш, тоа чудо едно. :D али не смем мама ми рече: Рецесија е Луци, мора да се штеди и да се чува!

AziskaStrslenka likes this.
  17. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Секоја жена има своја посебна убавина и шарм! :)

Attached Files:

18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Како оваа 4тата по ред од десно што е како невидлива кога позадината би била црна.

19. Lella

Lella Форумски идол

Каснам со ова, ама нема поубаво чувство од саботните излежувања. :sun: Сум заборавила колку ми било убаво после цела недела рано станување да можеш конечно да се наспиеш и изналежиш. :wasntme:
    Па и онака есенски, со спуштени ролетни, со меко и миризливо ќебенце. :mm:

И мене изгледа ме префати она есенското. :D :wasntme:

20. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Не очекувам да сфатиш, ама ова е графит од член на ККК, обесен. ;)