Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Има една група на фб за секој град посебно и нешто си пишував впечатоци и прашував нешто. И таму се искараа сите. :drunk:
    :rofl:

Аман бе. :envy:
    Инаку прашував што е coperto па кога се сипаа да се објаснуваат едни со други, па како било срамота да се праша,па како за типс сме се бунеле, па како Американците идат да шетаат а не знаат ништо, па coperto било затворен ресторан, па не било тоа типс било па не било типс било наплата за прибор за јадење.

Не си го најдоа крајот ни они. Ајде заврши денот сите на спиење.
    |-)

GirlLove likes this.
  2. doll.a

doll.a Популарен член

Читав се што се дискутираше во темата снаа и свекрва и не ми се коментираше заради тоа што ако имаш различно мислење од другиот ( а нормално е да имаш не сме сите исти) одма те напаѓаат и ти прават психолошка анализа .
    А совет се надевам дека тука не би побарала никад во врска со брак и слично зошто ми се случи еднаш да побарам за еден проблем не во врска со брак и одма ми скокна една како сум можела уопште на тоа да помислам (одма го избришав мислењето и се покаав тука што побарав и заради тоа веќе не барам).
    Не ни делам совети во категорија брак зошто и онака секој сфаќа како што му одговара.
    Затоа женски не мора одма со осуда.
    И да бидете културни и имајте милиграм срам пред да треснете безобразен збор.

3. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Како може едни те исти членки да се расправаат само?
    Не може бре луѓе вие секогаш да сте во право за сѐ, да не почитувате туѓо мислење.
    Не значи ако некој има различно мислење од вас, дека е погрешно. Може и двете се точни, само зависи од која страна гледаш

4. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Цензура. :smirk:

bertold likes this.
  5. Peanut Butter

Peanut Butter Популарен член

Се срамам Биљо, за жал не сум киднапирана. :rofl: Шала на страна, стварно веќе немаше ни за сеир материјал, а кога јас тоа го викам…

Biljarkata and bertold like this.
  6. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Ќе отиде човек на пат, сите драми ќе ги пропушти :( Наравоучение, седете си дома и имајте пуканки при себе.

cresa-jagoda, Ketchup, fbaby and 9 others like this.
  7. see.emily.play

see.emily.play Популарен член

Темата за жал служи за ситење, исмејување и празнење на фрустрации.

8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Не сфаќам неразбрани дечишта.
    Кога ќе ми рекле не. Е не. Крај
    Уште па од земја мавање како си им рекла не. Па ќе урла, ќе се мава, ќе штипе.
    Мавај се, тебе ќе те боли.
    Ем нема да го добиеш тоа шо го сакаш, ем ќе те боли.

9. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Одредени доктори (не викам за тука, општо) изгледа не знаат дека жените во абдомен имаат желудник, црн дроб, тенки, дебели, слепи и глуви црева, жучки, јајници, мочни меури и сапуници, а не само матка.
    Така да, не секоја болка во стомак е нормална кај жена и поврзана со циклусот.

А да, и дека факинг неподносливи менструални болки не се нормални.

Last edited: Jun 26, 2023
    cresa-jagoda, Gosh and Angie1432 like this.
  10. fbaby

fbaby Популарен член

Минута молк за нас што ја пропуштивме драмата. :D

11. Corika

Corika Истакнат член

Koleska moja posle 10 god vo At resi da se vrati Srbija,dovolno i bilo tuginec vo zemjava,si napravila kuka imala zastedeno..saka ostatokot na zivot bes stres i so familija da si go pomine veli: dosta praznici svadbi,proslavi preku Kamera slavela...
    Me podzamisli so edna recenica: trcejki za pari roditelite mi ostareja,vnuci porasna,deca ne mi znaat za familijarna ljubov...
    :?::?::?:
    Dali i jas na 45 god vaka ke razmisluvam? Dali i jas koga ke se realiziram kako roditel toa ke mi pominuva nis glava?
    I zosto sega ona bi nosila deca vo Srb tek da se ucat tamu,koga ovde kolku tolku imat svoi drugarcija?

victoria and Adidas888 like this.
  12. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Јас па поинаку размислувам... добро е шо сум странство, детето ќе ми има пак другарчиња, нема да омаловажува некој оти бил црн, жолт, арап или муслиман пошо тука сите се мешани, ќе има подобро образование, ќе ми останат пари за да можам одмор да си дозволам со фамилијата, и дефинитивно не ми е стрес како шо ми беше во Мк оти баш таму се трчка и после работа за пари оти платата не ти стига и немаш време дома да се завртиш. И таму и ваму се работи 8 саата. Али се зависи кој како си е навикнат, ако не можеш да се оделиш од балканскиот менталитет, кај и да одиш исто ќе ти биде.

13. Евроазија

Евроазија Истакнат член

Форумов деновиве е многу напнат.:sweat:
    И времево топ се сложува со неговата ситуација.

Herrera, doll.a, sino.o.oka and 2 others like this.
  14. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Ја пошта пред слободен ден НЕ о-тва-рам!

Ми е гајле и да ме депортирале назад, и да ми остаил наследство некој прадедо од Аустралија.

Фрлам лепо се тоа у фиока у биро, ќе читам коа иам некој чќљ ден, да не ми е поарчен за џабе.

15. bertold

bertold Популарен член

@Biljarkata, денес изгледа има генералка, цело време се брише. :D

Peanut Butter likes this.
  16. нина122

нина122 Популарен член

Денес се договоривме да јадеме од исто место со колегите, и сите кажаа што сакаат, и јас кажав, и кога дојде нарачката да му дадам на колегата пари да го плати моето бидејќи требаше да оди пред зграда да го земе, ми рече не ми давај пари, за тебе не нарачав.. Онака без објаснување без ништо, како сосема нормално да е така да се однесуваш со некој со кого поминуваш 8 часа на ден.. Детето не зборува многу, не помага воопшто, никогаш никаква помош од него немам добиено, ама ова денес ги прели сите чаши, осеќам како проблемот да му е лично со мене.. Јас нит кодошам, нит се жалам, никогаш ништо немам лошо направено, напротив, секогаш кога и да ми побараат помош, прва сум да помогнам.

17. doll.a

doll.a Популарен член

Ова е многу идиотски од негова страна. Ипак станува збор за јадење. И да ти е некој човек арогантен и да не го поднесуваш не е убаво за храна да направиш така.
    Најдобро е да разговараш со него и да го прашаш што е проблемот.

cresa-jagoda, Gosh, Anie93 and 4 others like this.
  18. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Не, овде сама се избришав, ми се споија жичките ко видов дека ме избришале, па не видов во која тема постирам.

Така демократија, оооо прогресивна левицо:inlove:?
    Ако, ни прв пат, ни последен:mm:

bertold likes this.
  19. Corika

Corika Истакнат член

Neznam eve iskreno ne mi e kasnp zosto taka se resi,i zosto misli deka dole ke i e podobro....
    Jas sum 16ta godina veke At i nikogas ne sum pomislila za nazad...I bas me podzamisli fali i moite deca taka bi se osekale,i dali i jas bi posakala takvo nesto

20. Anie93

Anie93 Популарен член

Трет пат во живот јадам овесна каша, сега деновиве сум во некој активен филм на каши влезено, па спремање за на работа, па се по ред :lol:8)(hollest):music: