Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Anyshka

Anyshka Популарен член

Јас само за свадбата гелни и толку, едвај го извадив гелот, и тоа мали ми беа, ама гелот ми сметаше, па кога сакаш да ги извадиш тешко се вадат, и ми се оштетиа моите нокти, моите брзо ми растат, само ги кратам, ги турпијам и лакирам со лак во неутрална боја, плочката ми е тенка и кога многу ќе ми пораснат мислат вештачки ми се, ама не сакам многу долги нокти, не сакам па ни до живец, од 10 години си пуштам нокти ама не толку големи.

nextredstyle, eliesaab and SummerGirl like this.
  2. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

На темава.
    Само што ми излезе видео демек споредба меѓу две жени од кои едната има ботокс, другата не.
    И оваа без ботокс ѝ се познаваат линии и брчки кога ќе крене веѓи, ќе се насмее и намршти, а на другата не.
    Само што кај таа со ботокс гледаш дека толку ѝ е оптегната кожата што едвај може гримаса да направи, ко парализа да има на лице.
    И женава без ботокс многу поубава ми беше.

Last edited: Dec 12, 2023
    nextredstyle, Anyshka and SummerGirl like this.
  3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Од естетски корекции имам само заби. Ако се смета тоа како одговор. Не ги ставив за да се фалам, туку затоа што морав. Друго немам намера да менувам. Задоволна сум од облините. :D

4. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Често се прашувам зошто почнаа луѓево да прават 'дискриминација' и по фб, коа ти честитаат роденден пример, ги делиш луѓево. На едни срце им ставаш на други лајк.

Anyshka, SummerGirl and Miss666 like this.
  5. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Епа едните им се поомилени, поблиски, поише сакани, другите се помалку битни или скроз небитни па проценуваат како најправилно да изреагираат, добро па и со по еден лајк ако те удостојат, можат и слободно да изигнорираат па ти биди будала и пак честитај им нареден пат.

Еее да не беше фејзбукот мало морген шо ќе знаеја коа ти е роденден, уше помалку па да ти честитаат..

Инаку не се замарај со тоа, се е фејк и ради реда и ништо не значи.
    Со дела ќе ти докаже некој колку му значиш, а не со емотикони и реакции на социјални мрежи. :)

6. Hisha

Hisha Популарен член

Се е тоа ок, ама ја лично мислам дека исхраната игра голема улога.
    Било што да користам ако јадам глупости текстурата не ми е иста, не ми е исто лицево како, кога ем јадам убаво ем менувам навлака за перница, пијам вода и го чистам ..
    За корекци, сум за, и би направила неколку во годинава што иде, умерени секако.
    Животов е краток за да не пробам се што сакам.

Космонаут and joy1 like this.
  7. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Ех, да бидам жена шо не се пали на ружни мужи бар на еден ден...

8. Hisha

Hisha Популарен член

IMG_2459.jpeg Не знам колку сте приметиле, секоја година има ваква елка.. па ако сте во можност, израдувајте некое детнце..

MeowMeow and Vikktorr like this.
  9. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Кој честита уште родендени на фб на ѕид на познаници? :^) Одамна не го правам тоа, честитам на луѓе што ги сметам за повеќе од познаници и тоа или во порака или слика ако објават им пишувам во коментар (обично на роднини). Мислев на тоа честитање по ѕидови на рандом луѓе со кои можеби не си велите од едно здраво повеќе ако се сретните случајно одамна му помина модата, во 2010 честитавме на све и свашта.
    Мене уште некои од постариве генерации ми пишуваат на ѕид, ама ако не ми е битен фактор минува со лајк. :D Секако најмалку 90% од тие што честитаат така нема да се сетат дека ти е роденден без фб да ги потсети, што укажува на фактот дека не треба да им се придава значење.

10. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Таквите ги избришав од фб. Честитам роденден и на ѕид и во порака. А некогаш се јавувам. Памтам родендени. Тој што заслужил добива честитка од мене. Не само за роденден. И за друг повод.

Amellie13, Anyshka, GirlLove and 3 others like this.
  11. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

12. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

Болесници

Biljarkata likes this.
  13. Herrera

Herrera Популарен член

Денешното расположение со рефренот на песнава , волумен ако може да се појачи :rock:

I'm going in hard, I'm going in one, two, three :rock:

Malesia likes this.
  14. Mnik

Mnik Популарен член

:rofl::rofl::rofl:
    не е се' во ружноќата, не се нервирај:rofl::rofl:
    Јас одамна уште ради вакви "досадни" да ги наречам, тргнав опција за пишување на ѕид од други луѓе. Скрив и кога ми е роденден, да не ми пишуваат пораки. Сега ми честитаат само тие што знаат кога ми е роденден. Живеам ко пред 50 години. :rofl::rofl::rofl:

15. Celltica

Celltica Форумски идол

When Konstrakta said "gledala je svoje lice u ogledalo, gledala je svoje telo i plakala i plakala" I felt that :D

16. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Многу сум тажна и нервозна и све
    Ми иде сѐ да избришам, скроз да сменам околина, све освен факсот би сменила. Сѐ

17. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Јас кога носам редовно шминка кожата ми е поубава, ваљда зашто многу потемелно ја чистам со средства и не го чепкам лицето.
    Не ми е јасно зошто сте запнале дека тоа е штетно? Па не ја јадете шминката туку ја ставате на кожа што не пропушта туку така и ја отстранувате.
    Искрено муабетиве за тоа коооолку другите ве осудуваат се баш pick me vibes, буквално никому не му е гајле ако не се шминкате.

18. Mnik

Mnik Популарен член

same feelings today. :@ само факсот ич не ми фали:rofl:

Feminka22 likes this.
  19. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Вистина е она,
    најдобрите денови и моменти се секогаш оние најнепланираните. :l:

st-el and Dilajla123 like this.
  20. Dilajla123

Dilajla123 Истакнат член

Ќе ти се надоврзам на постов ,зошто го опфаќа фејсбук,а баш сакав да чкртнам баш за ова што сакам да го кажам.
    Мене не ми е јасно,зошто некој има потреба се да лајка.Еве би посочила една далечна роднина,на секој мој пост веднаш лајк.А јас не споделувам семе синапово објави, туку нешто така од едукативен карактер и навистина би сакала некој да го прочита.А прилично сум сигурна дека оваа не знае ни да пишува ,а не тек да отвори да прочита.Зошто тогаш лајк?Навистина не знам која е поентата.