Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Realist1

Realist1 Популарен член

Baraj me za kafe ako imas vreme be i ic da ne se zamaras za vozenje ja cela evropa ja svrtev, samo vozi si po ogranicuvanje na znaci i nemas maka

2. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Јас сум ко тебе, А бе едно здраво само шо праиш, како си? И чао.
    Не вреди муабет со вакви луѓе.

simoncelicius, SummerGirl and Stark like this.
  3. Deus ex mahina

Deus ex mahina Истакнат член

Ако си играш со мочковци, само ќе те измочаат. Игнор.

Stark likes this.
  4. Stark

Stark Форумски идол

начукал 30 години, се оженил и ќе зборува вака... си велам некогаш дали сум премногу мек ама не че да е то. :)

5. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Ама како ќе се подобрат условите доколку народот не бара, особено во оваа држава?!

Друга работа, се запнавте со тоа кукањето, “во наше време”, полски вц-ња (facepalm) и сл. патетични филозофии. Никој не бара најнови системи на изолација и климатизација, туку во училиштата НЕМА основни. Исто така, благодарение на климатските промени забележуваме лета со екстремно високи температури кои траат од мај до септември. Значи зборуваме дека нема основни услови за одржување на настава!

Ама од “ќути има и полошо” и “во наше време” сме дојдени на ова дереџе, каде идните генерации треба да минуваат низ ист или полош терор како некои пред 20-50г за да научат дисциплина!!1!

6. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Абе глеј, кај нас протест еднино против геј бракови имаше, и тоа добар дел од тие шо излегоа со децата газето им свири коа идат со другарот на пијачка, а па за мајките шо се имаат меѓусебно лапано и драпано по смрдливи вециња у Балет немит везе...

Е сеа, место да се излезе да се протестира пример за воздухот оти можеш да го видиш навечер, и ако прднеш у црвеното, ќе се замозапалиш, тешко, оти у тие месеци се седи дома рак да не фатиш од него.
    Али ќути, битно има воздух, каков таков, кој ти го дава.

Сепак се знае, се има приоритети пред клими, сапуни, гз папир, чипирање на миленици, несерење и ркање по улици, нефрлање ѓубре преку трети спрат, чист воздух, лекови, хемотерапија, инсулин, невозење ко бомбаши самоубијци по улици, смртна казна за силовачи, само економијата да ја опораиме и се ќе ни тргне...

Само кој ќе може да им објасни на жртви по вокација дека ако си стока и не те бива за се она миминално цивилизирано однесување и култура погоре, за поголемо нешто као пример ДРЖАВА Н И К А Д нема да те биде.

Оти по милијардити пат, народот е државата. Среќен 8ми септември, за многу години, небитно шо вчера беше. И онака ние држава само на тој ден бевме, у таа 1991та и никад поише.

Last edited: Sep 9, 2024
  7. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

На некое рандом српско меме на Инстаграм, некој Хрват пишал ,, Makedonci otkrili Internet ,,. :rofl::rofl::rofl:

Затоа поштуем Хрвати.

Biljarkata and Adidas888 like this.
  8. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Море жива ходеча брука сме, цел свет се смее со нас.

9. Wideperpetual

Wideperpetual Истакнат член

Не бил тоа хрват сигурно туку србин србите не зезаат така во секоја прилика пишат македонци открили ово оно мамето нивно шовинистичко

10. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Ц

11. Dominodancing

Dominodancing Истакнат член

12. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Депресијо, welcome.
    Ќе плачам за брзо за тие 40+ :yawn:
    Не се работи на вакво време. Страшно

BrinetteGirl likes this.
  13. Herrera

Herrera Популарен член

Времето е О Д Л И Ч Н О :rain: :inlove::rain:

Свежичко, чист воздух , не мириса на испотени мишки од народот , се диши конечно , милина :inlove:

А тек Октомври ко ќе дојде, охохоооо , баш да се ушушка човек ..... ах убавини :inlove:

14. Eni.r

Eni.r Популарен член

Престанав да се грижам за луѓе што не ми се ништо. Го пријавив бившиот за вознемирување и претење.

Ava.84, Herrera, Realist1 and 2 others like this.
  15. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

Ама поентата е сите сме исти под условите шо растиме. Условите не се исти. И не зборам само за бумери, еве и миленијалс забораја колкава "војна" (т.н. во интернет простори :D ) беше против нив за истото сега да ги прат со наредната генерација. Башка шо, сите зборават дека уствари ние постарите ги растиме помладите. Ако имаат маани како генерација - ние сме криви. И ако ги наречиме дека се од мочка праени не е по автоматизам решен проблемот (доколку постои) туку конструктивно би требало да се види како да се реши нештото.

16. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Здравјето ми е сѐ полошо.
    До кога вака не знам.

eliesaab likes this.
  17. DS10

DS10 Истакнат член

Ноември и февруари мене секогаш ми се фаворити, а и најубав вајб имаат. Го сакам и декември ама празниците го засенуваат тој вајб. Јануари ми е ужас, го неќам.

18. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Поентата на животот е секој ден да смислуваш што да јадеш, да переш садови и да усусаваш... Prove me wrong.

19. Stark

Stark Форумски идол

Како сум го погодил денот.. најтешкиот тест како за прв пат, Плетвар врни тура, коли на сите страни. Ми се случи една незгода ама добро реагирав, и сега ја испроцесирав сеа повеќе се плашам од претходно...

Од спротивна лента, на сио дожд што беше, од приколицата на камионот ми се истури вода и ми го покри целиот видик, скоро 3 секунди не гледав ништо пред себе... среќа не возев нешто брзо околу 60-65, и надесно заминав,две ленти беа и пополека успорив додека брисачите да исчистат..

Брат ми добри си е како и секош, за то не се грижам толку многу, колку што се грижам ахх да си беше нормален, да си имав личност до себе да си позборуваме, да прајме работи заедно... Јас сум 185цм, тој машал 190 пораснал. Да беше здрав прав, че јадев ќотек од него. :D

christinnn, MeowMeow and FridaodaMk like this.
  20. нина122

нина122 Популарен член

Прочитав некаде за некое прваче што кога му дале сликовница во школо(книга), пробал со рачињата да зумира исто како на телефон и ми дојде интересно..