Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Ги пратам:rofl: да им отворат чет, сами против себе да си пишуваат. Веќе нема шанси да не ги приметиш, колку и да измислуваат нов живот.

Mumoftwo30 and SummerGirl like this.
  2. ArabellaStarfall

ArabellaStarfall Истакнат член

Кој тоа?

3. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Па дупливе профили, хахаха. Веќе апла се познаваат, си викам да им отворат чет, пошо сами си одговараат.:rofl:

4. Stark

Stark Форумски идол

Me setivte deka sum dupli :worried:

5. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Гомното од зграда што чува агресивна акита, лично го видов како со ногата замавнува за да го избрка мачето што ни седи пред зграда оти неговото спешал сноуфлејк гомно од куче се пушта на све живо и диво. Само што го виде мачето преку стакло, фати да ржи и бесно да се тегне од ланецот, и немаше маска. Патем истово куче има нападнато три други комшиски кучиња, сите со мал раст и едно девојче од влезот. И сите му преќутеле ради мир у кучи.
    Е ја видам ли да им направи нешто на мачињата, ако не го испријавам секаде, еве на.
    После не пуштале газди кираџии куче да чуваат. Е нема да пуштаат.

MeowMeow, FridaodaMk and SummerGirl like this.
  6. Realist1

Realist1 Популарен член

Сдк, пукам пуканки земам пиво и чекам да кажете кој три бевте и шо се случи. Дромките не си играат :D
    IMG_1249.jpeg

7. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Три е непарен број, дали една против две или како било (highfive)

Mumoftwo30 and Realist1 like this.
  8. нина122

нина122 Популарен член

Деца од 12-13 години ми се дерат намерно под прозор во 3 по полноќ и од такт ме вадат да станам од спиење.. Јас не знам што прават родителите додека децата им скитаат во 3 по полноќ во најпрометна населба во Скопје, Дебар маало и вознемируваат луѓе.. Значи сфаќам дека се деца и се тоа, ама не може да го реметат цело маало поради тоа што нив така им е интересно, башка што и на нив им е време за спиење веќе.. Јас немам 50 години, сфаќам и искачање и дружба и се, ама не може луѓе да вознемируваш и под прозор намерно да им се дереш..

MeowMeow, Wojak, Selena01 and 3 others like this.
  9. rusalka

rusalka Истакнат член

dzabe e i da im se lutis i da im vikas , imaat energija i mora da ja trosat za da zaspijat normalno , i tie bi poinaku da ja trosat energijata ama jbg toa e...

10. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Нешто што треба да се сфати е дека лекувањето не значи дека никогаш нема да се мачиш и сите лоши нешта ќе исчезнат, туку значи дека кога ќе ти биде тешко, ќе бидеш посилен и поспособен да се избориш. Нема идеално, нема совршено. Животот е и спокој и патење, и болка и задоволство, и тага и радост, и надеж и очај. Некои денови ќе се осетиш поразен од животот, уназаден во прогресот на лечење, неуспешен. Меѓутоа работата е што тоа е дел од сè, константно борење за себе, константно адаптирање, константно прифаќање и на лошите емоции како и на добрите. Океј е да не се осеќаш добро некој денови. Океј е да си незадоволен, или тажен, или очаен, или заглавен во монотонија. Океј е да не знаеш што да правиш во одреден момент. Ама нема откажување. Нема "тажен сум, животот е срање, дај нека заврши". Продолжи со борба, продолжи со работа на себе. Ионака животот ќе заврши.

11. нина122

нина122 Популарен член

Каков махер сум за да изгубам ствари ејј.. Си купив стаклен сад за храна, со три прегради, викам ај ќе го земам овој, ако е поскап, ама ќе си го чувам.. Човече јас не знам каде и на кого сум му дала нешто во тој сад, ама мене садот ми го нема.. Прашав кај мојте, кај сестра ми, сите викаат дека не е кај нив, на работа проверив, го нема, а бидејќи бев на одмор и не ми требаше одреден период за да носам храна, воопшто не ни приметив дека не ми е дома.. И сега садот го нема, ќе си носам храна во пластични од сладолед кога сум смотана..

Biljarkata likes this.
  12. ForeverME

ForeverME Истакнат член

Ти го украле на работа
    Сеа на сите ќотек да им удриш

Mumoftwo30, GirlLove and eliesaab like this.
  13. нина122

нина122 Популарен член

Не крадат садови за храна, немаат потреба од тоа.. Јас сум го дала негде, бидејќи сама живеам и храна носам каде и да одам за да не фрлам, и не сум си го побарала одма, и нормално нема да ти го вратат после 3 недели ако ти текне на него.

14. ForeverME

ForeverME Истакнат член

Прашај ги,можеби некој во него си однел дома храна што му останала,додека си била на одмор.

нина122 likes this.
  15. halfasoul

halfasoul Истакнат член

Зборот „елеганција“ потекнува од латинскиот збор „electro“, што значи светлина. Што значи тоа?
    Тоа значи дека елегантен човек не е некој што носи брендирана облека или поседува скапи предмети, туку некој што знае да избере како да се однесува, кога да зборува и кога да молчи ...

16. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Си размислувам колку се нешто ни фали кога сме здрави, имаме доболно од се а пак нешто не ни штима, пак еј уште ова да имав супер ќе беше…
    Кога се лекуваш не е така, си поставуваш милион прашања. Зошто ова де случува? Зошто се бориш да си здрав одеднаш? Што ти е најголемата желба, здравјето и само здравјето!
    Навистина многу искушенија имав годинава, се на блиски личности.. Трпение, трпение но почнувам да снемувам енергија.. Се што е убави кратко трае де надевам и лошото трае кратко, и ќе се врати се како што треба и верувам дека сите работи ни се случуваат за да извлечеме некоја лекција.

eliesaab, potatoface, Anyshka and 3 others like this.
  17. нина122

нина122 Популарен член

Се сменија времињата.. FB_IMG_1729970339970.jpg

18. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Шо е финтава од свадби со она :
    Најсреќни да сте : M & M

Демек се кријат кај кој идат на свадба?

Selena01, mickey18 and Stark like this.
  19. ForeverME

ForeverME Истакнат член

Честитам на сите кои работат еден саат повеќе вечерва,вклучувајќи го и мм :party::lol:

SummerGirl likes this.
  20. MissChievous

MissChievous Форумски идол