Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Anonimnna5

Anonimnna5 Истакнат член

Најубаво е памук со полиестер, ако е само памук може материјалот да се тегне многу да се развлече, ова посебно за пижама имам приметено, инаку да, во повеќето случаи ако составот е само полиестер ужас е, а цените да не коментирам, 100% полиестер 2.000, 3.000 ден ставиле и тоа во продавница како women secret... Разочарувачки, квалитет нула, само пари се бркаат.

eliesaab likes this.
  2. Anonimnna5

Anonimnna5 Истакнат член

Ама не ми е јасно, карго 250ден и после си приморан ако не ти одговара да го враќаш пак по карго значи уште 250 ден, на некој дневница му е 500ден а за што? За ништо, глупости, башка јас дома имам броеви од S до Xl

Adidas888, eliesaab and Cutiepie1 like this.
  3. eliesaab

eliesaab Популарен член

И палта има само со полиестер, ужас.

4. Tomasa

Tomasa Истакнат член

Како и на пример..
    Ми се допадна една суќна која беше на куклата, и ја прашувам продавачката дали има од истата бидејќи неможев да најдам. И ми кажа дека немат, дека е само таа на куклата, и величината на суќната на куклата ми одговараше. И и велам може ли да ја симнеме од куклата сакам да ја купам таман и величината ми одговара..
    Не ми дозволија, не смееле да ги вадат алиштата од куклите..
    Па зошто тогаш стои таа суќна на излог да ја рекламираш ако ја нема воопшто да ја купиш..

5. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

И јас исто. Од различни материјали различни броеви носам. Плус не се исти броевите во сите продавници. Така да, не нарачувам никад онлајн. Два пати иам нарачано едно, ми пуштија друго. Веќе не.

SummerGirl, eliesaab and Anyshka like this.
  6. Anyshka

Anyshka Популарен член

Во Зара има некои работи и хс ми се широки, зависи и од моделот, некогаш купувам с, многу ретко м (ако сакам пошироко), ама по локалниве бутици кога ќе видам л-хл, а одговара на с-м.
    Л-ХЛ би требало да се огромни.

Adidas888 and anggell like this.
  7. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Некни влегов во една турски или арапски бутик, незнам каков е, ми се допаѓаа едни панталони, а јас обично носам 38-40. Ги земав тие величини и не ми беа таман, едвај до под газот ми влегуваа, па морав 42 да зеам. :D
    Тие арапките многу ситни у пм :rofl:

SummerGirl and Anyshka like this.
  8. Anyshka

Anyshka Популарен член

Јас фармерки и панталони носам 36-38, некогаш и 34 ми се точни, пред некој ден во Зара пробав 36 и како вреќа ми беа, огромни.
    Во локалните бутици 34 се за деца, 42-44 како 36-38 се.

SummerGirl, eliesaab and Adidas888 like this.
  9. Sucubus

Sucubus Истакнат член

Кога и е жешко на кокошката под нозе, таа гази на пиленцата за да се спаси сама.

10. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

По интернетов кружи видео од еден батец што вчера возел кај Градска со над 80, минува на трепкаво зелено и се судира со такси што врти лево и исто така мине на зелено.
    Коментарите беа дека батецов што се снимал не згрешил ништо зашто минал на зелено и имал предност пред таксистот.
    Браос. Вие златни возите 50 само кога немате предност? Ако да, јбг, оставам на карма ако постои.
    Што прајме ако место таксистот беше Брза помош или пожарна, ако место таксистот имаше веќе некоја сообраќајка и пренасочувале возила или се отворила дупка или пукнала цевка, ако во моментот го гасат семафорот оти излегува сообраќаец и ред други работи?
    Да, таксистот згрешил што не дал предност ама таксистот лошо проценил пошто сигурно не мисли дека некој со 50 ќе му дојде за толку кратко време. Тоа е како да се качувате по скали, секоја скала висока 15 центиметри, и одеднаш имате скала висока 18 центиметри и тука се сопнувате. Криви сте ама лошата проценка не е случајна туку што некој лошо ги дизајнирал скалите.

Брзо возење не е никаква случајна грешка и лоша проценка туку е курчење ради кое не треба никогаш да возиш.

11. Bratot

Bratot Форумски идол

Значи време е да му кажеме со здравје да си ги троши :wasntme:

Anaroz1 and нина122 like this.
  12. нина122

нина122 Популарен член

Чекаме слики од Бали, Сејшели, Малдиви, Тајланд наредна година..

Bratot likes this.
  13. Dominodancing

Dominodancing Истакнат член

Оваа сцена кога ја гледав како и дете мислев нема ништо појако :D

14. Zhukov

Zhukov Истакнат член

Ние не ни глумиме дека се обидуваме да се доближиме до некакви решенија на проблемите коишто одамна се јавни и јасни како бел ден, не сакаме ниту да допреме до почетокот на некакви реформи во правосудниот систем. И не само таму, се разбира. Продолжуваме да бидеме самозаробена држава во којашто правосудниот систем е само еден од газдите. можеби укинувањето на она „во името на граѓаните“ би бил добар почеток во таа насока, барем до некое разумно време кога довербата во судството ќе се искачи до некој двоцифрен број.

eliesaab likes this.
  15. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Сакам да бидам среќна

L.i.n.a.a, KiT, M&M and 8 others like this.
  16. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Try deleting that bi*ch. (fingers)
    Израз кој се користи во случај на као туѓо (ез ин не твое) општо, животно достигњење и успех.

Last edited: Feb 16, 2025
  17. crimson

crimson Форумски идол

Утре личи толку страшно што тешко ми е и да се смирам за да заспијам. А ден, како и секој друг, ќе помине.

Понекогаш вака нерасположена и разочарана се прашувам како е да си комплетно здрав, и физички и психички. За што размислуваш? Од што се плашиш?

И дури си ги гледам моите искасапени раце од игли, си фантазирам за живот што никогаш нема да е мој.

18. tweety-tweety

tweety-tweety Популарен член

Колекционер сум на фигури од киндер јајца. Но тука во мкд тешко ми оди да ги соберам постарите. Дали некој случајно прави чистка по дома па сака да му ги откупам??
    Мајки со деца што веќе им се израснати и поминат меракот би требало да има некој

19. Bratot

Bratot Форумски идол

Last edited: Feb 17, 2025
  20. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Ок, ама ај доволно беше ако не од нарцисоидни кукулејки над својата судбина(шо сами си ја направиле), хистрионичности, а и остали пат(ет) ологии...:yawn:

... Или што би се рекло:
    That"s enough Internet for today.

GirlLove likes this.