Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Кај нас, класната играше и ја пееше "Мешај, мешај мала сваку ноч до зоре, пењи се пењи се на стоооо" :rofl:

2. lorenn

lorenn Нов член

Нас во забавиште не носеа во Скопје во Зоолошка и на аеродромот, само што учителката беше многу неетична, пошо мене ми е мака во автобус ја и се пожалив тешко ми е, и она ми рече тешко ти е ранчето а во ранчето имав чипс и кроасанчиња 7 days и она си ги изеде ;(
    Пеевме поневини песнички ние
    Патував, патував еднаш со воз и видов и видов еден голем мост...патував, патував со авион и видов и видов голем стадион..

Miss666, Eunoia and FriendOfDorothy like this.
  3. Stark

Stark Форумски идол

Ако зборуваме за екскурзии како мали мене врв ми беше во Струмица во тој еден в шума хотел што бевме сместени, па тие оттаму локалците се собраа за да не тепаат, пошто не сме биле од нивниот град.. :D
    А ние сите 4то одделение.

4. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

За месо не можам да ти поможам ама за благо ... :D Флафи.
    wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio.gif
    То е се шо имам да кажам. :D

Gosh, MarigoldA and Munchmallow20 like this.
  5. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Некои раси кучиња низ историјата биле создавани со инбридинг, намерно пареле браќа и сестри за да сочуваат одредени генетски карактеристики. Мопс кучињата порано биле поголеми, немале испакнати очи и сплеснат нос, имале поправ рбет и поголема черепна празнина. Денес имаме буквално кутри болни суштества кои едвај дишат, мозокот им е сплескан во черепот и им излегуваат очите и кои страдаат заради нечија желба да има слатко збрчкано кутре.

И така никогаш нема да ми станат јасни вакви љубители на кучиња. Они битно го сакале, битно го шетаат, хранат, го чуваат ко капка вода, златно срце имале. Мање битно што придонесувате до создавање генетски грешки и им го отежнувате животот.

Miss666, Gosh and theowndemon like this.
  6. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Дали ми е гајле оти некој погинал у екстермен спорт, кај што ризикот е споствениот живот? Ноуп.

Дали ми е гајле и жалам некој кој погинал од истото правејќи го со крвавите пари од татко му? Секако дека не.

Дали повеќе судам луѓе што се ситат на неговата смрт и и на несреќата на татко му, отколку дотичниот кој си го прчел цел живот со пари земени од кутри луѓе, деца, иднина, здравје од страна на татко му? Наравно дека не.

Као и увек, важи старата пара врти где бургија нече.
    И татко му да умреше, ќе зборевте еми лош чоек беше, али греота сепак...
    За мртвите све најбоље, живите кој ги врти.

7. BubamaraM

BubamaraM Активен член

Оф греотка
    Неповрзано со екскурзии ама слично

Ја тоцкава, бев прво одделение, застаната во школската кујна, за прв пат да си купам јадење (во забаваче имавме организиран ручек) и во мене имав 20 денари во денарчиња собрани на купче едно над друго. Мислев дека треба да ги оставам на шанкчето и продавачката да ги земе и да ми даде сендвич. Арно ама една кокошка од 7 одделение застаната зад мене, и ми ги зеде паричките и сите околу почнаа да се смеат, и толку се здрвив што не се сеќавам ни дали кажав на продавачката дека ми ги зеде парите. Си заминав без храна а таа си купи нешто плус.
    Ден денес се сеќавам на таа глупа фаца.
    И многу ми е мака што сум била воспитувана да не знам да се заштитам, да не се карам, попаметниот попушта и сл. Оддоцна учев на потешкиот начин како треба.

Miss666 and lorenn like this.
  8. ItsmeH

ItsmeH Активен член

Нека се враќа на тој што има правено гревови. Што се децата криви? Да ,се прчел,си можел и се прчел.
    Воедно бил голем мозок,човек со визии,полн со живот.
    Интелигентен
    Млад
    Ако татко му бил гомнар,нека кармата оди право на него.
    Децата не бираат кој ќе им биде родител.
    (За среќа или за жал)

-♡- likes this.
  9. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Само на мене ли овој тик токов ми изјавува љубов секоја вечер и секое сабајле или и вашите се пореметени?
    Screenshot_20250804-232015_One UI Home.jpg