Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.444
    Допаѓања:
    27.672
    Кај нас, класната играше и ја пееше "Мешај, мешај мала сваку ноч до зоре, пењи се пењи се на стоооо" :rofl:

На Billy Idol, Eunoia, FriendOfDorothy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. lorenn

lorenn Нов член

Се зачлени на:
    Четврток
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    3
    Нас во забавиште не носеа во Скопје во Зоолошка и на аеродромот, само што учителката беше многу неетична, пошо мене ми е мака во автобус ја и се пожалив тешко ми е, и она ми рече тешко ти е ранчето а во ранчето имав чипс и кроасанчиња 7 days и она си ги изеде ;(
    Пеевме поневини песнички ние
    Патував, патував еднаш со воз и видов и видов еден голем мост...патував, патував со авион и видов и видов голем стадион..

На Eunoia и FriendOfDorothy им се допаѓа ова.
  3. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.436
    Допаѓања:
    22.178
    Ако зборуваме за екскурзии како мали мене врв ми беше во Струмица во тој еден в шума хотел што бевме сместени, па тие оттаму локалците се собраа за да не тепаат, пошто не сме биле од нивниот град.. :D
    А ние сите 4то одделение.

На SummerGirl и FriendOfDorothy им се допаѓа ова.
  4. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.208
    Допаѓања:
    175.951
    За месо не можам да ти поможам ама за благо ... :D Флафи.
    wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio.gif
    То е се шо имам да кажам. :D

На Munchmallow20 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.910
    Допаѓања:
    23.784
    Некои раси кучиња низ историјата биле создавани со инбридинг, намерно пареле браќа и сестри за да сочуваат одредени генетски карактеристики. Мопс кучињата порано биле поголеми, немале испакнати очи и сплеснат нос, имале поправ рбет и поголема черепна празнина. Денес имаме буквално кутри болни суштества кои едвај дишат, мозокот им е сплескан во черепот и им излегуваат очите и кои страдаат заради нечија желба да има слатко збрчкано кутре.

И така никогаш нема да ми станат јасни вакви љубители на кучиња. Они битно го сакале, битно го шетаат, хранат, го чуваат ко капка вода, златно срце имале. Мање битно што придонесувате до создавање генетски грешки и им го отежнувате животот.

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.