Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Прашј ја како тој би реагирал таа да каже дека неа не ја бива за нешто и да не го работи тоа..
    Не може за се да не те бива. Не мора да си професионален готвач за да направиш нешто основно за јадење или не е нешто комплицирано да ставиш алишта и стиснеш копче.. Комплицирано станува кога се тоа еден сам го прави.

Не мора да е најсовршен. Ама не сте должни да отидете да живеете со некој и да му бидете неговател, слуга, да му перете алишта, а тој ништо да не прави за вас.
    Помалку важно дали клекнал да те запроси и како ти предложил да сте во брак. Џабе прекрасниот спомен на тој ден, ако после тоа не ве цени и не се труди и после тоа да ви направи нешто убаво за да ве изненади.

2. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Да си ми жива.

Го тинтраат од дома, мамичка, го тинтра девојката со тоа шо решава да ги преземе главните дејствија, као нишо не мора исклучиво за муж да е наменето да го праи, све може она, и после неспособен маж, епа неспособен :nod:

Многу контрадикторности се испреплетуваат овде, али ај.

SummerGirl, ladyineon, franca and 3 others like this.
  3. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Сега сосем нормално стана жени да запросуваат мажи???

Од кога бе?

Извините, ама премногу сте разгалени, мислите дека треба да ви се клањаме и да молиме да ви бидеме сопруги.

До каде стаса светов бе?

Ај уште еден к** да имаме и само да си правиме деца, ќе дојди работава.

4. Anie93

Anie93 Популарен член

може Кире пазари и готви:D кај нас бар е така, само да сум подалеку од кујна и мене не ме бива за тие работи:rofl:

SummerGirl and Mumoftwo30 like this.
  5. Miss666

Miss666 Популарен член

Ама сериозно, без закачки, сакам да ми се разјасни само..

Која е поентава на луѓево што идат од врата до врата и делат пенкала, тетратки, флаери шо ти не? И се сликаат у моментов кај што им ги подаваат? Не разбирам..

А го гледаш обичниов човек излезен во трошен двор, фасада нема, врата рушена, некој само цигла.. да, до тетратката му е дојдено...

За партискиве полтрончиња говорим.

6. Bratot

Bratot Форумски идол

Да се види народ колку ги сака и дека имаат поддршка.
    Ваквите се надеваат на партиско вработување и дека тогаш ќе поправат се ова шо им е трошно.

7. Малечка Малинка

Малечка Малинка Активен член

А уште ли го има ова во денешно време?
    Некако ми е старомодно да одиш од врата на врата. Зградиве поголем број се со шифри, па гледам и по куќи веќе има. Да не зборам за секакви крволочни кучиња по дворовите.

Не би го правела тоа па не знам шо да е. :bug:

Башка шо никој никогаш не се убедил од агитирање, па камоли од упаљач и пенкало.

8. GymGirl❤

GymGirl❤ Истакнат член

На луѓето неможе да се верува никогаш, но во самиот себе ДА! :muscle: Ради тоа, секогаш верувајте во себе и само напред! :l: :punch:

SummerGirl and GirlLove like this.
  9. DEFNEDEFO

DEFNEDEFO Истакнат член

Правиш childhood мемори и одеднаш сè ти се враќа мирисите, чувствата, спомените. Колку брзо минува времето…

10. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Утрово, се разбудив мислејќи дека комшиите над мене, прават егзорцизам.

Од 7 часот, нон-стоп има детско вриштење, скокање, бркање, тропање. Не кумано воопшто… а и тоа детиштето како не се измори, не ми е јасно?! :@

11. Just_a_kid

Just_a_kid Популарен член

И над мене исто деца живеат некогаш во 12 навечер фудбал играат, ама не ми пречат деца се и ние некогаш сме биле.
    Повеќе ми сметаат возрасните кога почнат да се дерат, скоро секој втор ден караници па тоа се треска, деца плачат, они се дерат, кој знае што прават.

12. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Интернетот од А1 е КРШ!

SummerGirl, Panda00, Lux and 3 others like this.
  13. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Ај бе на шо личи у 12 фудбал да играле? Луѓе шо спиеме и стануваме у 6 пример шо да праиме ние? Ради невоспитани дечишта и возрасни лудаци да немаш спокој и мир..
    Еве викенд е, сакаш да се одмориш.

Не ги оправдувај плис, деца сме биле и ние да, ама кај сум смеела нешо такво да помислам, не пак да правам. Ова сеа све од колосек е искочено.

@Waverly Raven мислам ко да те иам и другпат читано за проблемов, не знам дали за истите збориш.

Добро сериозно на другите станари не им смета ваква врева па не реагираат? Шо е со луѓево, дали толку отрпнаа па кренаа раце или не знам..
    Абе идете таму соберете им се, напрајте ги лом, па не може кој шо сака да си прави, да ја има целата слобода, да вознемирува цела зграда. Сите им ќутат, и овие јаки се мислат.

14. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Сите сме биле деца, но не сите сме вриштеле и тропале постојано.
    Не сме смееле ни малку да покачиме тон без оправдана причина (на пример да се викне само ако нешто гори или ако некој падне доле).
    Зависи кој како е воспитан.
    Претходно кај што бев, повеќето од станарите се жалеа на управителот за секоја претерана врева. Ваму кај што сум сега, повеќето мува не ги лази иако од претерано бушење, неконтролирано дерење и тропање се чини дека зградата ќе летне во воздух. :swear:

SummerGirl, GirlLove and Just_a_kid like this.
  15. Angel.123456789

Angel.123456789 Активен член

Сакам да кажам дека сакам да си ги реализирам желбитеее

Panda00, ThrinaMist, Eunoia and 2 others like this.
  16. hermosa

hermosa Популарен член

Тој што ќе бара среќа во надворешниот свет,често ја наоѓа сопствената несреќа

17. Lux

Lux Форумски идол

СДК дека одамна не сме се читале. Многу страници сте изнапишале. Не знам кој се сеќава на мене, но јас долго време не сум ве читала ниту пак имав желба да го отворам форумов. Ми излезе на фб пост од фемина сајтот и се сетив дека одамна не сум се вклучила овде. Си го памтам пасвордот уште да. Многу години поминаа откако последно напишав нешто, но осетив потреба да се вратам пак, макар на кратко. :hai:

18. sweet.november

sweet.november Популарен член

Сакам да кажам…
    Сдк дека секогаш кога мислиш дека ти е лошо и си кукаш колку ти е лошо, не се секирај, ќе те снајде и полошо;) Мислејќи дека само јас имам здравствени проблеми и кукајќи си за тоа, ме снајде уште поголем. Болки во кичма кои ме уназадија тотално. Сите други претходни состојби ми станаа небитни. Мака било ова две недели да не можеш да седниш, да одиш ниту да легниш како човек. Најтрагично е што лекарите тука не ти се замараат многу, пиј ибупрофен и парацетамол и ќе помине. А пусто не поминува.
    Ех старост, на 36 години да се осеќаш ко на 86:whew:

SummerGirl, hermosa, Anie93 and 4 others like this.
  19. M&M

M&M Форумски идол

Не си ме запознал мене и ќерка ми што има само 10г :rofl:
    Во контекст на муабетот за овес во изминативе 2, 3 страни, јас некако едвај се наканив да ми биде прв доручек бар во работни денови. И тоа со вода топла (со млеко ми прави грчеви, со јогурт не ми е вкусно), банани, брусница, путер од кикирики, малку мед или сируп од урма, некогаш комбинација со друго овошје. И издржувам некако докај 12:30 - 13:00. Вака така се навикнав а и за дивно чудо вкусно ми е. Морав за да не ми бидат и двата доручека лебен оброк :bandit:

SummerGirl, Mumoftwo30 and Mr.Limonko like this.
  20. zemzela91

zemzela91 Истакнат член

Би ти препорачала да го разгледаш профилот на Ројал масажа во Струмица. Јас сум нов човек од кога бев на третмани. Со помин да е само

SummerGirl and sweet.november like this.