1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    902
    Прашј ја како тој би реагирал таа да каже дека неа не ја бива за нешто и да не го работи тоа..
    Не може за се да не те бива. Не мора да си професионален готвач за да направиш нешто основно за јадење или не е нешто комплицирано да ставиш алишта и стиснеш копче.. Комплицирано станува кога се тоа еден сам го прави.

Не мора да е најсовршен. Ама не сте должни да отидете да живеете со некој и да му бидете неговател, слуга, да му перете алишта, а тој ништо да не прави за вас.
    Помалку важно дали клекнал да те запроси и како ти предложил да сте во брак. Џабе прекрасниот спомен на тој ден, ако после тоа не ве цени и не се труди и после тоа да ви направи нешто убаво за да ве изненади.

На zemzela91, Трагедијаупмм и Ѕвездена им се допаѓа ова.
  2. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.767
    Допаѓања:
    15.449
    Да си ми жива.

Го тинтраат од дома, мамичка, го тинтра девојката со тоа шо решава да ги преземе главните дејствија, као нишо не мора исклучиво за муж да е наменето да го праи, све може она, и после неспособен маж, епа неспособен :nod:

Многу контрадикторности се испреплетуваат овде, али ај.

На franca, GirlLove, Трагедијаупмм и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.599
    Допаѓања:
    17.304
    Сега сосем нормално стана жени да запросуваат мажи???

Од кога бе?

Извините, ама премногу сте разгалени, мислите дека треба да ви се клањаме и да молиме да ви бидеме сопруги.

До каде стаса светов бе?

Ај уште еден к** да имаме и само да си правиме деца, ќе дојди работава.

На franca му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.543
    Допаѓања:
    16.600
    може Кире пазари и готви:D кај нас бар е така, само да сум подалеку од кујна и мене не ме бива за тие работи:rofl: