Прашј ја како тој би реагирал таа да каже дека неа не ја бива за нешто и да не го работи тоа.. Не може за се да не те бива. Не мора да си професионален готвач за да направиш нешто основно за јадење или не е нешто комплицирано да ставиш алишта и стиснеш копче.. Комплицирано станува кога се тоа еден сам го прави. Не мора да е најсовршен. Ама не сте должни да отидете да живеете со некој и да му бидете неговател, слуга, да му перете алишта, а тој ништо да не прави за вас. Помалку важно дали клекнал да те запроси и како ти предложил да сте во брак. Џабе прекрасниот спомен на тој ден, ако после тоа не ве цени и не се труди и после тоа да ви направи нешто убаво за да ве изненади.
Да си ми жива. Го тинтраат од дома, мамичка, го тинтра девојката со тоа шо решава да ги преземе главните дејствија, као нишо не мора исклучиво за муж да е наменето да го праи, све може она, и после неспособен маж, епа неспособен Многу контрадикторности се испреплетуваат овде, али ај.
Сега сосем нормално стана жени да запросуваат мажи??? Од кога бе? Извините, ама премногу сте разгалени, мислите дека треба да ви се клањаме и да молиме да ви бидеме сопруги. До каде стаса светов бе? Ај уште еден к** да имаме и само да си правиме деца, ќе дојди работава.
може Кире пазари и готви кај нас бар е така, само да сум подалеку од кујна и мене не ме бива за тие работи