Па најчесто жени не се зачленуваат иницијално на форумов за да пишуваат исклучиво и од одма у тие теми, него тоа доаѓа накнадо, за разлика од мужите. Дури иаме и одредени членови шо само таму пишуваат, и коа ќе им се надрви идат по 100 пут коментираат у исти теми. И ја чисто сумњам дека све тоа жени се, али јбг... Ќе дознаеш еден ден коа ќе ти прати некоја дик пик у приватна.
Драги жени само у домаќинство и кујна коментирајте што е сигурно сигурно си е Има опција заклучи сандаче, која бтв ми е подесена
Ајдеее, не реков така. Туку не знам што е поемтата у секс теми да коментирам, и после да се жалам мањаци ми пишуваат и праќаат дик пик, а шо да ти пратат баница како исукале? Морало па на форуми да искажувам сексуални желби и фантазии, немам попаметна работа, истото важи и за мажи, ама 90% се дојдени за секс, ќе увидиш и колку коментираат таму, а колку во други теми, секако не ги оправдувам.
И те како е "сама си го барала" муабетот ако во секс тема жена збора за секс и некој маж то го зема како добредојде да слајдни, и место да се осуди тој маж ние бараме рачка зошто жената пишела таму, зошто сандачето ѝ било отклучено и шо уште не. Ви се молам. Ако ви пишат мањаци - ве молам пријавете. Исто ако има шо било сомнително (во Секс особено) - ве молам пријавете. Не успевам се да видам секогаш таму. Или ако ете неќите така - пишете ми. Фуј к*рва, отворено сандаче имам.
Превземено. Вашето ментално здравје е побитно од било која врска, пријтелство или работа. Кога ќе се наруши тоа веќе е касно за се. Се разболуваме и психички и физички. И НЕМА ВЕЌЕ НАЗАД. Немој да бидете садистички настроени кон себе и да се казнувате за туѓи грешки или ваши очекувања од други кои не се оствариле. Ниту пак да се казнувате за ваши ненамерни грешки. На кајот од денот сте оставени сами на себе. Никој нема да застане да ве брани. Секој си го штити своето дупе, во таа борба за опстанок.Да ве ислуша или ретко кој ќе ви помогне. Немој во процесот на заздравување да се претворите во чудовиштето што ве повредило или уништило. Издигнете се над него.
Јас ко жена и ко член на женски форум имам право да кажам оти сакам жустар секс со бодење чечкалици, а без при тоа некое бате да ми прати слика од пимпекот и да ми каже дека покрај чечкалиците сака да ме боде и со нешто друго. Треба машките членови да си го знаат местото тука, оти не може едноставно ако јас пишувам у категорија секс, некој сексуално да ме вознемирува у пораки. Поентата на форумов е слобода на говор, а за остварување на фетиши постојат апликации, сајтови и остали курци. И не, не би си затворила пораки само поради неколку будали. Имам преубави пријателства, и мемории, и спомени баш од луѓе од форумов, така да не би си скратила ни на идни, само дека ми е страв од корнишони у лп.
Напротив. За машките коментари во тие теми веднаш има реакција (оправдана), дека биле манијаци, дека дошле на форумот да најдат некоја. За женско нема и нема ни да има таков коментар.