Па најчесто жени не се зачленуваат иницијално на форумов за да пишуваат исклучиво и од одма у тие теми, него тоа доаѓа накнадо, за разлика од мужите. Дури иаме и одредени членови шо само таму пишуваат, и коа ќе им се надрви идат по 100 пут коментираат у исти теми. И ја чисто сумњам дека све тоа жени се, али јбг... Ќе дознаеш еден ден коа ќе ти прати некоја дик пик у приватна.
Драги жени само у домаќинство и кујна коментирајте што е сигурно сигурно си е Има опција заклучи сандаче, која бтв ми е подесена
Ајдеее, не реков така. Туку не знам што е поемтата у секс теми да коментирам, и после да се жалам мањаци ми пишуваат и праќаат дик пик, а шо да ти пратат баница како исукале? Морало па на форуми да искажувам сексуални желби и фантазии, немам попаметна работа, истото важи и за мажи, ама 90% се дојдени за секс, ќе увидиш и колку коментираат таму, а колку во други теми, секако не ги оправдувам.
И те како е "сама си го барала" муабетот ако во секс тема жена збора за секс и некој маж то го зема како добредојде да слајдни, и место да се осуди тој маж ние бараме рачка зошто жената пишела таму, зошто сандачето ѝ било отклучено и шо уште не. Ви се молам. Ако ви пишат мањаци - ве молам пријавете. Исто ако има шо било сомнително (во Секс особено) - ве молам пријавете. Не успевам се да видам секогаш таму. Или ако ете неќите така - пишете ми. Фуј к*рва, отворено сандаче имам.