Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Anika55

Anika55 Популарен член

Има ли некоја група за поддршка и лечење од оваа зависност? :D

theowndemon likes this.
  2. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Јас мислам дека пред да се зачлениш на форумов треба да се воведе верификација со лична карта за да се избегнат типови на луѓе што прават профили само да манијачат по форумов.

Јас кога го направив профилов, после 2 дена си заклучив пораки. Уште немав ни едно мислење во Секс категоријата веднаш почнав да добивам 'мрсни' пораки. :rofl:

senjorita-v and Анoнимус_ like this.
  3. theowndemon

theowndemon расипана играчка Staff Member

:sweat: Сеуште не зошто сабајле се расправав на телефон со доставувач, а веќе мернав нешто друго за земање. Ако најдиш лек - пиши ми!

senjorita-v and Anika55 like this.
  4. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Не пишувам често во секс темите, можеби еднаш во неколку месеци, ама и на тоа еднаш обавезно добивам покана за секс во лп.
    Не планирам да го заклучувам тоа заради очајници, а и фала бого тие биле одма банирани после моето пријавување.

Незнам кој кажа погоре, треба да се почне лична карта да им се бара на мажите шо сакаат да се зачленат овде :D. Жими се, најискрено треба.
    Па нека пише, ќе добие бан, и да биде објавен тука кој е и шо е. А после тие шо го знаат, нека го искодошат дома на жена му, мајка му, ќерка му, сестра му....

5. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Или писмо да добие дома дека е баниран од страна Фемина поради тоа што користи вулгарни коментари па нека му ја мисли дома. :lol:

Adidas888 likes this.
  6. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Далеку од тоа дека форумот ако е женски треба само "домаќински" теми да има.
    Сексот е за сите не само за мажи така да и женска тема е и тоа.. Дека најголем дел се тролови во тие теми тоа сигурно, некој постојано само во тие теми да пишува и специјално за таму се зачленуваат..
    Треба да постои категориија секс, ама темите кои што се во таа категорија повеќето, како што рече некој погоре не ми се за 21век..

senjorita-v, Darko90 and Mumoftwo30 like this.
  7. mece23

mece23 Популарен член

Искрено пред некој ден случајно напишав нешто во темата секс па си реков себеси " Мече што ќе ти е овој коментар, нема потреба" па го избришав :D иначе не гледам нешто лошо во тоа некој да коментира таму. Не треба да е табу тема и не значи ако искоментира кој знае што ќе направи... обично тие што многу зборуваат малку прават:rofl: што се однесува до лп јас ги заклучив деновиве... некои мислеа ако сум долго без секс, или како да се изразам? Во таква состојба брачна... дека уствари можно е да сум очајна:rofl::rofl: не добија пријава, не се сетив само излегов од разговорите а заклучив за да не се замарам. Немам нешто што би пишала во темата секс... не би да се објаснувам таму што сакам... би објаснала лично каде што би сакала :D

8. Stark

Stark Форумски идол

Ти сигурно прв пат правиш профил на форумов?

Ако да, браос. :)

9. lorenn

lorenn Активен член

Зашто ја напаѓаш членката беспотребно :^) и во друга тема исто искоментира ко дежурен полицајец, од кај да знаеме дали ти немаш уште еден профил со кој манијачиш?
    Мислам ако не бравос..:)

10. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Никоја не си го бара да ѝ пишуваат грди коментари.
    Само за мене, жени што се фалат нонстоп со кого се ебеле ми се исто толку сељанки колку и мажи што се фалат со истото.

senjorita-v, Cutiepie1 and Mumoftwo30 like this.
  11. Stark

Stark Форумски идол

А ти дрвен адвокат си ?

Доволно сум долго овде да не се срамам да пишам ма темава на нешто што ми е чудно..

Cutiepie1 likes this.
  12. forumce

forumce Форумски идол

Да се изброиме ние што никој не ни праќа секакви пораки:^)

Angie1432 and Ѕвездена like this.