Јас мислам дека пред да се зачлениш на форумов треба да се воведе верификација со лична карта за да се избегнат типови на луѓе што прават профили само да манијачат по форумов. Јас кога го направив профилов, после 2 дена си заклучив пораки. Уште немав ни едно мислење во Секс категоријата веднаш почнав да добивам 'мрсни' пораки.
Сеуште не зошто сабајле се расправав на телефон со доставувач, а веќе мернав нешто друго за земање. Ако најдиш лек - пиши ми!
Не пишувам често во секс темите, можеби еднаш во неколку месеци, ама и на тоа еднаш обавезно добивам покана за секс во лп. Не планирам да го заклучувам тоа заради очајници, а и фала бого тие биле одма банирани после моето пријавување. Незнам кој кажа погоре, треба да се почне лична карта да им се бара на мажите шо сакаат да се зачленат овде . Жими се, најискрено треба. Па нека пише, ќе добие бан, и да биде објавен тука кој е и шо е. А после тие шо го знаат, нека го искодошат дома на жена му, мајка му, ќерка му, сестра му....
Или писмо да добие дома дека е баниран од страна Фемина поради тоа што користи вулгарни коментари па нека му ја мисли дома.