Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Mięta

Mięta Истакнат член

Скопје е премногу агресивно станато. Мислам дека на голем број луѓе со кои се разминувам агресијата им е основен и примарен механизам на постоење (возачи, на пример). Секој најмал проблем се решава со агресија. Во тие моменти кога не слушам музика (тоа е многу ретко, но ги има) слушам само коли, само механички звуци. Нема никаков џагор, нема ништо човечко во овој град повеќе. Толку многу агресивни, изгубени, луѓе кај кои веднаш се забележува психички проблеми. Имам чувство дека на многу луѓе им недостасува многу малку да експлодираат, многу негативен набој има. Никаде не сум го доживеал ова чувство. Сум бил по опасните улици на Варшава, Вроцлав, Белград, италијански градови, ама никаде не сум доживеал толку негативен набој.

2. Miss666

Miss666 Популарен член

Одма направиле статија за поддршка на докторот, прв донирал крв за таму нешто, не сакав ни да отворам...
    Ако е доктор, не е Бог, треба да си одговара гнида скапана.

3. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Абе експресно “контра-напад” организираа! :puke:

Како можи за сите погрешни вредности и постапки веднаш да има поддршка?!

Па да се согледала другата страна, па филозофии, па чесен доктор, па животот го давал за пациентите…
    Тоа што бил таков досега, не значи дека ја оправдува неговата постапка да смачка куче и така да го остави.

Па како за хирург, рефлекси, снаодливост и спретност една дебела 0.

Panda00, lovestoneddd, M&M and 12 others like this.
  4. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Во таа фела, како и во секоја друга, но особена во таа затоа што имаат комплекс на Господ лежат прикриени психо/социопати.
    Овој едно од ова го виде цел свет.
    Туку професионалност не е коректно да се поистоветува со тоа што е нечовечен надвор од раб.место.
    Јас само го видов видеото не прочитав кој е што е, сега кога ми појаснивте ми се разјасни со која ладнокрвност го дотепа.
    Најголема казна и поголема заслужува ако веќе почнале да играат на таа карта кој е, со оглед дека е задолжен да е хуман и човечен.

lovestoneddd, azelea, M&M and 2 others like this.
  5. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Скам да кажам дека редно е моиве другарки да престанат само мушки деца да раѓаат, ми се смачи само булдожери и трактори да купуем.

6. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Македонскиот доктор што го прегази сурово и безмилосно кучето во Бугарија е суспендиран, дури трае истрагата не можи да работи, плус ако утврдат дека е намерно направено делото можи да лежи в затвор до 8 години.
    Е браво, вака се тера правда, не ко овде со вмро и сдс да се извлечиш. Да скапи в затвор треба ѓубрето, да го носи на душа кучето цел живот, мир да нема. Доктор бил my ass.

7. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се знае кој е докторот што го прегази кучето? Да знаеме да не одиме никад кај него повеќе.

8. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Ненад Цоневски пишува на Слободен печат. Имал казни и за пребрзо возење дотичниот.

Waverly Raven and Mumoftwo30 like this.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Да замолам веќе онаа хронична екипица на некакви хилинг џрнис кои секогаш ни припремаат нешто "магично", да престанат.
    Со секој нов поминат курс они продаваат к*р. КУРС!
    Вечито на некакви самооткривање и никако да се откријат.
    Катерина Ангеловска на чело! Откако заеба еден куп луѓе со Лајнес во минатото, не се допронајде веќе.
    До нашите НЛП гуруа у државава.
    Илина Ведран пи*ке материне.
    До сите коучови со голем одмор школо!
    Аман веќе!
    Од се што средивте у животот свој само ботоксот и устињата ви се гледаат.
    Не ја сакаме вашата магија да ни ја продавате и не, не сакаме јога ритрит со спешл - семејни констелации со вашата приученост, кај што отварате рани на луѓето и им зимате пари. Аман!
    Фала, пријатно.

10. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Желудникот ми се превртува кога читам како иселеници продаваат позитивни филозофии за родната земја.

Ќе си рече човек, мед и млеко тече по улициве… :smirk:

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Добро утро Виетнам!
    Изгласан е закон кој ќе не однесе во дополнително труење и болести, а ние спиеме.
    Зошто нема никаква иницијатива да се излезе против ЗАКОНОТ (не против ВЛАДАТА)?
    Од кого се плашиме?
    Сите што ќе се обидат да ја спиниваат и толкуваат информацијата на "правилен начин", нека си го земат на свој врат тогаш и нека си го осетат само они на своја кожа.
    Ќе се накотат "деловни тајни".
    Нели ќе беше крај на труењето и загадувањето?

Angie1432, Mumoftwo30 and azelea like this.
  12. Aleks.mar

Aleks.mar Истакнат член

такви "мајстори" им се погодиле затоа само машки раѓаат :lol:

Mumoftwo30 and Gosh like this.
  13. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Сдк абе ова у најлудо сценарио на ш класа филм не постои-еуропол спречило киднапирање на главен наркобос:o :rofl: Не знам дали е пострашно ако веста е вистинита или не е вистинита, ама дреми на сајтот на европол и на сите вести:|
    Истовремено, да ја поздравам @Аргентина * , после тоа клипчето твое од вчера, одма појасни се работите:wasntme:

14. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Фрапантно е колку психопати имаме на метар квадратен. Пи*ка им материна на сите од ред, притаени зла. Одамна веќе со такви не се објаснувам културно, враќам со ист речник како и они. Во нормална држава би се срамеле да пружат поддршка и да воспеваат смрт на ‘смрдено’ кучиште, овде пре поносни, дури ние што бараме правда сме ненормални. Прости македонски амеби.

15. Mięta

Mięta Истакнат член

Уште една објава за Скопје. Скопје бара од индивидуата совршена меморија. Очекува да памтам каде лежи со денови мртвата мачка, очекува да се сеќавам кои коцки на ул. Македонија се скршени, очекува да памтам каде има канти за ѓубре, па да поминам баш од таму и да не го чувам ѓубрето кај себе. Кога можам да се опуштам во овој град и секој чекор да не ми биде испланиран?

eliesaab and Mumoftwo30 like this.
  16. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Скроз ми е шокирачки како еден од тие што треба нас да нѐ претставуваат не гласал против. Разочарувачки, и сите се однесуваме како да е најнормално да одиме во пропаст.

17. Stark

Stark Форумски идол

Јас мислам поголемиот дел од народот - крлежи сепак имаат корист од овој закон, ние смртниците еве во случајов јас и ти ќе страдаме јбг. Сите ќе умриме, ама некој без пари.

18. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

СДК ако сакаш да ми кажеш тајна, што навистина не треба да ја кажам, подобро задржи си ја за себе.. Не сум човек што знае да скрие нешто или да излаже..
    Мислам знам да кријам нешто, ама ќе кријам до моментот додека некој не ме праша, кога ќе ме праша јас ако знам ќе ми биде глупо да не кажам и ќе кажам се точно како што е, затоа што не знам да излажам.

Panda00 and senjorita-v like this.
  19. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

СДК: Омилен жанр на луѓе ми е hot people dating hot people, од кои воедно зрачи убава енергија :inlove:

Ми излегува видео од Монако, од оние рандом луѓе кои ги снимаат таму и излегува пар, кој очигледно беше тргнат на некој вечерен настан.

Абе и двајцата високи, фит, преубави, толку совршено склопени еден за друг, значиии ах - можам по цел ден да ги гледам :l:

20. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

eliesaab and FriendOfDorothy like this.