Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Mięta

Mięta Истакнат член

Скопје е премногу агресивно станато. Мислам дека на голем број луѓе со кои се разминувам агресијата им е основен и примарен механизам на постоење (возачи, на пример). Секој најмал проблем се решава со агресија. Во тие моменти кога не слушам музика (тоа е многу ретко, но ги има) слушам само коли, само механички звуци. Нема никаков џагор, нема ништо човечко во овој град повеќе. Толку многу агресивни, изгубени, луѓе кај кои веднаш се забележува психички проблеми. Имам чувство дека на многу луѓе им недостасува многу малку да експлодираат, многу негативен набој има. Никаде не сум го доживеал ова чувство. Сум бил по опасните улици на Варшава, Вроцлав, Белград, италијански градови, ама никаде не сум доживеал толку негативен набој.

2. Miss666

Miss666 Популарен член

Одма направиле статија за поддршка на докторот, прв донирал крв за таму нешто, не сакав ни да отворам...
    Ако е доктор, не е Бог, треба да си одговара гнида скапана.

Gosh, Mięta, DragonFly22 and 2 others like this.
  3. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Абе експресно “контра-напад” организираа! :puke:

Како можи за сите погрешни вредности и постапки веднаш да има поддршка?!

Па да се согледала другата страна, па филозофии, па чесен доктор, па животот го давал за пациентите…
    Тоа што бил таков досега, не значи дека ја оправдува неговата постапка да смачка куче и така да го остави.

Па како за хирург, рефлекси, снаодливост и спретност една дебела 0.

theowndemon, f.girl, Gosh and 6 others like this.
  4. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Во таа фела, како и во секоја друга, но особена во таа затоа што имаат комплекс на Господ лежат прикриени психо/социопати.
    Овој едно од ова го виде цел свет.
    Туку професионалност не е коректно да се поистоветува со тоа што е нечовечен надвор од раб.место.
    Јас само го видов видеото не прочитав кој е што е, сега кога ми појаснивте ми се разјасни со која ладнокрвност го дотепа.
    Најголема казна и поголема заслужува ако веќе почнале да играат на таа карта кој е, со оглед дека е задолжен да е хуман и човечен.

Miss666 likes this.
  5. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Скам да кажам дека редно е моиве другарки да престанат само мушки деца да раѓаат, ми се смачи само булдожери и трактори да купуем.