Мене ми е мило што денешниве генерации не молчат на дрски професори кои комплекси лечат на недолжни деца. Па порано уште со стап ги тепале Што се се дозволувало. Ај што не знаат да предаваат само чекаат да поминат 45 мин. па уште и да те малтретира. Со чест на исклучоци има и добри професори но многу ретки се, ја немав такви.
Сабајлево ќе ме собереше една мрдната што вртеше на дополнително зелено и тоа за да вози брзо, фати голем лак на десно и директно у мене ќе мавнеше, јас веќе на втора лента од булевар. Не намалува брзина ко нормален човек на кривина. По кочењето можеше да се увиди колку леташе. Нит зборев на телефон, нит слушалки носев. Па вие исправајте криви дрини и даље пешаците да пазеле.
Јас никогаш не сум бил невработен, од 18 година работам Ама да не сум ти се пофалил за новава работа, сега почнав во гимназија, математика. Ако треба ургирање за оценки, само заѕвони на врата или викни од балкон
СДК дека луѓето се по токсични од воздухов надвор и имаме повеќе лицемери одколку ѓубре. П.с. колку поголем лицемер, толку поголем проповедник на морали. Ниту сте феминисти, нит активисти. Ниту чесни сестри, ниту пак борци за права и правда. Само мизерни хиени и пирани кои едвај чекаат да растргнат некого.
Мисламмм, знаевме уште пред 10 години дека сите се клети сатанистички педофили, али дека Трамп му го дудлал на Клинтон, е то нисмо се надали...